M-am hotarat ......adoptie(18)
Raspunsuri - Pagina 9
patri spune:
Buna dimineata! Eu n-am mai putut intra ieri pe la amiaz pe forum, si poate e mai bine asa pt ca eram dezamagita si cine stie ce mai scriam...Ieri am avut intalnirea cu asistenta sociala (a2-a, desi am dosarul pt atestat depus din 29.06.05) si desi ar trebui sa primesc atestatul luni 29.08.05 ma vor amana...nici nu se stie pe cand, se spera ca totusi prin septembrie sa se poata organiza cursul si sa mai gaseasca doritori de atestat, ca suntem numai 3 familii si lor le trebuie 5-6. Ma gandesc pana unde pot ajunge daca celelalte trei familii se incapataneaza sa nu apara-poate descurajati tocmai de aceste proceduri aiurea...Asa ca n-am un termen pe care sa il notez pe calendar ca sa pot sa-mi fac amr-ul. Poate sunt eu prea nerabdatoare, dar cine a trecut prin asta stie cum e, si ma doare faptul ca nimeni nu se gandeste la copiii, ci la proceduri, dosare, intalniri de discutii...Printre altele mi s-a spus sa stau linistita ca oricum nu sunt copii adoptabili, ca sunt multe familii cu atestat de anul trecut...Simt ca-mi vine sa scutur pe cineva pt atata birocratie aiurea...Stiu ca dupa ploaie iese soarele...dar anul acesta si pe-afara tot ploua si soare nu!
patri
valiburu spune:
Patri, vor fi nevoiti sa faca cursul si cu voi cei care sunteti daca nu mai vin altii. Nu au cum sa va tina pe loc. Dar tu poti sa o intrebi pe asistenta daca sunt copii adoptabili, sa vezi ce zice. Poate iti da drept sa il vizitezi, poate ai grija de el cu pamparsi, lapte praf, vitamine. Vezi ce se poate face in sensul asta.
Succes!
valiburu spune:
La Multi Ani Robert! Sa cresti mare, sa fii iubitor, intelept si sanatos alaturi de ai tai dragi parinti!
Toate cele bune!
aissa spune:
Ca de obicei, am facut din tantar-armasar.
Am mers azi in biroul asistentei noastre unde sunt multi, nu stiu fiecare cu ce se ocupa. Probabil una din doamne este si psiholog, nu stiu sigur. Oricum, au trecut-o de la una la alta in brate, s-au minunat de cat e de vioaie si sociabila, de cat e de grea (ca este!) si de frumoasa si bronzata. Asistenta mea a notat cam ce papam, greutatea si inaltimea, cam ce face, deci date pentru un raport. Si a zis ca ne vedem peste vreo 4 luni. Asa ca nu a fost nimic de speriat. Va multumesc pentru incurajari.
Fetelor, insa discutand mi-a zis ca ea daca ar vrea sa adopte ar renunta acum. Cica este absolut imposibil si culmea, ca sunt copii dar nu le pot rezolva situatiile. Altfel ce stiti si voi, cei din spitale fac uneori legea desi nu au voie, oamenii disperati apeleaza la tot felul de tertipuri sa poata lua copiii acasa, ei (de la DPC) spun peste tot ca e imposibila legea si ca e de fapt in contra nu pentru binele copilului, dar din pacate nu aude cine trebuie si situatia e cea pe care o stiti. Asa ca celor care cauta acum le trebuie foarte mult noroc si rabdare. Adoptia a devevenit se pare un sport extrem, trebuie sa iti placa riscul.......
patri spune:
La multi ani, Robert!!!!Mamica fericita, sa fii si mai fericita de puiul tau!!!!!!!!!
patri
meme spune:
La multi ani,Robert!Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai!Doamne ,ce de voinici sunt pe aici !
inapopescu spune:
La multi ani ROBERT sa cresti mare si voinicutz...
Astazi am fost si noi la controlul de 1 luna, totul e ok, avem 5.100 kg si 57 cm..
http://community.webshots.com/user/inapopescu