Echografii transvaginale Medsana?!
A facut cineva eco. transva. la Medsana ? Eu am facut 3 si am unele dubii, sau nemultumiri. Intr-una din zile nu au avut apratura si mi s- facut o eco normala de catre un medic eneralist (deci nu inecolo ca cei care fac eco transva.) si mi-a spus ca am un chist, pt. ca este prea mare ca sa fie folicul, iar la urmatoarea eco. transva. mi s-a spus ca am un folicul de 16 mm si nu este chist siur.
Eu pe cine sa cred : pe doamna eneralist sau pe dr. inecolo care mi-a facut eco ? M-am suparat si ca ultimul dr. nu mi-a mai scris pe foaie marimea ovarelor ca ceilalti 2.
Sa am incredere in ei? Sunt toti buni??
diana
Raspunsuri
romana spune:
Iti recomand pe domnul dr. Herghelegiu de la Medsana pentru ecografie transvaginala. Exista un dezavantaj, programarile la dinsul se fac cam cu o luna inainte, dar daca nu te grabesti tare... Eu stiu ca e un medic bun, desi e tinar.
Multa sanatate!
Cu drag Romana
gabid spune:
Eu inainte de FiV am facut eco normale pt foliculi si nu mi-au spus ineptii niciodata.Era medic generalist cine citea.Am observat ca la ei conteaza si cine te trimite.Eu eram trimisa de prof.Ancar si au citit cum trebuie.Apoi la FIV eco vaginale le-a facut chiar profesorul si a fost exact cum a spus.Pe tine cine te-a trimis la eco vaginale?Parca spuneai ca mergi la profesor,nu?
Te pup,
Gabi.
anka77 spune:
Buna Diana.Si eu am facut eco transv. la Medsana la dr.Urleteanu.Mi s-a parut un medic ok si intr-adevar asistenta lui a scris tot ceea ce era de scris pe buletinul radiologic.Acum nu stiu vezi si tu la care te programezi.Sa auzim de bine.
crinuta spune:
Si la eco se pot face erori. Te inteleg perfect ca nu mai stii pe cine sa crezi. Si eu am trecut prin faza asta.
pupici
Crinuta
Tia spune:
Cred ca depinde de cat de mult isi da silinta... n-ar trebui sa existe erori, se fac totusi niste masuratori concrete, nu e ca la un consult cand elementele de referinta sunt vagi sau dau nastere la interpretari. Eu am fost odata la un dr. care era medic de familie si m-a puricat 40 de minute, apoi la un ginecolog dupa 2 zile (monitorizare in timpul stimularii ovariene), care m-a cam repezit, iar dupa 5 minute eram afara buimaca..
claudia_a spune:
Imi pare rau ca nu am un raspuns la intrebare, ci am o intrebare...
M-am programat la Prof Ancar pentru 11 septembrie...dupa cate vad in ce scrieti, ecografia nu o face prof in cabinet in momentul consultatiei???? trebuie sa ma programez dupa aceea si sa mai astept o luna pentru o eco vaginala????
Consultatia pe care am s-o fac in sept nu este completa??? ce poate sa-si dea seama de ce am daca nu are ecograful acolo???
Mai precis spuneti-mi, va rog, cum decurge consultatia asta si ce presupune ea?!!!!!
Multumesc....sunt dezorientata!!!
aurelursu@k.ro spune:
Fetelor, subscriu si eu la ce a intrebat Claudia. Asteptam cu nerabdare raspunsurile voastre. pupici, Ursulica
Tia spune:
Claudia,
mergi pentru prima oara la prof. Ancar? Eu am fost la el in iulie, tot pentru prima oara. Eram in prima luna de dupa stimularea cu clostilbegyt si cum stimularea la mine a fost cu cantec, am vrut sa merg la el cu toate "datele" la zi. Prin urmare m-am programat la o ecografie transvaginala in aceeasi zi, cu o ora inainte sa intru la Ancar. Personal nu stiu cum decurc lucrurile in mod obisnuit, eu am preferat sa fac pasul inainte sa nu mai pierd timpul. In felul acesta am intrat la Ancar cu ecografia "calda" .
Te pup si o zi buna!
claudia_a spune:
Draga Tia,
da...merg pentru prima data...
deci sa inteleg ca ar trebui sa am si eu eco facuta...stii care e programul la ecografii....eu am programare la 14:30...deci la eco ma pot duce pe la ora 13:00....as vrea sa stiu pentru ca vin din Galati ...!!!
Ar fi bine sa ma duc inainte de a intra la el....dar totusi ...cum te consulta, daca nu ai eco????