Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Adela, bine ati venit din vacanta, chiar ma intrebam intr-o zi daca v-ati intors de la mare !!!
ma bucur sa aud ca i-a placut lui Tudor, oricum de relaxat banuiesc ca stiati si voi ce va asteapta cu un copil mic dupa voi, abia astept sa vad poze!
pupacim si sa va treaca raceala cat mai repede

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Multumim fetele ! multumim de urari !
sa ne traiasca si sa fie sanatosi ...
pupici
o zi minunata
am o gramada de treaba ..revin later
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Simona, am vazut pozele de la mot ...mai ce camasa smechera a avut David, de barbatel ! l-ati tuns sau mi se pare mie ...ca in ultimele poze e cheliuta !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

am mai pus niste pozici
daca aveti timp si va face placere sa ne vedeti ..enjoy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/album?.dir=e68a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/my_photos
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

gata, am pus cateva poze, doar o parte din ele, ca mai avem inca de descarcat.

Uitati aici un link, sper sa mearga.
http://community.webshots.com/photo/429948159/429948159tMVTXw

La multi Ani pentru Luca (dl. Pufulescu) sa creasca mare si sa fie sanatos si sa-l pupe mami a lui si din partea noastra!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

La multi ani LUCA! Sa fii sanatos! Ingerasule, sa ai parte doar de bucurii de la el!
AndreeaB, cred ca fetele ti-au raspuns deja: mai cauta o parere, doua, nu o lua de buna pe prima! Si lasa, ca la intalnirea urmatoare Alexia o sa se alerge cu Vicu si Moata prin tot parcul.
Am vazut poze cu Luca, Suedezul, Japonezul si cu Motata. Fromosi copii in generatia asta!
Io mi's zombi! Am observat ca in w/e Victor refuza mancarea facuta de mine! Cred ca o sa ii cer bonei sa imi faca vinerea mancare pentru tot w/e sau sa vina sa ii gateasca! Asa ca, daca n-a mancat peste zi a urlat peste noapte ca vrea lapte! Cu treziri repetate! Roxanaaaaa, pleeeeaseeee, pot sa il trimit la Patrick pentru mancare?
Hai ca de o saptamana caut potcoave de cai morti prin acte si m-am cam saturat. O sa imi schimb profilul in arheolog...

O saptamana minunata!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna,tutror!

Multumesc,inca o data pentru incurajari,incerc sa nu ma mai gandesc,dar e cam greu...stiu ca o sa fie bine pana la urma,dar pana atunci voi sta cu inima stransa.....

S-au intamplat multe de cand nu am mai citit....bun revenit celor care au fost prin vacante sau nu au mai intrat de mult....La multi ani!,sarbatoritilor nefelicitati...am vazut pozici cu pitici cu David,Lucaciu,Tudor,ii pupam pe toti in egala masura.

Noi am avut petrecerea sambata,a iesit mai bine decat ma asteptam,moata cu toate ca dormise 20minute toata ziua,a facut fata elegant,nu a plans deloc,ba chiar a dansat,a papat si s-a simtit bine....de pe tava a luat:peria de par cu oglinda,ochelarii de soare si cardul de euro...cocheta si cheltuitoare,hihihi.Avem multe poze,dar cum bine stiti nu le pot pune deocamdata....poate cand venim din vacanta.
Ieri am tuns-o pe maimutica si are o moaca de baietel....mi-a trebuit o zi intreaga sa ma obisnuiesc cu noul meu copil.

Va pup,o zi frumoasa!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vazut pozele Mitzishor! super!
Danule asteptam una bucata Vic la reciclare! si nu oricum, ci cu mancare la greu. auzi, io am o idee: intreab-o pe bona ce face cind ii da de mincare? sau cum i-o da? nu cred ca s-a obisnuit cu mincarea ei si a ta nu ii place. i le bucateste, ii cinta, il gidila in talpi....? tre sa se eziste o esplicatie. (PS ps da si mie pe pm adresa ta de mail ca nu o am la munca)
Andreea B - buna alegere a facut Alexia! sa dea Domnu sa ii mearga numai asa in viatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna, in primul rand vreau sa urez si eu un sincer La Multi Ani tutror copilasilor care au implinit 1 anisor si multa sanatate!
Bogdan e bine,ca de obicei...(multumesc lui Dumnezeu),asteptam motul cu nerbdare...de fapt eu
Nu am mai intrat in ultima vreme ca sunt si foarte ocupata la servici,dar m-au apucat iarasi depresiile mele,in loc sa-mi treaca mai rau ma apuca...Nu am facut depresie dupa nastere si fac acum la 1 an, dar m-au ajuns si pe mine problemele...e greu,asta e...asa ca aveti grija cele care credeti ca e bine sa fii singura,ca nu e asa deloc!!!!Eu sunt genul care bravez,ma tin tare la exterior si ma macin la interior,pana cedez...iar acum am ajuns la capatul puterilor.
Unde mai pui ca ma stresez rau ca de la 1 sept. mama incepe scoala si nu mai are cine sa stea cu Bobo,o sa stea si tatal lui cu el,il mai ia si fost soacra dar tot ma stresez ca daca se intampla ceva intr-o zi si nu are cine sta cu el?
Nu ma simt nici prea bine,trebuie sa ajung neaparat la un medic sa ma vada si sa fac ceva analize,am stari de lesin,ma ia cu ameteli,am palpitatii,transpiratii,imi amortesc mainile si picioarele,stari de greata...sa nu ziceti ca e cu ochii ca nu e David Copperfield...ce sa mai e inceputul sfarsitului...fac eu gluma de necaz dar chiar nu ma simt bine.
Ofofof...ce grea e viata asta uneori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Roxane, io ma plang ca o mama nebuna. Normal ca are trucurile ei, dar ma dispera cupilu asta care nu sta la masa. Trebuie ca mereu, la fiecare masa sa ii gasesc o alta ocupatie: o noua cutie sa o desfaca, sa indese in ea diverse lucruri, sa traga de una-alta... Am cam ramas in pana de inspiratie...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput