bebelusi nov-dec 04 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis sa stii ca eu chiar nu sunt genul care face complimente, dar crede-ma ca in poza pe care ti-a facut-o miki arati de nota 20, nu am de ce sa nu ti-o spun. chiar mi-a placut mult. sa vezi ce burta am eu...ma rog, mie mi se pare ca e mai mult piele. habar nu am cum sa scap de surplus, mai ales ca o "prietena" mi-a zis ca surplusul acela de piele nu am cum sa-l dau jos, doar cu operatie
auzi, nu e timpul pierdut, ca tot esti tu viitoare mamica de 2006...te astept cu sfaturi despre gemeni! sa nu

cam atat cu buna dispozitie, acum am eu nevoie de ajutor pt. ca simt ca o iau razna. de cand i-a iesit dintzocul lui tudor face kk pe "banda", ieri de vreo 7 ori, azi deja de vreo 5...ce sa ma fac?? i-am dat orez fiert, morcovi fierti, banane, apa in care a fiert orezul...NIMIC!
plus ca bianca nu a dormit decat vreo juma de ora si a plans aproape tot timpul, nu am putut face nimic!

am vorbit azi la telefon cu CICI!!! mai sta in romania aproape o luna si abia astept sa ne intalnim si sa o vedem pe printesuca alecsia. va transmite la toate ca-i este dor de voi si va pupiceste.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

felis sa stii ca eu chiar nu sunt genul care face complimente, dar crede-ma ca in poza pe care ti-a facut-o miki arati de nota 20, nu am de ce sa nu ti-o spun. chiar mi-a placut mult. sa vezi ce burta am eu...ma rog, mie mi se pare ca e mai mult piele. habar nu am cum sa scap de surplus, mai ales ca o "prietena" mi-a zis ca surplusul acela de piele nu am cum sa-l dau jos, doar cu operatie
auzi, nu e timpul pierdut, ca tot esti tu viitoare mamica de 2006...te astept cu sfaturi despre gemeni! sa nu

cam atat cu buna dispozitie, acum am eu nevoie de ajutor pt. ca simt ca o iau razna. de cand i-a iesit dintzocul lui tudor face kk pe "banda", ieri de vreo 7 ori, azi deja de vreo 5...ce sa ma fac?? i-am dat orez fiert, morcovi fierti, banane, apa in care a fiert orezul...NIMIC!
plus ca bianca nu a dormit decat vreo juma de ora si a plans aproape tot timpul, nu am putut face nimic!

am vorbit azi la telefon cu CICI!!! mai sta in romania aproape o luna si abia astept sa ne intalnim si sa o vedem pe printesuca alecsia. va transmite la toate ca-i este dor de voi si va pupiceste.

bianca si tudor (03.11.2004)

incearca smecta o juma de plic de 2 ori pe zi sau enterol un plic de 2 ori pe zi
sau hidrasec ( asta are si saruri de rehidratare) 1 plic dupa fiecare kk moale ,Silviu a reactionat cel mai bine la cel din urma

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

For2nity,lui Andrei ii plac jucariile cele mai ieftine si care se pot roade .I-am cumparat frumusete de cuburi colorate si desenate cu diverse (flori ,cifre ,) si care mai si zornaie ;nici nu s-a uitat la ele .I-am dat in gluma o sticla mai borcanata de suc si e topit dupa ea ,mai mult, cind am avut musafiri o fetita mai mare tot de sticla cu pricina s-a aratat interesata .

De citeva zile copkilu 'e de necontrolat :s-a terminat cu programul pe care-l stabilisem cu migala ,doarme cind vrea si maninca la ce ore vrea si numai ce vrea .Sper sa fie ceva trecator ca e jale ...Azi la ora 17 a mincat pine cu unt si putina dulceata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mi-am votat nora si pe Tudorel!!!!!!!! Haideti fetelor, ca fluturashii , votati GEMENEII ADRIANNEI!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Intrati la bebelushi, si votati gemeneii aici: http://www.tiffanyshop.ro/kids

NOAPTE BUNA!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by onitza

Intrati la bebelushi, si votati gemeneii aici: http://www.tiffanyshop.ro/kids

NOAPTE BUNA!!!!

pozele noastre

Eu am fost prima care i-am votat, caci ii pandeam de ieri. mama pe ei de gemenasi scumpi, ca-mi plac tare mult perechile. Din pacate astazi nu mai pot vota, dar si maine este o zi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Observ ca doar un vot au, haideti fetelor sa ne unim fortele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Observ ca doar un vot au, haideti fetelor sa ne unim fortele!

Votat ... cu 2 voturi... ca tare frumusei sunt...

Nu stiu ce are fii-miu ca iar nu doarme... E ora 3 si nu am lucrat din nou... NIMIC...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS
Nu stiu ce are fii-miu ca iar nu doarme... E ora 3 si nu am lucrat din nou... NIMIC... [/purple][/font=Century Gothic]

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Si eu care te trimiteam la culcare. Eu am incheiat treaba pe noaptea asta asa ca as merge la nani dar s-a trezit Ana. Oaaaaaau, a papat laptic din biberon, 60 ml dar facem progrese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dana, se cunoaste ca ai lipsit de la apel. La noi erau discutii ca sotul nu mai vroia al doilea bebe si eu eram disperata. Nu e vorba acum, ci pe undeva de la anu' incolo. Dupa ce s-a nascut alex a avut o perioada cand era inca de acord, dar apoi, poate cumva coplesit de responsabilitatile de tatic a zis ca nu mai poate fi vorba de al doilea bebe. Iar asta pentru mine era o tragedie mare. acum vad ca nu mai zice nu si chiar vorbeste de bebe doi (in prezenta altora)...hi,hi,hi....
Si eu ma gandeam de multe ori la tine sa stii, am mai intrebat pe aici de tine, dar din pacate nici o fata nu avea legatura cu tine (vizual sau telefonic) ca sa mai aflam vesti despre tine. Stiam ca e de vina internetul, ca nu mai ajungi pe la servici, dar ma bucur ca ai revenit si ca nu ai uitat de grupul nostru.

Onitzo, mama, cine te pune sa te duci cu baiatul la decalotat? Daca e doctor si poarta numele de Culcer gandeste cumva si pentru tine? Nu va inteleg de ce luati de bun tot ceea ce va spune un medic care are renumele unui Dumnezeu printre mamici. Medici sunt siei tot oameni? aca da, atunci pot gresi si ei, pot avea si ei idei fixe si pot fi si ei subiectivi.
Daca nu-ti face placere sa-l decalotezi pe Paul si mai ales daca nu are nici o nevoie in sensul asta (adica daca nu ti-a facut probleme la putzulica), chiar nu te inteleg de ce te duci cu el la decalotat. De jena fatza de doctorita?

Vroiam sa mai raspund cuiva, dar am uitat cui si in ce problema...pana si pohta de mi-a revenit, numai memoria nu

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput