Cind vine..." "?? Ajutor!!

Cind vine..." "?? Ajutor!! | Autor: katty

Link direct la acest mesaj

Stiu ca s-a mai discutat subiectul asta pe forum (si am citit tot legat de subiect) dar pe mine ma intereseaza parerea fetelor care au alaptat mai mult de 7 luni dupa nastere.
Bb-ul meu are 7 luni si o saptamina, iar mie nu mi-a venit...menstruatia!!! Precizez ca inca il alaptez, maninca de fapt diversificat (pireu de fructe cu biscuiti dimineata, supa si pireu de legume cu carne sau galbenus la prinz si un iaurt cu cereale seara, in rest lapte de la sin). Am mai citit pe celelalte subiecte tot felul de situatii, dar pe mine ma intereseaza daca e normal sa vina asa greu in situatia asta?? Care e termenul limita sa zic asa? Daca il alaptez pina la un an sau mai mult cind ar trebui sa vina?

Catalina+Andrei(7 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Aaaaaaa...esti mica...la mine are 10 luni jumatate si tot nu mi-a venit menstruatia.Eu mai vreau un bebe si tot astept sa-mi vina ca sa prestez cand trebuie dar nu mai vine...
Te pup!

P.S.Dr.mi-a spus ca atata timp cat alaptez s-ar putea sa nu-mi vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza spune:

Eu am alaptat pana pe la 2 ani si ciclul mi-a venit cam in jur de 6 luni(nu mai stiu exact).Stiu ca difera foarte mult in functie de organism,nu te speria,doar sa ai grija sa nu ramai din nou insarcinata acum,sa te protejezi,caci atunci cand vine ciclu inseamna ca deja ai avut o ovulatie.Iar faza ca atat timp cat alaptezi nu poti ramane insarcinata e o poveste.Chiar cunosc cazuri cand au crezut ca sunt protejate ca alapteaza si nu le-a venit inca ciclul si defapt erau insarcinate.Deci daca te protejezi restul e OK,nu ai de ce sa iti faci griji.Bine,asta daca nu vrei inca un bebe acum repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza spune:

Livia pai daca mai vrei un bebe poti sa prestezi ca e posibil sa apara mai repede decat crezi!Bravo tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Mie mi-a venit acum o saptamana, dar puiutul meu refuza sanul de cam 3 saptamani. Il mai pacaleam numai noaptea, dar de 3 zile si noaptea se stramba la el :D. Deci..... cred ca are legatura cu lactatia destul de mult...

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Pe Adélie o alaptez in continuare, va face peste citeva zile 8 luni, dar "..." mi-a venit la 3 luni dupa nastere...

@+...
Otilia & La Adelita (aproape 8 luni...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

eu am alaptat pana la 9 luni jumate si mi-a venit ciclul cand Adriana avea 1 an si 2 luni.
inainte de a ramane gravida mi-a venit tot la trei, patru luni o data, apoi 7 luni nu mi-a venit deloc, am luat vitamina E zilnic si mi-a venit o data asa de "bine", incat in luna respectiva am pus-o la cale pe Adriana.

acum imi vine regulat (la 35-40 zile o data), ceea ce ma bucura foarte mult.

asa ca... daca te protejezi, cum mai zicea o mamica, nu te speria, ca poate sa iti intarzie destul de mult. dar ai grija ca poti ramane din nou insarcinata si la 1 luna dupa nastere...

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Se pare ca m-am ingrijorat degeaba. Ma pregateam sa merg la control desi m-am protejat, dar si cu protectiile astea, poti stii, ca nu sunt sigure 100%, nu??? Va multumesc!!

Catalina+Andrei(7 luni)

Mergi la inceput