Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea B....eu m-as duce la al treilea dr, apoi la al patru-lea....pina cind gasesti doi care-ti dau acelasi diagnostic...Ai facut vreodata vreo radiografie? Tibia putin stimba..asta nu-i diagnostic..si de ce-i strimba..vrei sa zici ca are rahitism? Budimexul stiam ca-i un spital bun..sau era....Dute la un ortoped pediadru..este cel mai indicat..decit sa stai si sa-ti faci probleme..
Dana..daca tu vrei sa ajungi neaparat la spital ...poti exagera cu simptomatologia..poti spune ca tu crezi ca a avut convulsii febrile...sau de ce nu-l duci la urgenta? Roxi ti-a explicat foarte bine..eu intotdeauna am preferat medicatia rectala..pentru ca-si face fectul mai rapid si protejeaza si stomacul....atacat de medicatia orala. Eu la copii cu febra mare as da si fenobarbital..in doza recomadata...Fa-i baie calduta, mai rece decit o faci deobicei...Febra creste noaptea si scade dimineata in mod fiziologic...
Felicia spor la treaba...am facut doenload..se pare ca-s singura care nu pot vedea pozele..nici de la servici si nici de acasa..
Roxa gata cu pregatirile? Astept poze..
Simona ...deci nu mai aveti probleme cu somnul deloc? Doarme toata noaptea la el in patut?
Carmen petrecere frumoasa.....desi fara Ionut..astept poze..
Monica tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

AndreeaB daca ai nevoie de un chirurg ortoped bun da un semn si se rezolva...e directorul Budimexului,un super om si doctor...eu am apelat la el de vreo cateva ori,inclusiv noaptea desi nu era domeniul lui a sunat o colega pediatra si mi-a trimis-o acasa.DAr eu nu cred orice baliverne la indruga medicul de familie ca banuiesc ca la el ai fost....eu una nu mai am incredere in medici de familie,chiar daca sunt pediatrii...una e sa lucrezi intr-un spital si sa vezi mii de copii cu diverse probleme si una e sa lucrezi intr-un cabinet si sa vezi 100 copii pe luna...NU ca as avea ceva cu ei..dar parerea mea este ca se plafoneaza la vesnicul rosu in gat,antibiotic,rahitism etc etc si cand e vorba de ceva serios tot tu ca mama esti de vina ca nu ai observat din timp...
Ema sa se faca bine Ricardo si cum zicea Olivia inventeaza si tu ceva si du-te la urgente daca altfel nu se poate!Poti sa spui ca a avut febra 40 sau convulsii...ce-ti trece tie prin cap!Eu una asa as face...nici nu m-as gandi sa plec la drum lung cu copilul bolnav...rezista ca tot acolo e mai bine ca in Ro...
Sunt la scarbici asa ca mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare tuturor mandrelor mamici..am ajuns la 100:)!
nu am citit din urma, citesc dupa ce scriu ca sa fiu sigura ca am timp.
Astazi tocmai am venit de la vaccin ,Lucasu mi-a adormit in masina... Are 77 de cm si 10kg..Dr a zis ca este f bine,cica un pic sub greutate dar la cat e de activ(nu a stat o clipa acolo) nu se mira..Iar cu inaltimea se pare ca este peste averageul lor tot asa un pic..Parca 77 a zis ,trebuie sa verific ..E prima data cand merg la dr asta si atata am stat de vorba cu el ca uitai masuratorile...am stat o ora in cabinet, ceea ce rar se intampla aici... In alta ordine de idei se pare c anu mai trebuie sa ii dau polyvitamin, insa eu taman ce am cumparat altele asa ca i le voi da:). In rest, e bine , la fel alaptam cu sarg..nu reusesc deloc sa fiu nemiloasa asa ca bottom lineul probabil va fi 18 years:)
Asa emotional vorbind e un cupil mamos,dar si independent, face de toata, favoritul sau e frate-sau si camera favorita din casa este a lui rares ptr ca acolo gaseste jucariile lui favorite(adica ale lui Rares si anume vidogame(tipa de fericire numa' cand aude ca incepe) si action figures...cupilu' asta nu se joaca cu ale lui decat daca are musafiri de varsta lui...sau daca rares se joaca cu ele...au o camera speciala cu jucarii, plus fiecare in camera lui deci trebuie sa te uiti pe unde calci:)
Altceva ce sa va spun ...suntem bine, extrem de ocupati..astept sa vina tata din Romania sa mai imi ia copiii la plimbare prin cartier sa imi pun si eu accentele in casa in tihna:)
Gata , ma duc sa va citesc...

Mergi la inceput

Adina ..m-am suparat..hi,hi..uite de aia nu vreau eu sa profesez ca medic de familie...ca stiu ca asa sint priviti
Cum este la scoala Laura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Adina,iti multumesc,sper sa nu fie nevoie...noi pe 26 plecam,vom fi prinsi cu bagaje,cumparaturi,etc...vedem,vorbim cand ne intoarcem.

Olivia,iti multumesc si tie pentru sfaturi.

...inca odata va multumesc tuturor,pentru ca imi sunteti aproape.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Olivia banuiam eu ca o sa te superi...hihihi... dar lasa ca tu nu ramaneai la medicina de familie daca nu plecai din Ro...sunt sigura!
AndreeaB unde plecati?
In alta ordine de idei din 24 august pana in 31 sigur o sa fim la mare,posibil cu prelungiri daca tine vremea cu noi!
Si eu ma plangeam ca astia de la mine de la servici sunt naspa...uitati si voi ce oameni de treaba...concediu concediu fara sa ne ia din zilele legale de concediu,transport plus cazare asigurata,diurna...singurul inconvenient e ca mai tre sa dam din cand in cand cu nasu pe la Kogalniceanu in aeroport sa socializam cu US Army si sa-i mai pupam putin in...stiti voi undeNu e Avisu cel mai tare or what???

Mergi la inceput

Adina..pupatii mult si apasat..hi,hi..ca merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetili, am o intrebare: se face vreun cadou la nasi in ziua taierii motzului? ca nu-mi mai amintesc ...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Acus terminai de cetit numa capitolul 100:)...uh si ma intrisatai cand am citit de puisori bolnaviori...multa sanatate le doresc !
Olivia, scoala merge..Rares e bus rider si e f incantat...Lucas il conduce in fiece dimineata ,isi ia sandalutele si se asaza cu funduletu' in fata mea sa i le pun..
numa, pe afara suntemtoata ziua, noi stam chiar langa parc...e cartier plin de copii...acum ma ocup cu organizarea zilei de nastere a lui Rares pe care o vom face la Great Skates ..e cam in scurt dar am chemat jumate din neiborhoodul cu copchii...e si un fel de open house ptr ei ca sa ne cunoastem si mai bine...Rares inca nu stie, probabil ii voi spune din seara asta ,mai vedem ..cam asta e...asta ma tine acum ocupata:)
va pupez ca imi vine o mamica vecina la cvafea sa scriem invitatiile:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello
v-am pus ceva pozne noi...enjoy! http://community.webshots.com/user/bumbilica
Carmen, noi nu am facut nimic cadou nasilor, nici nu am auzit de asa ceva, sincer. poate in alte parti este obiceiul si poate te ajuta fetele.
Ema, cum mai e Ricardo???
Laura ce bine ca ai revenit mai des! gata cutiile? Patrick la 1 an avea cam acelasi bilant ca Lucas, adica 76cm si 10 kg si un pic. (doctorita l-a cainat ca e slab mort) pupici!
Adina pupati mama ca avisu e cel mai taaareeeee!!!!!
eu maine nu am sa am timp sa intru ca de obicei dar sper sa mai stau pe aici acu! (sa scot pirleala)

Mergi la inceput