Aspirante optimiste (150)
Raspunsuri - Pagina 11
gogosar spune:
Tumpiloi, nu esti pe mess?
Vorbim azi sau maine?
Pupici
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
tumpi spune:
georgiana, frumoase poze, cred ca te-au super relaxat
PS: lasa tigara![]()

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
crinuta71 spune:
Ilenya eu spun ca e bine ca faci laparoscopie. Te va lamuri daca sunt unele probleme sau macar va elimina suspiciunea altora. Succes!
Anca ma bucur ca Lachi e bine si e intr-o zona atat de frumoasa. Nici eu nu am fost in Delta, dar am auzit ca e frumos si deosebit acolo. Anca tu cum te mai simti? Nu te mai intreb daca ai fost la dr., cred ca ne-ai fi spus daca ar fi fost asa. 
Va pup pe toate 

gogosar spune:
M-am dumirit si eu acu cum e cu Acidul Folic.sar'mana.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
ilenya spune:
Gogo,
. Am schimbat foaia pe optimista ca poate
alege mai usor o mamica vesela. M-am decis sa lupt sa ramin asa, atit timp cit mai am sanse!
Madana, bravo fata! Ma bucur ca te-ai mobilizat si ca noi, aici, ti-am fost de folos!
Citeam undeva ca Acidul folic sau fierul, nu mai stiu exact, se metabolizeaza mai bine luat seara . Eu iau o pastila la 2 zile, in conditiile in care organismul meu e predispus la caderi de Fe. Ma simt mai bine, nu mai sunt asa obosita si am si eu culoare in obraji. Trebe sa ajung sa-mi fac si analizele sa vad valoarea Fe seric.
Daca constat ca stau bine, voi trece pe cele de 400mcg de la HelpNet.
Ancutza si Crinutza
-si eu consider ca ajunsesem in pctul in care se cadea o laparo. Partea proasta e ca mai am la activ o apendicita si una clasica orizontala, mare cit o zi de post. Si dupa simtome (durere, arsura) se pare ca am si aderente in partea stinga a ei. Dar asta e, macar sa zic ca am bifat-o si pe asta (ca tot e la moda bifatu'
)cu bine sper.
Pup fetele!
barbye spune:
. 
, gata am terminat examenele, azi a fost ultimul.CM nu a venit inca, mai astept , poate din cauza stresului, ultimul a fost pe 17 iulie....
Mirela
Madana spune:
M-am lamurit, gata pot sa dau si lectii ![]()
Ilenya cum sa nu ma mobilizez. Nici nu stiti cat ma incurajati. Cand am scris prima data aici eram la pamant cu moralul, acum mi-am revenit. Va pup pe toate.
barbye esti sigura ca nu e cu ochisori? Astepti cam de multisor "musafirii".
:Dana
dandana spune:
buna fetele!
m-am intors si eu si am zis sa va salut

laurici, pt tine un
special ca tare mi-a fost dor!
fetele, am fost o saptamana in grecia si ne-am intors vrajiti din nou! nu cred ca mai pot suporta mare la noi dupa doua experiente in sate din insule grecesti
din pacate spre sfarsitul saptamanii am inceput sa numar iar zilele 
, iar de azi o dau iar pe ovamit. si mi-am luat si maca!
vit e si acid folic le iau de acum un an 
gata! va pup pe toate!