M-am hotarat ......adoptie(18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Corina...wow..deci maine il iei sau te mai gandesti? Esti tare, cred ca printre cele mai rapide "rezolvari" de pe aici. Si de micuta de care stiai ca e la maternali ai mai aflat ceva sau ai parasit pista?
Oricum, daca iei baietelul sa iti traiasca bursucelul si sa ne dai de stire!
Carmen, ce bine ca ai primit si tu hotararea! Si lasa, ca problemele se rezolva. De ce trebuie sa reiei vaccinarile?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Corina - sa fie intr-un ceas bun!! Cu condilomatoza nu este nici o problema asa ca nu te incurca de niste termeni medicali complicati.
Astept vesti,

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/eric_mm
http://www.divertastore.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Carmen ti-am vazut (mai bine zis revazut) printesa. e o frumoasa sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Corina ai vazut ca intr-un fel sau altul se rezolva toate. asteptam vesti si muuuuuuuuuuulte pozici cu bursucelu.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu daca pot pune link-ul (eu incerc), dar am gasit un articol interesant....
www.reclamamascataatentie/index.php?s=50_1&id=3&articol=751" target="_blank">La ce varsta trebuie sa-i spui copilului ca este adoptat?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

CORINA, felicitari pt alegerea ta, dar cred ca cel mai bine este sa mergi pe mana celor de la DPC. Adica sa ii faci sa inteleaga ca este copilul pe care il doresti si sa grabeasca hartiile (dosarul).
Pe de o parte este bine ca te-ai gandit asa repede. Asa am facut si noi, l-am vazut de 2 ori, dar eram hotarati de prima data.
Vezi ca exista o fisa medicala care se face de catre tine si cu Hiv si cu multe alte chestii. Aici este bine sa urmezi sfaturile doctorilor.
Inca odata felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Tot eu!nu afost sa fie.Sotului meu nu i-a placut faptul ca naturala era inconjurata de f multe rude care aveau relatii despre noi ceea ce nu era bine.Micutul era frumusel foc si sincer imi e mila de el dar am multe retineri in ceea ce priveste originea tatalui.Naturala desi avea 17 ani era foarte"obosita" si faptul ca avea condilomatoza m-a pus pe ganduri.Condilomatoza e o boala venerica asemanatoare sifilisului dar netransmisibila insa nu pot risca.Am intrebat mai multe persoane autorizate si e f riscant(nu acuma ci in timp)plus ca la nastere piticul a fost extras cu forcepsul si a avut APGAR 6,00 asfixie alba sau cam asa ceva.Ce sa mai nu am simtit ca el e bb -ul meu.A fost o incercare,dar ciudat nu-mi imaginama ca o sa pot ramane linistita cand sotul le-a spus rudelor naturalei ca nu ne-am hotarat.Piticutul era frumusel dar nu am simtit nimic pt el...doar mila De fapt a stat tot timpul cu ochii deschisi si parca implora ...."ia-ma acasa".Naturala maine va fugi din spital si pe el il vor lua maternali.Daca ma hotaram se externa cu el maine dar...asta e.Ma simt vinovata ca nu l-am luat pe pitic dar vreau ca puiul care va intra in familia mea sa fie sanatos si sa fie dorit si iubit si de mine si de sotul meu.

corina urziceanu

Mergi la inceput

imi pare rau pt deceptie, dar cand este vorba de viitorul tau si implicit al copilului nu e bne sa te joci. Se poate ca pe viitor sa fie rau daca te cunosc rudele copilului, de aceea este bine sa tii legatura cu DPC-ul si sa iti pastrezi cumpatul. Ce este al tau este pus deoparte.
Succes in comtinuare!

Mergi la inceput

poate termeni de "naturala" nu trebuie folositi. Mie imi suna aiurea cand citesc. Si ma gandesc la ce sunt eu pt copilul meu: o mama artificiala???? Poate articolul Aissei ar fi bine sa-l citim cu totii si cei care am adoptat si cei care inca suntem pe cale sa adoptam.
dorinta de a avea un copil nu tb sa se transforme in rutina.
Poate gresesc si imi cer scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Corina, cred ca ai luat o decizie buna! Faptul ca nu ai simtit nimic pt el ti-a fost de ajutor, pt ca daca rudele stiau despre voi ar fi putut in timp sa va santajeze. Apoi faptul ca a avut apg 6 putea sa insemne ceva in sanatatea lui viitoare, ma simt vinovata ca gandesc asa, poate ca si puiutul asta merita o soarta mai buna, dar daca exista pt el o mama si-o va gasi...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Corina imi pare rau ca nu a fost sa fie dar sunt sigura ca va veni si ziua in care iti vei strange puiul in brate.

Fetelor eu plang de trei zile. Baiatul meu zice in continuu ma-ma. Sunt in delir.

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput