bona de 20 ani?
Credetzi ca e bine sa angajez o bona ce are numai 20 ani? Are experientza de la 17 ani cand a mai vazut de un bblush, apoi a mai vazut de 2 copii!Am intalnit-o, la prima vedere, e de treaba, cumintzica, are rabdare cu bblushii ........nu shtiu ce sa fac!
ppv shi Sara Ioana
Raspunsuri
Nally spune:
Nu zic cu rautate ... spun doar un sfat dat de soacra mea (care din intamplre tot damboviteanca e!) si care mi s-a parut foarte intelept ... "Mama! In casa niciodata sa nu iti bagi femeie tanara! Ca e menajera...ca e baby sitter - din astea de acum cum se numesc ele... sa nu fie tanara!!! Ca iti bagi necazul in casa, nu ajutorul!"
Si parerea mea ... nu cred ca daca a mai vazut de 2-3 bebei o califica indeajuns! Eu una nu as opta pentru ea! dar decizia iti apartine si tu stii mai bine ce doresti de la o bona pentru copii tai!
Sa-ti traisca printesa mica si mult succes in cautari!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Gabbriela spune:
Daca nu ti teama ca sotul se va da la ea, nu vreau sa iti jignesc sotul, dar au fost cazuri... de ce nu? Mai ales ca are si experienta... eu am fost o mamica tanara, la 21 de ani l-am avut pe Julian, si nu iti spun ce mult conteaza rabdarea... aveam o bona de 50 de ani numa nu imi zicea eu cu cezariana sa ma dau jos din pat la pitic. Noaptea zice: "Iara iti plinge copilul, ce faci te duci s aii dai sa manance sau ma duc eu sa til aduc?"
Cantareste bine ce vei castica si ce vei putea pierde... o zi buna
Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
greierash78 spune:
Da, ce chestie!Shi sotzul meu mi-a spus ceva de genul...."imi bagi ispita in casa?",gluma, gluma, dar nu potzi shti niciodata, nu?Eu, eram oricum pe ganduri, daca sa o angajez sau nu! Mai caut, mai am ceva resurse pe ici pe colo!Multzumesc mult pt sfaturi!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
adi_dalma spune:
Nu cred ca as face asta in locul tau....
Desi in filmele americane doar bone tinere vedem ... urh
Poti avea incredere in sotul tau 100 % dar chit ca este traditionalist si se intreaba de ce 'aia' munceste in casaa si tu nu (deh tu esti obosita de la serviciu..) si e nashpa....
ancuta06 spune:
Eu aberatie mai mare nu am auzit. Mie nu mi-ar trece prin cap ca sotul m-ar insela, si in alegerea bonei nu as tine cont de cum arata sau cat e de tanara.
La mine in casa locuieste o fata tare frumoasa care lucreaza cu noi, si eu am plecat in Ro o saptamana cu copilul, fara sot. Deci l-am lasat cu ea in casa, fara sa ma gandesc vreo secunda ca fac ceva gresit, sau ca n-ar trebui, sau ca ce-or face ei in lipsa mea.
E sotul meu, m-a ales pe mine, l-am ales pe el, n-au decat sa se perinde 1000 fete mai frumoase ca mine pe-aici, si nu mi-as face griji catusi de putin. dar poate-s eu mai defecta, cine stie?
Ancuta 14+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by ancuta06
Eu aberatie mai mare nu am auzit. Mie nu mi-ar trece prin cap ca sotul m-ar insela, si in alegerea bonei nu as tine cont de cum arata sau cat e de tanara.
La mine in casa locuieste o fata tare frumoasa care lucreaza cu noi, si eu am plecat in Ro o saptamana cu copilul, fara sot. Deci l-am lasat cu ea in casa, fara sa ma gandesc vreo secunda ca fac ceva gresit, sau ca n-ar trebui, sau ca ce-or face ei in lipsa mea.
E sotul meu, m-a ales pe mine, l-am ales pe el, n-au decat sa se perinde 1000 fete mai frumoase ca mine pe-aici, si nu mi-as face griji catusi de putin. dar poate-s eu mai defecta, cine stie?
Poze cu Martijn
Nu Ancuta, nu esti defecta dar poate sunteti un caz special. Au fost multe cazuri mai putin fericite.
Si eu am avut o menajera tanara dar s a dovedit neserioasa... m a lasat balta pt ca prietenul ei si a deschis un butic si nu se mai vedea facand curatenie in conditiile astea. Stiu ca toata lumea trebuie sa evolueze (na nu poti fi menajera toata viata) dar eu una am nevoie de stabilitate si nu mi place la cateva luni sa b in casa pe cineva nou...
ancuta06 spune:
Din punctul asta de vedere ai dreptate. O persoana mai in varsta, cu mai putine optiuni, iti ofera mai multa stabilitate. dar aici s-a pus problema ca ar aduce "ispita" in casa.....ori mie din punctul asta de vedere mi se pare cel putin ciudat. "Ispite" sunt pe toate drumurile....acum ce sa facem? Sa ne tinem sotii incuiati?
Poze cu Martijn
RaluD spune:
Adica cum "ii bagi ispita in casa" sotului? Poate ca a glumit.
Pai daca nu poti avea incredere in el acum, ce va face cu ispitele de mai tarziu? Ar fi un test pentru relatia voastra...
Daca nu e prea frumoasa fata, nu-ti face probleme.
Oricum ei doi n-o sa se intersecteze prea mult daca ea sta pana la 5.
Si mie mi s-ar strange inima, dar asta e strict problema mea, ca sunt geloasa, n-are sotul nici o vina.
Hic, parerea mea.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
greierash78 spune:
Va multzumesc pt sfaturi!Da, intr-adevar sotzul meu a glumit cand a spus ca ii bag ispita in casa, oricum nu imi faceam eu probleme d-astea!Shi el nici macar nu se intalneshte cu ea, pt ca ajunge mai tarziu acasa!Dar cred ca am rezolvat problema, intre timp am mai dat sfoara in tzara shi m-am trezit cu o doamna la usha, am mai cunoscut inca o doamna care sta aproape de mine shi tot asha, deci cred ca nu se mai pune problema bonei de 20 de ani!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)