cu 2 copii scapi de armata?

cu 2 copii scapi de armata? | Autor: Mihi

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare mai face armata o persoana care are doi copii mici, mama fiind inca in concediu de ingrijire copil?
Mihi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Un barbat care are copii in intretinere nu mai face armata cu conditia ca copiii sa-i poarte numele.Este intretinator de familie si nu trebuie sa mai faca armata.
Stiu acest lucru de la un vecin care este ofiter.

Silviu si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Nu stiu daca legea este deja votata, daca nu...este in plan.
Armata NU mai este obligatorie(sau nu va mai fi de anul viitor).
Poate ne lamureste Marius.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Nu va mai fii obligatorie incepand cu 2007, scrie in Constitutie, dar nici atunci nu e garantat. Se tot discuta despre asta dar cam atat, tot ii ia cu japca in armata. Intretinatorii de familie vor fii lasati la vatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Sotul meu are 28 ani si nu avem nici un copil si nu a fost chemat sa faca armata. Daca nu ai 20 ani sau daca nu ceri tu sa faci armata AI SCAPAT.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Tatal este considerat intretinator de familie doar daca mama nu are nici un venit.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

" Sotul meu are 28 ani si nu avem nici un copil si nu a fost chemat sa faca armata. Daca nu ai 20 ani sau daca nu ceri tu sa faci armata AI SCAPAT."

Pai al meu are 29 de ani si tot timpul il bat astia la cap sa vina in armata. Mai intai a scapat ca facea facultate. Pe urma a scapat ca nu mai era in tara. Dar si acum la aceasta varsta vine cineva la usa la el sa-l cheme in armata.Fratele meu a scapat pentru ca nu mai era in tara. Dar mama inca trebuie sa dea explicatii celor care vine sa-l cheme in armata. Deci, cum se face ca sotul tau nu a fost chemat sa faca armata?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi suntem la 1 copil + 1 pe drum... si speram sa "scapam" de armata.

tati are 30 de ani... a scapat cu facultatea, apoi cu masterul... apoi cu o tzidula de la servici, cum ca au un proiect cu UE si prezenta lui e absolut necesara... apoi ne-am luat casa, si de 4 ani de cand avem domiciliu in bucuresti nu l-a cautat nimeni. (aveam in mehedinti...)

am inteles ca de la anul nu te mai ia obligatoriu... zicem si noi ca, daca nu l-o lua in oct acum, am scapat.

dar tot pe-asta cu tatal a doi copii=scutit de armata o stiam si noi.

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Sotul meu are 28 ani si nu avem nici un copil si nu a fost chemat sa faca armata. Daca nu ai 20 ani sau daca nu ceri tu sa faci armata AI SCAPAT.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Nu te baza prea tare pe asta, ori a fost la facultate si nu l-au luat ori a platit, sau pur si simplu au uitat de el, dar in nici un caz din cauza varstei crede-ma. Sa nu se laude prea tare cu chestia asta pt ca vreun binevoitor s-ar putea sa ii puna capac si ar fii pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nici al meu nu a fost chemat la armata pana anul trecut cand a facut 32 de ani si s-au trezit si ei nenorocitii ca altfel nu am cum sa le zic.Daca s-ar fi dus la 20 de ani sa il ia in armata ar fi raspuns :"nu te luam acum, te luam cand vrem noi" Si cand au vrut ei? La 32 cand deja avea o familie, un copil mic si un job bun.S-au tot tinut de capul lui pana s-a prezentat acolo si desi avem copil, in intretinere insemna ca eu sa nu lucrez. Nu stiu insa ce s-a intamplat ca au cerut certificatul copilului si dovada de studii superioare si au spus ca ramane de vazut, dar nu se stie e posibil sa fie chemat anul asta in iunie. Nu l-au mai chemat si sper sa nici nu o mai faca.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaLiviu seducatorul

Mergi la inceput