Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Buna, fetele... ce sa va spun, noi am plecat la intalnire pe la 10, 30 si nu am mai ajuns... Cristina, ti-am ascultat sfatul si am facut ce-am facut sa o culc pe teodora mai devreme decat de obicei, pe la 11 (ea se culca pe la 12, 12,30!). Cand am vazut ca am reusit, nu mai puteam de bucurie, ca asta insemna ca se va trezi mai devreme, nu pe la 10-10,30. Asa a fost, la 9 a fost in picioare. Apoi, spalat, mancat, iar spalat, imbracat, luat taxiul si... Am fost tare fericita! Numai ca taximetristul nu a gasit adresa! ne-am plimbat pe Giulesti circa o ora, dar numarul respectiv nu era! Am luat-o apoi pe jos, eu si Teodora, cu taximetristul dupa noi, nimic! In final, dupa mai bine de ora de cautari, taximetristul ma intreaba: "Doamna, ce facem? va las aici si mai cautati sau va duc inapoi?". Cum eram terminata si plina de draci si mai ales cum deja strabatusem Giulestiul cu pasul, i-am zis sa ne duca acasa... Am intrebat si din om in om si fiecare avea parerea lui, dar noi tot am fost unde ni s-a zis, nimic... Ca urmare. A, taximetristul ma tot intreba daca sa ma duca in Giulesti Sarbi – habar n-am ce inseamna asta, si i-am zis-o si lui. Eu i-am dat adresa si cu asta basta, imi era asa ciuda pe el ca habar n-are unde vine! Iar telefonul lui reby se afla in agenda pe care am uitat-o acasa, in zapaceala de a lua aia si cealalta pentru Teodora! (m-am invatat minte, de-acum o sa bag numelrele in mobil...) El zicea ca, daca mergem in Sarbi, tre' sa ajungem tocmai la capatul celalalt de unde suntem si ca nu mai poate sa stea dupa mine... Asa ca am ajuns acasa pe la 14, cu berea, sucurile, papa Teodorei, mingi, tractoare si papusi... Juma' de zi pierduta... Oricum, nu m-am lasat, am dus-o in parc imediat ce i-am dat sa pape si macar ea s-a distrat pe cinste dandu-se in gargarite, masinute si sarind pe salteluta. eu am desfacut berea pe la 20,00, tot gandindu-ma ce bine ar fi fost sa o beau cu voi. Asta e...
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

georgianqa, cum dumnezeu n-ati gasit??? pai n-ai retinut si tu reperul cu piata?? of... si telefonul tau?? ca am tot sunat dar imi zicea "number out of service"...

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Cristina, telefonul a fost la mine, dar, din pacate, nu aveam nici un numar de telefon care-mi trebuia in agenda (de-abia dupa ce am patit ce-am patit le-am pus acolo, bine), era deschis, oh, adica, fiindca am vorbit cu barbate-meu la telefon, crezand ca poate el sa-mi furnizeze vreo informatie legata de Giulesti(fara folos, insa). Reperul cu piata nu l-am stiut, eu tot ii spuneam taximetristului de casa cu FRIZERIA!. N-am gasit nimic, dupa cum bine stii, sotul meu a rs de mine la final, cand a ajuns si el acasa de pe la treburile lui, spunanadu-mi ca umblu brambura cu rucsacul in spate (si am avut unul enorm, in care a incaput tot ce-mi trebui – papa, jucarii, schimburi – si cu fata pe cocalurile din Bucuresti, subliniind faptul ca sunt tare "isteata" daca am plecat de acasa fara un nr. de telefin (asta recunos si eu, dar in graba mea, pur si simplu am uitat agenda). Cam asta a fost si imi pare tare rau ca nu am ajuns. Cred ca asa ne-a fost noua dat sambata asta, sa n7u ajungem la petrecere, ce sa mai zic!
georgiana

Mergi la inceput

Cristina, telefonul a fost la mine, dar, din pacate, nu aveam nici un numar de telefon care-mi trebuia in agenda (de-abia dupa ce am patit ce-am patit le-am pus acolo, bine), era deschis, oh, adica, fiindca am vorbit cu barbate-meu la telefon, crezand ca poate el sa-mi furnizeze vreo informatie legata de Giulesti(fara folos, insa). Reperul cu piata nu l-am stiut, eu tot ii spuneam taximetristului de casa cu FRIZERIA!. N-am gasit nimic, dupa cum bine stii, sotul meu a rs de mine la final, cand a ajuns si el acasa de pe la treburile lui, spunanadu-mi ca umblu brambura cu rucsacul in spate (si am avut unul enorm, in care a incaput tot ce-mi trebui – papa, jucarii, schimburi – si cu fata pe cocalurile din Bucuresti, subliniind faptul ca sunt tare "isteata" daca am plecat de acasa fara un nr. de telefin (asta recunos si eu, dar in graba mea, pur si simplu am uitat agenda). Cam asta a fost si imi pare tare rau ca nu am ajuns. Cred ca asa ne-a fost noua dat sambata asta, sa n7u ajungem la petrecere, ce sa mai zic!
georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Am vazut si eu cateva pozici cu pitici, tare frumoase, acum imi pare si mai rau ca n-am ajuns sambata.

Despre camera Petrei nu pot sa spun decat ca e superba, cred ca am sa indraznesc si eu o zugraveala mai radicala peste un an, doi, la picturi nu ne pricepem, dar om gasi ceva autocolant sa indrixtram fetitele.

La noi povestea s-a complicat putin sambata, dupa o droaie de teste si analize a iesit ca pancreasul are o problema, asa ca a trebuit sa-l internam pe tati si a stat pe perfuzii pentru ca n-a avut voie sa inghita nimic. Astazi ii dau drumul acasa si ne apucam de "diversificare" cu supa strecurata, branza de vaci si altele asemenea.
Din fericire inteleg ca situatia nu e grava (desi la pancreatite e destul de greu de apreciat gravitatea) dar nu inteleg cum i s-a putut intampla tocmai lui care nu fumeaza, nu bea decat la ocazii (si niciodata fara masura), si in general e destul de ponderat in alimentatie (cel putin in comparatie cu mine, care chiar exagerez uneori cu grasimi si porcarele). Acuma e drept ca s-a dedat la o portie de fasole cu nush' ce, si mai mult ca sigur asta a fost cauza.
In sfarsit, eu sunt fericita ca vine acasa, sper sa se puna pe picioare repejor...

Acu' ma carabanesc sa iau legume sa facem supica pentru "bebe3", ca s-o fi saturat de meniul cu glucoza si NaCl.

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Roisin, iti spun eu cum: de la styress. Prea mult stress... Iar barbatii cum i stim nuse exteriorizeaza ca sunt barbati... asa ca ii papa pe dinauntru: ficatul, pancreasul, inima... Doamne fereste! Trebuie sa se odihneasca si asta este... Sotul meu a patit asa ceva acum 3 ani, si pana nu a lasata-o mai moale si a inceput s mai si doarma... si vorba ta: nu bea, nu fumeaza... nici macar cafea nu bea multa...dar munceste 14 ore pe zi; pe atunci dormea 5 ore iar de mancat o data pe zi si atunci seara si pe fuga. Cum a schimbat regimul de viata cum s-au reglat toate...mai mult sau mai putin..
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am deschis subiect nou!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56803" target="_blank">AICI

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput