Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Ce rau imi pare ca nu am fost si noi la intalnire... sper ca data viitoare sa fim prezenti.
Frumosi rau de tot copilasii si mamicile de asemenea...
Ma duc sa mai admir.

Roisin Sanantate multa sotului tau si sa dea D-zeu sa nu fie ceva grav.

Sisi camera Petrei. Imi palce muult. La nemti am mai vazut asa super camere de bbi. felicitari.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Danat Am vazut pe unde te-ai plimbat. F frumos. ... ce sa mai zic cu stainii si copilasii lor,la ei copii trebuie sa se joace mult si pe unde vor ei, la noi pe unde vrm noi ,... daca plange un copil pe starada se strang babele si se mira ca vai cum isi educa tinerii in ziua de azi copii... suntem in urma mult si ca mentalitate si ca tot.
Am observat ca daca il las pe Andrei sa faca ce are chef e mult mai bine pt amandoi. Eu nu ma enervez , nu mai zic nimic, iar el este mult mai linistit

eu am vazut in Anglia copil la 3 ani cu pampers. Aici am o vecina care are un baietel de 6 luni si se vaita ca nu face la oloita ca da multi bani pe pampers Deci?

Mergi la inceput

mi-ati facut o pofta cu tortul..mmmmm Frumos
ce copilasi mari, cand a trecut timpul
sunt nemaipomeniti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Sisi : absolut superba camera!!!!Sa o stapneasca sanatoasa dom'soara si sa aiba cele mai placute vise in ea!!!![ Voi ati pus usa aceea special, sau nu stati la bloc???

Mai, frumosa petrecerea de sambata. Scurta, dar la obiect.
Si eu am ramas surprinsa ce mari au crescut nazdravanii nostri. Faceam comparatia cu data trecuta cand am fost tot asa la Reby.
Reby: multumim mult ptr. gazduire.Ai o curte aranjata ca o gradinita.

Eu nu prea-mi gasesc locul azi, Horia a plecat cu taica-su la soacra-mea ptr. vreo 2 zile. Era f. fericit cand s-a urcat in masina, ca de obicei, dar cand a vazut ca eu nu merg, imediat s-a intristat. Ionut mi-a spus ca a stat bosumflat pana la Targoviste. Acum abia ii astept sa se intoarca; in plus marti seara plecam la munte pana duminica. Azi intr-un elan de entuziasm m-am apucat deja si am facut bagajul.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

A fost super la intalnire, am venit asa impresionata de copilasi, sunt asa frumosi cu totii, dar nici parintii nu-s mai prejos. Alexandra a cazut rupta de oboseala, a adormit in masina apoi din nou acasa pe la 16 si s-a trezit tocmai la 7 seara. Cand s-a trezit ma intreba: piiii? (copiii?). Cand a vazut pozele radea cu gura pana la urechi.
Multumim tare mult Reby pt. gazduire, ai fost tare draguta! Si numai ei, Cristinei ca de obicei pt. organizare si Tigresei pt. tortul f.f. bun, lui Sisi pt. cadouri,s.a.m.d.

Roisin ti-am vazut minunile. Sunt superbe, ce au mai crescut! Nu-mi vine sa cred ce mare e Irinuca, parca ieri ai nascut.Iar Miruna are alura de d-soara. Imi place tare mult cum e tunsa.

Sisi, m-am uitat la pozele cu camera Petrei cu gura cascata. E superba,ati facut o treaba grozava. Nu dati si lectii?

Azi mi-a plecat puiul, sunt tare trista si sper sa o vad cat mai curand. Ma trezeam in chiotele ei si nici nu vedeam pe unde mergeam ca ma lua cu intrebarile: undi e tati? undi e mamaia? undi e puiu? undi e babaiul(tramvaiul)?

Stiu ca maine e 5 sept, nu stiu dc mai pot intra pe net asa ca urez de acum lui DARIUS!

Va las, mai nou vad ca nu mai pot sta prea mult la computer, azi am fost pana la gara sa o conducem pe Alex si abia am reusit sa fac cativa pasi. Se pare ca voi acapara cu totul patul.

Pupici multi
Flori (35+) si fetita Alexandra (22sept)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani pentru maine pentru Darius!
Cu intarziere, La multi ani pentru Sergiu, Ana Miruna, Radu Petru,Erik si Oana! La multi ani si sa fiti sanatosi si fericiti cu parintii vostri cu tot!

Oana_Noemi iti tinem pumnii sa fie totul OK.

Danat sanatate puisorului tau si putere; intotdeauna am spus ca trebuie o clinica de acomodare pt cei veniti de afara… sa iti reintri in normal si sa poti in continuare sa induri mizeriile autohtone. Si conceptiile…Eu am fost in aprilie in State si am stat doar 2 saptamani in loc de 4 caci ma simteam f. rau…dar ce rau mi-a fost la intoarcere… si sa vezi ce rau o sa imi mai fie, caci trebuie sa plec iar si sa termin ce n-am rezolvat atunci…

Mihaela_S frumoase poze, frumoase fetite… Noi avem un baietel si facem deja agende cu fetite frumoase, sa se priceapa la ce e frumos, sa ii dezvoltam gustul…

Roisin sanatate multa sotului tau, sa dea Domnul sa nu fie ceva grav!

Cristina, super nazdravanii, sa iti traiasca. Sunt superbi.

Hei,hei,
Sa vedeti ce isteata ma aflu...
Am inceput sa caut costum de baie pentru moi. Numai ca balena ce ma aflu poarta acum marimi mai mari- nu spun cat - insa nu constietizeaza. M-am dus ieri la Metro sa fac ceva cumparaturi si am vazut si susnumitul articol si repede m-am repezit sa il iau... ce sa il incerc, ma grabeam, l-am luat. Acasa sa imi pice cele 5 plombe existente nu alta: mai tata, da imi mai trebuiau 2 cm pe putin... F. bosumflata azi m-am dus sa il schimb. Normal ca marimi mai mari asa ca ala nu mai erau, asa ca am dat sa iau altul, l-am masurat si ... am dat sa il iau. Insa un piticut mi-a soptit sa mai caut, si am dat de altul super-best... Marimea 42... Ajung la casa cu el si imi pica fisa.. 42 era si ala pe care trebuia sa il schimb... asa ca retur... Si asa am pierdut eu 1 ora la Metro ca sa schimb un costum de baie ...
Cred ca am sa ma apuc de gimnastica pana saptamana viitoare,
macar sa nu ma stranga prea tare costumul!!!

Pa, si numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am vazut si eu pozele de la intalnire...copilasi mari domnule! Frunosi unul si unul.

sisi, foarte frumoasa camera Petrei, cred ca sunteti mandri de manutele alea 4!

Am schimbat si noi vineri paturile la fete in camera, am luat un pat suprapus, Silvia doarme foarte bine in el...e incantata de-a dreptul. Si eu am avut intentia sa mai las patul de bb, insa nu mai aveam unde, mi-au dat cateva lacrimi la gandul ca nu va mai dormi in el...dar mi-a trecut repede cand am vazut ce mandra e sa aiba si ea pat mare...
Maine mergem la gradi, tineti pumnii sa nu fie cu circ mare

pentru Darius! Sa creasca mare, sanatos si plin de bucurie!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

DARIUS!!!

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI lui Darius, sa cresti mare si sanatos sa-i bucuri pe mami si tati!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI DARIUS! Sa cresti mare, sa fi sanatos, fericit si norocos!
pentru puiul mik si mamica lui!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput