Mamici si bebelusi de iulie - august (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Irina....felicitari....sa-ti traiasca puiutza....e scumpa foc...si seamana tare bine cu taticu.....!!!!

Acelasi lucru pot spune si eu de printul meu.....nu seamana deloc cu mine.....e ta-su intreg....sunt curioasa ochisorii cum vor ramane....sper ca macar ochisorii sa ii fi stapanit de la mine....
Noi suntem in lupte cu colicii...sper sa scapam cat mai repede.....nu mai suport sa-l vad chinuindu-se ....Sper sa pun si eu poze in curand....Poze sunt o gramada dar timp nu e..... ...
Deny si bebe David (02.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, tin pumnii in continuare sa iesiti la liman din aceasta neplacuta situatie. Vei vedea ca pe masura ce trece timpul si Sofia prinde puteri nu vor mai fi atatea probleme. Sau poate ne obisnuim noi si nu ne mai panicam ca la-nceput.
Albinuzza, eu biberonul de la Avent l-am primit o data cu pompa. E cred cel clasic de 125 ml, dar tetinele sunt pe varste, avem de nou nascuti, sunt tare bune.
Emaaimee , am dat-o pe Sara cu ulei de masline pe cap si stam asa de ceva vreme. Imediat o bag la spalat. Iti voi spune daca are vreun efect. Nu stiu ce sa mai incerc.
Eu sunt necajita ca planuisem sa mergem maine in prima noastra excursie in 3. Am vrut s-o ducem pe Sara la tara sa o vada bunica mea, dar ni s-au anuntat musafiri. Nu-mi vine sa cred ca nu mai mergem, planuisem o surpriza pentru buni. De cate ori vorbesc la telefon cu ea imi spune ca tare ar vrea sa o vada pe fata. Asta e, mergem saptamana viitoare daca va fi timp frumos.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am intrat asa o fuga...ca am dormit un pic..odata cu bebe...Ingrid inca mai doarme, o pandesc sa se trezeasca si sa-i fac baita.

FELICITARI noilor mamici Ella, pisicutz! Sa va traiasca bebeii!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Multumim mult pt urari. Si noi dorim tot binele bebicilor, mamicilor, si celor care ica asteapta minunea din burtica.

mii de multumiri pt ajutor si sfaturi. acum e mai bine pt ca suge bebe cu orice ocazie.

am pus cateva poze sa ne vedeti si pe noi.

cami si ANA MARIA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

copila mea tot internata e, acum m-am intors de la spital, azi am stat aproape toata ziua, sunt frinta si imi supureaza iar operatia...am inima grea, pina acasa mi-era un dor infernal de puiutza mea. miine s-ar putea sa mi-o dea acasa, sa vedem.
va pup si va doresc sanatate multa.

M

Mergi la inceput

Mamini ,mult curaj si sa dea Dumnezeu ca maine sa vina puiuta acasa!!!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

truli-luli sa va traiasca printeza, e o dulce.Ai nascut la Municipal nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna seara la mamici si burtici,si multi pupici la bebei mici!!

Am ajuns si noi azi acasa si abia acum am reusit sa intru sa va anunt.Nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris dar am vazut ca mai sunt si alte noi mamici asa ca multe felicitari mamicilor si bun venit pe lume bebelusilor!!
Bubu al meu e un frumos si un cumine(nu am momentan poze) daca e lasat in pace doarme pna la 2,30 ore si suge bine de la mami.Eu am asa de mult laptic ca trebuie sa ma mulg tot timpul inter alaptari,nu stiu ce m-as fi facut fara pompa.
Va pup dulce si va urez noapte buna,merg sa mai citesc ce ati scris pana nu se trezeste Bubu.

Anda si minunea mea Andrei Mario

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari noilor mamici, Ella si Pisicutz! Sa va traiasca bebicii!

Ma tot uit la poze cu bebelusi care de care mai frumosi: Emma, Codruta, Ana-Maria. Sa va traiasca, fetelor!

Am vazut si botezul lui Andrei. Tare frumusel! Are niste falcute! Cred ca Tudor al meu il urmeaza.

Mamini, tare rau imi pare ca treci prin astfel de momente! E incredibil ce patiti voi acolo! Multa sanatate lui Veve si multa putere pentru tine! Suntem alaturi de voi!

Azi am vrut sa scoatem bebita la aer, dar vremea asta pacatoasa ne-a tinut in casa. Sunt tare suparata. Si vad ca o s-o tina tot asa.

Se pare ca am facut ceva laptic si pot sa satur bb. Numai ca tot suntem agitati si nervosi si mami nu mai stie ce sa faca. Sigur sunt dureri de burtica. Ii mai trece daca trage un vant-doua in pampers sau face kk. Ii dau Debridat, dar nu mi se pare ca face ceva.

Am mai pus si noi niste poze in album, am redenumit pe cele vechi, dar n-am stiut sa le aranjez intr-o ordine.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Felicitari tuturor mamicilor noi! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si papaciosi iar voi sa va refaceti repede si sa aveti mult laptic!
Mamini- felicitari, imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Ma bucur ca ai trecut cu bine peste nastere, iti doresc refacere rapida, daca nu alergi deja! Si bebelusa sa fie sanatoasa si frumoasa! Imi pare rau ca ai facut cezariana pana la urma, dar iti revii tu! Felicitari!

Eu nu am mai intrat pana acum si nu am mai citit nimic din ce ati scris, imi pare rau si sper sa nu ma uitati. Bebe al meu are niste colici de nu poate dormi deloc si sunt varza de oboseala asa ca imediat ce prind un mom dorm de rup! (adica o ora- o ora si jum si sunt super fericita!) Am inceput sa mai luam si noi in greutate, nu stiu daca v-am spus dar pierdusem laptele si bebe scadea in greutate, si acum ma mulg si in completare dam Humana si acum are si bebe al meu 3.900kg. Ma cam speriasem! Sper sa treaca si colicii mai repede ca mi-e o mila de el!!!!! Cand il vad ca plange de ti se rupe sufletul si transpira tot si se inroseste la fata, imi vine sa plang si eu cu el! (de cateva ori chiar am plans de suparare ca nu-l pot ajuta!)

Am intrat si eu acum cateva zile si am citit mesajele voastre din ziua in care am nascut. Va multumesc mult de tot pentru urati, dragute ca intotdeauna! Va pup dulce pe voi si pe bebeii vostri! Si pe burticute, cele care mai au!(mai sunt asa putine!!)

Acum ma duc sa trag si eu un pui de somn cat doarme bebe. Pupici!

Simona si Mario 22.07.2005

Mergi la inceput