Mamici si bebelusi de iulie - august (87)
Raspunsuri - Pagina 10
Oana C spune:
Mamini, imi pare rau sa aud ca ti-a oprit bebelusa in spital si ca tu nu te simti prea bine; o sa treaca, ai sa vezi. Despre sentimentele pe care le ai cind ti-e bebelusul in spital iat tu acasa stiu si eu. Si la mine a stat Eva o noapte in spital singurica, fara noi; pt ca s-au gasit nenorocitii sa-i faca analizele de calciu exact in ziua cind trebuia sa ne externam; si pt ca i-au iesit f putin mai mici, au decis sa o tina peste noapte la spital si sa ii dea o doza de Ca, dar eu trebuia sa vin acasa pt ca asigurarea nu platea pt mine. M-am externat simbata dupa-amiaza cit mai tirziu (pe la 6pm), apoi, inainte de a pleca de la spital, am stat cit am putut de mult in nursery cu Eva si cu sotul (am tinut-o in brate tot timpul, imi venea sa o maninc de cit de draga imi era), apoi am plecat acasa plingind si sfirsita de durere si dor pt micuta mea. Am facut dus, dormit 1 ora si mers inapoi la spital la Eva; am stat iar in nursery cu ea pina la 3am; plecat acasa, la fel, plingind, si innebunita deja de dorul pt ea; la 9am eram iar la spital hotariti sa o luam acasa fie ce-o fi!!! Noroc ca a venit si pediatra, ca timpitii incercau sa ii repete testele de bilirubina (chiar daca iesisera bune la inceput, dar li s-a parut lor cam galbioara); pediatra a dat unda verde pt externare, pt ca vazuse ca plingeam de nu mai puteam pe acolo si ca vroiam sa o iau pe Eva acasa; mi-a zis ca sa vin in citeva zile cu Eva la cabinet la ea ca sa ii faca testele sa vada cum sint. Si au iesit bune, erau f normale pt un bebe de virsta Evei.
Mamini, chiar daca bebelusa era putin mai galbena, s-ar putea ca valorile sa fi fost intre limitele normale; ai intrebat ce valori i-au iesit si sa iti spuna daca se incadreaza in limite?
Zilele astea Eva a fost foarte cumintica dupa-amiaza, seara si noaptea; doarme, papa, zimbeste si gingureste putin (eu vb cu ea, apoi ma opresc sa ii dau timp sa raspunda, iar ea imi raspunde). Maninca o gramada, in schimb si nu stiu cum sa o mai satur; papa san aproape non-stop, iar cind vad ca nu se mai satura, ii mai bag si un bibe ... Dimineata pina pe la prinz este f agitata si alerta, vrea sa i se dea atentie si sa o tinem numai in brate; acum s-a prins fata ca daca tzipa cit se poate de tare venim mai repede sa o luam in brate; asa ca daca vrea neaparat sa stea pe umarul nostru tzipa cit o tine gura!!! cum o ridicam in brate, cum se opreste; cum simte ca o lasam in jos, cum incepe sa maraie, iar daca o lasam de tot tzipa .
Tot azi am vazut ca i-au iesit piciorusele in afara bouncerului, iar capusorul este mult mai sus ; se lungeste fata si se rotunjeste pe zi ce trece
Cam atit deocamdata. Merg la culcare.
Va pup.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
irinabungau spune:
Neatza fetele mele,
Va scriu rapid pentru ca ma astept sa se trezeasca Ioana, a dormit super bine azi noapte, de la 9,30 pana la ora 5 fara un sfert, am batut recordul!!!! Adevarul este ca am stat ieri cu tzitzi in gura ei toata ziulica, asa tare se chinuia cu prostiile de cremwusti pe care i-am mancat eu... Mi-a fost tare mila de ea cat s-a chinuit, ieri a dormit intre 9 dimineatza si 9 seara numai pe apucate cate jumatate de ora, in rest a plans si a papat...
Cami, iarta-ma, am uitat sa te felicit tocmai pe tine!!!!! Sa traiti si sa fiti sanatosi, sa ai mult laptic si fara colici!!!!
Nicoll Mada, si eu am ragade la ambii sani , mare grija, nu-i da cu sange ca-l vomita!!! Eu m-am speriat, nu mi-am dat seama ca suge cu sange si a varsat ceva maroniu, urat ca -am speriat, a trebuit sa sun pediatrul sa vad ce este!! Acum mulg primele picaturi care ies cu sange si apoi ii dau sa suga... De la biberon desi se satura cu laptele bun muls tot mai cere tzi tzi, cred ca-i place ei sa ma simta aproape si sa stea cu tzi tzi in guritza. Ti-am vazut printesa, este tare scumpica!!!
Mamini, iubita mea, tare rau imi pare sa stiu ca micuza ta este in spital, sper din tot sufletul sa-i treaca icterasul si sa veniti acasa!! Iar tie iti doresc sa ti se vindece taietura cat mai repede!!!
Kulta, parca nu te-am vazut prin zona in ultima perioada???!!! Ai nascut??? Pupici, sa auzim numai de bine!!!
Andre_ea, am vazut pozele cu Tudor, este tare dulce!!!!
Va pupic cu drag, poate mai intru azi,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
irinabungau spune:
Hai ca am avut timp sa ma uit la toate pozele...
Ioana, cuscra, ce scumpel si grasunel este Andrei!!!! Iar tu arati suuuuuper fain!!! Bravo!!!!!
Pupici,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
corbioana spune:
Mamini multa multa sanatate si please sa iei antibiotice ceva daca supureaza operatia sa ai mare grija de tine ca stii tu cum daca nemernicii aia de acolo nu o fac. Si tin pumnii sa aduci bebita azi acasa sanatoasa si sa ai inima buna si nu franta. Odata acasa amandoua si impreuna cu tati va fi cu totul altfel, chiar daca e greu.
Andreea multumim il asteptam pe Tudor din urma la falcute
Irina cuscro ma roade invidia cat poti dormi adik te lasa nora asta a mea sa bagi somnic la greu cu tati hai??? Si Andrei nu a vrut sa adoarma neam pana la ora 12 aseara dupa baie si moleseala si un bibe cald plin cu lapte plus san ca sa ne linistim neeeneeeeeeeee si m-a trezit la 2, la 4 Deci eu propun s-o iau putin in vacanta pe nora la mine si sa ti-l trimit nitel pe Andrei Dear dar de ce nu-ti pui niste aparatoare de sani?? e mult mai usor si pt tine, eu asa am pus la inceput cand am iesit din maternitate si aveam ragade naspa.
Multumim pt urari
Doamne a dat soarele azi yupeeee ies afara cu Andrei imediat ce fac un dus ca nu se mai poate dupa 3 zile in casa!!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ankak spune:
Buna dimineata fetele,
Am fost o ushernica ieri, am tot umblat de ma intrebau toti cei cunoscuti cu care ma intinleam daca mai am mult pina nasc, adevarul e ca am fost vioaie ieri. Am avut si musafiri, cumatrii la care am botezat fata si au stat pina pe la 12 jumate' azi-noapte!
Am cumparat de la plafar niste ceai de colici, Colimix parca se cheama, cu anason, fenicul si chimion, intrebarea mea este daca pot sa-l beau dinainte de nastere sau trebuie sa astept sa se nasca mucutul?
Acu' ma duc sa fac oleaca de ordine in bucatarie! Poate intru mai tirziu! Pupici!
Anca si Matei 38s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
KULTA spune:
Neata fetili,
N-am nascut inca. Miine e ultima zi dupa care depasesc termenul. Trebuie sa imi fac probleme?
Va multumesc mult pentru incurajari, sunteti tare dragute.
Irinuca mamii, ma bucur ca sunteti bine. Sanatate multa.
Mamini, imi pare asa rau sa aud ca ai probleme cu bebica. Las ca toate vor fi bune. Ai grija de tine, tu sa fii sanatoasa pentru ca pe bebica ti-o fac doctorii bine.
Pupici la toata lumea
K39+ miine 40
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Irina, nu iti mai face atatea probleme cu ceea ce mananci.Mie dr neonatolog mi-a zis clar ,mananca ce vrei ,orice , in afara de varza, fasole uscata, bauturi acidulate,cafea ciocolata si alcool.Colicii copii fac oricum indiferent de ceea ce mancam noi in ziua respectiva.M-a sfatuit sa am grija si sa insist sa scot aerul..chiar daca dureaza mai mul uneori.
Eu am o alta problema, Ingrid a dormit ok, dar de la ora 6 dimineata si pana la 9 si ceva s-a tot scremut, a refuzat sa pape.Se screme de kk, dar mie mi se pare ca se chinuie f tare, caraie..si se screme.E constipata??Sau asa fac si bebeii vostrii???PAna nu face kk refuza sa manance desi au trecut si 4 ore de la ultima masa..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oriadam spune:
Hello fetele!
Kulta, chiar cu gandul la tine am intrat pe forum. Nu cred ca-i cazul sa-ti faci griji. Eu stiu ca nici la 41 sapt nu esti peste termen. Abia dupa..
Eu ieri am bantuit toata ziua, la ai mei, in parc, la film, la un suc...una peste alta am plecat la 12 si am ajuns acasa la 12 noaptea. Am urcat vioaie cele 4 etaje, crezand ca pun capac cu asta. Da de unde, nici un semn frate. Si simt cum mi se intinde pielea pe burta. Tare mi-e frica sa nu fac vergeturi, ca si asa cele pe care le-am facut pe picioare si fund sunt naspa rau. Pe burta mi-ar mai trebui si ma aranjez.
Dar dintre cele 4 ratuste ratacite n-am vazut-o pe Acusor. Oare, ceva, ceva?
Pupici si duminica placuta
Mada & Daria 38+
KULTA spune:
Mada, nu pot face altceva decit sa astept. Tu esti cum eram si eu, cind credeam ca dupa partida de sex si dus fierbinte pun capac, atunci dormeam ca un bb. Asta e, bb vine cind vrea. Eu am totusi o scurgere si nu e dop. Ce poate fi? Oricum, e mai groasa dar sigur nu-i dop.
Acusor poate a nascut si n-are cine ne transmite.
Sa iti dea Dumnezeu nastere usoara si bb sanatos.
Pupici
K39+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!
Nici cum nu o pot face pe printzesa mea sa ragaie dupa masa. Cateodata mai sughite, dar.... de ragait niciodata.
Si fetita mea, doarme dupamasa si 4 ore, fara sa se intoarca, dar noaptea se tot fastaceste.
Tot noapte fornaie (nu stiu daca pe nas sau din gatut), voi ati patit asa? Pot fi oare secretii din nasuc???
Codruta & printesa Petra 9 august
poze