bebelusi nov-dec 04 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetelor... nu am dormit toata noaptea... Asa imi venea sa fac... Daca il tineam in bratze era OK... daca il puneam in patutz adormit, in 5 min se trezea... LA un moment dat am renuntzat sa mai vreau sa lucrez ca oricum nu reuseam si am incercat sa stau intinsa in pat ca nu mai faceam fatza cu el in brate... La un moment dat era sa cad cu tot cu el si toate astea cred ca ni se trag de la Debridat, care il face sa faca kk mai tot timpul si lui ii e frica sa faca, iar daca simte ca ii vine sa faca kk plange, iar daca el chiar face... tipa sfasietor, chiar daca nu mai e tare kk...
Am reusit sa dorm si eu legat o ora si jumatate de la 5.30 la 7 si nu am lucrat

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Felis, ....Doamne,si eu ma vait ca ma trezeste David pe la 4-5 sa manince..........
Fulgule, regret ca Davidutul tau e bolnavior. DAca vezi ca nu se insanatoseste in 2-3 zile poate ar trebui sa-i dai antibiotic. Stiu ca la voi nu prea se practica, dar uite nici eu nu am vrut sa-i dau, l-am tinut pe supozitor si ambroxol o sapt si a fost in detrimentul lui.Lui DAvid i-a trecut acum, dar tot are mucisori si ince mai tuseste (1-2 ori pe zi) I-am mai dat Ambroxol, dar deja e a treia sapt de picaturi de tuse....Pupici si multa sanatate lui David.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Am votat gemenushii !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

quote:
Originally posted by simonacip

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
[
Simonacip, totusi... de ce au venit bani mai putini luna asta ? Ai aflat?

DIN CAUZA LUI DAVID A inceput sa faca numai boacane, nu ma mai lasa o clipa, vrea numai in picioare(dar nu gasesc incaltari care sa-i intre in picioare -baiat sanatos, minca-l mami pe el),se trinteste cu spatele de carut pina da mincarica afara...si tot asa...
si mi-au taiat astia un milion din salariu.
Daca vom continua asa, ma apuc si eu de cariera, ca nu vom mai avea bani de nimik

sorry , da eu n-am inteles ...de ce ti-au taiat un milion din salariu si ce legatura are cu CIC? Din CIC nu poate sa-ti taie.....nu????
...si ai un somnoros fruuuuuuuuuumooooooooooossssssss

mami de vladut(15 nov.2004)
POZE SI MAI NOI

Aime, am sunat la sv....A venit una noua la conta si cred ca a cam incurcat borcanele pe acolo[
SI acum lasind gluma la o parte DAid al meu e ceva de speriat. Nu mai sta niciunde, ar merge pe jos intr-una, de dormit nu mai doarme decit un somn pe zi si ala repede, pe fuga, jucariile nu-i mai plac, se tine dupa mine pe unde ma duc(in 4 labe).....Si ce-i mai rau: nu-i gasesc de incaltat, nu-i intra piciorul(nu e lat, e gros ). Aveti careva problema asta?

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Votat si eu gemeneii clujeni...
SI sanatate lui Tudor, sa-i rezolve pastilutele probl. cu kkuta

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

.........Si multumesc mamicilor care mi-au apreciata somnorosul.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

paxela multumesc de sfat. chiar ma gandeam sa te intreb cum ai facut ca stiam ca si tu ai avut probleme de genul asta cu silviu. azi merg oricum la controlol de 9 luni si o sa o intreb si pe doctora. problema e ca nu mi se pare ca ar fi f. moale kk...e prea mult: ieri 7 din nou!
onitza draga am si uitat de pozele care le-am trimis la concurs. esti o scumpa multumesc mult
felis, otilia, diana, ma faceti sa rosesc. multumim mult

voiam sa ma plang si eu de copii, cand colo...juma' de ora felis?!! pai cam mult, nu crezi?
asa ca nu mai zic nimic. insa tot ceva ma supara tare de tot: tudor nu mai vrea sa pape lapte seara inainte de culcare. m-am luptat si ieri si alaltaieri cu el mai bine de jumatate de ora: nu si nu! probabil ca nu-i mai place laptele, ca doar el bea "posirca" de Alfare. dar la ora 3 a papat! pai si atunci? nu-l inteleg, cred ca ma voi intoarce la trezitul noaptea ca daca asa vrea fiul meu!!!
bianca e foarte plangacioasa si nu a dormit ieri aproape deloc. ar vrea numai in brate. cred ca nu mai scapa fara premergator

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Ia uitati aici ce inseamna poze si unghiul din care pozezi: AICI picioare slabe de 2 m sau AICI Asa ca Adriana... e iluzie optica faptul ca arat bine

Dar BOSS-ul s-a relaxat la mare, a papat cu caprioara si mami era doar paravan de vant

De fotografia "sunt BOSS" nici nu stiam: am facut-o cumnata mea cu aparatul ei!...
AM dat adresa directa la cateva fotografii, dar mai sunt unele (f putine) in album...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis e mortala poza cu "boss-ul" care doarme! cred ca i-a priit la mare, nu? si zi tu ce vrei...nu putem arata ca inainte...acum, dar se poate reveni. chiar nu putem compara pozele de "dinainte" cu cele de "dupa" dar eu sunt convinsa ca putem reveni. EU AM 1 HA DE PIELE PE BURTA...de asta nu stiu cum sa scap!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

felis e mortala poza cu "boss-ul" care doarme! cred ca i-a priit la mare, nu? si zi tu ce vrei...nu putem arata ca inainte...acum, dar se poate reveni. chiar nu putem compara pozele de "dinainte" cu cele de "dupa" dar eu sunt convinsa ca putem reveni. EU AM 1 HA DE PIELE PE BURTA...de asta nu stiu cum sa scap!

Multumim!
Dar sper ca ai inteles ca pozele intre care faceam comparatie sunt facute in aceeasi zi

Mergi la inceput