Ptr ce vii pe Dc?
Raspunsuri - Pagina 6
happymum spune:
este prietenul care m-a ajutat la nevoie. aici am gasit intelegere, multime de umeri pe care sa plang, sfaturi, informatii, ajutor.
sa dea DD sa cresti mare mare draga .
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
maraki spune:
Am gasit multa informatie, mi-am facut prieteni virtuali, este locul unde imi beau cafeaua si fumez tigara
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
dalina2x2 spune:
si eu sunt dependenta !
aici imi spun parerile, povestesc, aflu alte sfaturi, impresii despre lucruri de interes comun...
sa nu mai vorbesc de retete! Ce-mi trebuie mie carte de bucate? Am aici cele mai pricepute mamici care imi spun tot ce vreau sa stiu despre tot felul de bunatati..
cat despre fake-uri, treaba lor, da' nu-i frumos!
(am noroc ca nu prea ma afecteaza parerea altora, in general... "filtrez" doar ce ma priveste in mod direct..
bobocel_07 spune:
Imi place DC pentru ca invat lucruri noi si interesante, citesc povesti de viata din care cred eu ca am ce invata si pentru ca poti sa dobandesti foarte multe informatii care iti folosesc.Asa ca sunt zilnic pe aici.
alexia_07
bobocel_07 spune:
Imi place DC pentru ca invat lucruri noi si interesante, citesc povesti de viata din care cred eu ca am ce invata si pentru ca poti sa dobandesti foarte multe informatii care iti folosesc.Asa ca sunt zilnic pe aici.
alexia_07
Cristina_OR spune:
Buna.ma numesc Cristina, va citesc de prin 2007, dar abia acum m-am hotarat sa imi fac cont pe DC.Principalul motiv, ca sa fiu sincera, a fost ca sa pot citi blogul Olgutei12.
Deasemeni, doresc sa le multumesc Mirelei si lui Florin pentru ca m-au primit in aceasta comunitate extraordinara.Sper sa nu va dezamagesc si sa avem o colaborare placuta.Inca nu sunt complet familiarizata cu functionarea forumului, dar voi invata incet-incet.
De ce vin pe DC? Dintr-o multime de motive : sa aflu tot ce ma intereseaza din toate domeniile, sa transmit condoleante, sa ma bucur impreuna cu cei fericiti de soarta...., si cel mai important, sa imi fac prieteni adevarati doresc.
zanabuna spune:
Eu am nimerit la DC dintr-o intamplare, pur si simplu am vreut sa ma documentez si eu despre sarcina, nastere, etc cu toate ca nu sunt insarcinata dar i-mi doresc pe viitor, de s-a trezit instinctul matern din mine , am fot uimita sa vad cat de bine relationeaza mamicile din tara si nu numai, o adevarata companie la bine si la greu