Ce credeti despre
![](images/user_woman.png)
... el si ea au fiecare 29 de ani, sunt prieteni de 7 ani, traiesc separat dintotdeauna, se intalnesc doar in w-end, ea e insarcinata in luna a 7-a dar nu vrea sa se casatoreasca deocamdata cu el desi au toate conditiile, ea isi are biroul in apartamentul lui, el locuieste in alt apartament (tot al lui), ea locuieste cu chirie impreuna cu sora si fratele ei, tatal lui (care este foarte generos cu ea) insista sa se casatoreasca sau macar sa se mute la fiul lui iar ea ii raspunde "mai vedem, mai discutam" ...
Cum vi se pare aceasta situatie ?
Maria
Raspunsuri
clauditzadennis spune:
Mi se pare foarte aiurea...dar pe langa "datele problemei" sunt convinsa ca mai sunt implicate si alte multe aspecte, legate de ce vor si ce simt cei doi, de cat de mult se iubesc, de cat de mult isi doresc o familie impreuna si asa mai departe...oricum, intr-un cuvant situatia mi se pare nashpa rau!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Jocelyn spune:
Ceva imi scapa, fiindca mi se pare ciudata rau situatia expusa de tine. Ce zice respectiva am inteles, dar el ce zice. Mai pe scurt, am inteles ca ea lucreaza la firma lui dar e insarcinata in luna a 7-a, deci clar ca nu va mai lucra prea mult. Ea sta cu ai ei, el sta cu ai lui sau singur? Ea zice mai vedem, el ce zice?
Daca se intalnesc doar in week-end, cum se face ca ea lucreaza intr-un birou din apartamentul lui pt firma? Si nu inteleg de ce insista tatal baiatului si tipul nu.
Ori femeia asta vrea doar un copil si nu si un sot sau tata pt copil, ori nu se mai inteleg si ea a vrut sa pastreze copilul si in final or sa se desparta....dar eu nu prea inteleg relatiile astea de 7 ani cu intalniri doar in week-end. Ceva e putred, ori nu am inteles eu dedesubturile!
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
Mirunaa spune:
Mi se pare cel putin bizara o relatie de 7 ani cu intalniri doar in weekend(cred ca este vorba de intalniri amoroase doar in weekend , avand in vedere ca lucreaza impreuna cu el).
Dupa mine suna a o relatie de dragul relatiei.Probabil ca ea vrea doar copilul lui(si probabil ca daca era altul la fel patea).
Sau...poate ca ei ii este teama de o casnicie.De ce numai barbatii sa se teama de o casnicie sau de aparitia unui copil in cuplu?Ne-am obisnuit sa discutam numai despre barbati aflati in asemenea situatii.Uite ca mai sunt si exceptii...
Cred ca nu ai reusit sa prinzi intreaga situatie.cred ca este mai mult decat atat.
Daca poti completeaza tabloul.
Toate cele bune!
mariamunteanu spune:
V-as da amanunte dar nu le stiu, lucrurile astea se intampla intre un var de-al sotului si prietena lui. V-am intrebat pt. ca si mie mi se pare ciudat. Ma mir cum de ramane insarcinata cand se intalnesc atat de rar. Ea incearca de 5 ani sa aiba un copil.
Ea are propria firma in casa lui.
Ea a mai pierdut o sarcina acum 2 ani si tot asa au procedat. Ea s-a exprimat candva ca vrea un copil pt. ea. Data trecuta cand ea era insarcinata, el voia sa se casatoreasca dar nu s-a mai intamplat nimic. El e un tip dificil, suparacios, dar se lasa jucat de ea, ea e mai expansiva si curajoasa, foarte atasata de familia ei.
Tatal lui o place foarte mult si o ajuta, de ex. i-a dat cateva mii de $ ca ea sa puna incalzire centrala in casa parintilor ei. Ea i-a cerut 10.000 euro imprumut ca sa-si schimbe masina dar a refuzat-o. pana la urma i-a dat prietenul ei 2.000 euro pt. avans, iar masina veche ea a facut-o cadou sorei ei in loc s-o vanda. Astea sunt amanunte, dar poate va pica voua fisa ca eu nu mai inteleg nimic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by ileanacz
Poate nu e copilul lui...
Ileana, ai ramas blocata pe subiectul adrianei2005???
![](icon_smile_big.gif)
anca...SIGUR intr-o zi
![](gravida.gif)
![](foto.gif)
Jocelyn spune:
Lasand rautatile la o parte, e posibila si varianta ca bebele sa nu fie al lui. Avand in vedere ca se vad numai in week-end, desi, repet, nu imi pot o inchipui o asemenea relatie care sa mai si dureze 7 ani...e foarte posibil ca sa fie copilul altuia si ei nici prin cap nu-i trece sa se casatoreasca cu "dificilul".
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
mariamunteanu spune:
Cred ca dureaza relatia asta pt. ca el nu e genul care sa faca curte (desi arata destul de bine, prost nu e, vicii nu are, castiga bine etc), iar ea n-a gasit pe unul mai pe gustul ei si cu banii celui de acum. Ba se cearta, ba se impaca, uneori ea nu-l viziteaza cu saptamanile.
Sunt prieteni din facultate, eu stiu de aceasta relatie de 6 ani si sunt sigura ca el n-a mai avut pe alta, cred c-o iubeste in felul lui. Acum face un tratament foarte scump pt. sarcina - 600 euro/luna si ma intreb de unde bani pt. ca nu are un asemenea salariu.
Oare sa fie copilul altuia ?
Jocelyn spune:
Pai stai putin, cum adica nu are nici macar 600 de euro salariu? dupa ce ca are si firma...vrei sa spui ca din ce castiga nu ar avea sa dea 600 de euro pe luna? chiar ca nu mai inteleg nimic.