Ptr ce vii pe Dc?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mildi spune:

Cum deschid calculatorul deschid si pagina cu DC. si citesc tot felu de lucruri interesante si mai aflu si eu cate ceva in plus.E super!!!
Ildi si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Acu is aici pentru ca peste 2 luni am nunta,asa ca o informatie in plus nu strica. De dependenta fata de acest forum nici nu mai mentionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Si eu la fel ma declar dependenta.
Eu intru f mult la Asteptand un ingeras..........
acolo mi-am facut o gramada de adevarate prietene, cu care abia astept sa mai corespondez.

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns keep spune:

ok pe forumul asta postarile sunt moderate ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by keep

ok pe forumul asta postarile sunt moderate ???

Da, primele postari sint moderate.
Bine ai venit pe DC

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La inceput veneam pt a cauta sfaturi, si pt a da sfaturi, acum vin pentru aceasta minunata comunitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Inainte sa ma inregistrez intram sa citesc mesajele pentru a afla noutati, pentru a ma informa despre sarcina. Inregistrandu-ma, intru pentru a ma simti intre prieteni; adica in mijlocul unor oameni care ofera si cer sprijin, sfaturi neconditionat. E minunat cum persoane care nu se cunosc se coalizeaza in anumite situatii. Intru zilnic pe site, mi-a intrat in sange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

pentru ca aici sunt oameni care ma inteleg, oameni cu care pot vorbi tot ce nu pot vorbi cu altii, oameni cu interese comune!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Mie mi se intamplase ceva urat la gradinita copiluli. Eram disperata si nu stiam incotro s-o apuc. Era tarziu, noaptea si nu reuseam sa adorm, si plangeam si ma framantam. Mi se parea totul negru si fara iesire. Nu stiu altii cum sunt, dar cand copilului meu nu-i este bine eu nu mai sunt om.
Apoi au venit mesajele de la fete. Erau vesele, simpatice, m-au inveselit. Mi-am sters lacrimile si am vazut complet diferit problema mea. Apoi am luat decizia corecta.
Multumesc.
Acum intru pe forum pentru ca doresc la randul meu sa fiu de ajutor, pentru ca eu am SIMTIT o mana prietenoasa pe umar intr-un moment greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolnic spune:

Buna sunt NICOL ,si am ales saitul pt. ca mi se pare foarte interesant si foarte bun .Ai foarte multe de invatat,la inceput citeam doar mesajele si dupa aceea mi-am spus ca si eu am foarte multe de spus si asa am devenit membru .

Mergi la inceput