Nunta in Iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

enderbaby incearca ciuperca ciric,unirea,astoria parca au vreo 2 sali,casa lux in bucium,perla bucium , popas pacurari e renovat de curand si e super am fost la o nunta acolo,daca ai nunta de max 120pers incearca la class in spatele tribunalului,incearca la orizont unde face darria sunt atatea...mai cauta ca nu au intrat zilele in sac
parerea mea e sa nu te grabesti ca poate o sa-ti para rau

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Darria , daca te mariti la Iasi , lamureste-ma si pe mine cu "obiceiurile de Moldova"...Ca eu ma marit la Bacau si vreau sa stiu si eu cum sta treaba ca sa nu ma trezesc cu cine stie ce surpriza..
CASA DE PIATRA !!!
SA FII FERICITA SI IUBITA !!!
SA AI BEBI FRUMOSI SI SANATOSI !!!!
SI LA PUNGA GROSI !!!!

Ioana-Cristina

Nu prea stiu obiceiurile, la mine nu o sa fie nici unul .... sper sa scap de dezgatit. Pe care le stiu ti le spun luni ca acum sunt in treacat pe DC.

Fetelor va multumesc pentru urari si va doresc si voua exact ce-mi doresc si mie
enderbaby: nu te grabi ca ai timp dar gandeste-te bine daca vrei terasa.....daca e vremea ca astazi sau ca ieri, ce te faci la terasa, fie si acoperita? Vezi ca mai este clubul medicilor prin Podu de Piatra - nu stiu exact locatia doar am auzit de existenta lui.

Nushulica: "fetelor eu tot muta sunt" - cred ca cel mai fericit este viitorul sot, ca nu-l mai bati la cap - este o gluma, asa imi zice farfuzica cand sunt racita si ma doare gatul, ca nu pot vorbi, ca abia atunci are si el parte de un pic de liniste

idei nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria
Nushulica: "fetelor eu tot muta sunt" - cred ca cel mai fericit este viitorul sot, ca nu-l mai bati la cap - este o gluma, asa imi zice farfuzica cand sunt racita si ma doare gatul, ca nu pot vorbi, ca abia atunci are si el parte de un pic de liniste

idei nunta

Darriate-ai prins de trei zile e un chef total pentru el chiar aseara se amuza pe faptul ca incerca sa ma enerveze si eu ma chinuiam sa tip dar iti dai seama ca nu se auzea nik si el radea de nu mai putea
aaa...si mai am vreo doi baieti la serviciu pe care ii persecut toata ziua si acum iti dai seama ce bucurosi sunt si ei ca azi nu am mai avut cum sa ma mai iau de ei...in fata nu mi-au zis nik da stiu eu ce-i in sufletul lor

nunta
noi doi

Mergi la inceput

[b]Darria pentru ultima oara pe ziua de aziiti urez SA AI PARTE DE O NUNTA FRUMOASA ASA CUM TI-O DORESTI SI CUM AI VISAT-O SA FII TU FERICITA IN PRIMUL RAND SI SA TE DISTREZI LA MAXIM SAI SA AI PARTE SI DE VREME FRUMOASA!!!!
PS.maine vin sa te vad dar nu o sa ma bag si in seama o sa te vad si atat vorbim dupa nunta
pupici si iti tin pumnii

nunta
noi doi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
PS.maine vin sa te vad dar nu o sa ma bag si in seama o sa te vad si atat vorbim dupa nunta
nunta
noi doi

Multumesc frumos pt. urari si iti doresc si tie sa ai o nunta asa cum ti-o doresti
Ba chiar te rog sa vii la mine maine, nu sta deoparte - poate eu nu nu te vad sau nu-mi dau seama. Suntem ultimele gaini la casatorit(ultimul cuplu).
Gata, la treaba

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Salutare, din nou..
Am fost azi pe la Casa Boiereasca, Rest Plopii fara sotz si finally din nou la Recital si pana la urma tot cu Recital ramanem dar facem pe 9 sept in restaurant la etaj.

La Casa Boiereasca era 1 mil meniul anul asta deci pana la anu ajungea la 1 mil 300 macar, si era ocupat pe august. La Plopi era mic , avea la etaj 50 si la parter 50 iar meniurile erau anul asta 1100 000 si o zis ca la anul o sa fie 1400 000...
Si la recital am ales Sept pentru ca asa sper sa nu fie inca o nunta pe terasa (nu mai risca lumea in sept)....si destul de acceptabil pretul la meniu. E adevarat ca nu era gata inca etajul dar cica intr-o luna e gata, eu am urcat putin sa vad suprafatza si e destul cat pentru oamenii mei. Cam asta a fost.

Darria ...o nunta cat mai frumoasa si vreme cat mai buna sper sa ai.
As vrea sa vin si eu la biserica sa te vad , m-as intalni cu Nushulica daca vrea, daca nu am sa merg si eu ca orice trecator .. Pupicei multi

Lizuca

Mergi la inceput

Multumesc mult pt. urari, fetelor
Mai mama daca veniti la biserica de ce sa nu ne intalnim fata in fata?????? Nu e pacat????
Eu chiar va rog, daca veniti haideti sa facem si cunostinta

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutari,
Darria, de acum cred ca evenimentul este consemnat, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti urez casa de piatra, honeymoon cat mai dulce si sa fiti fericiti toata viatza.
Am si eu o intrebare: cand vb pt un restaurant sau altul, se plateste si inchirierea locului? Sau doar se da un avans care apoi intra in plata meniurilor.
Is nestiutoare in domeniu si ma gadesc totusi ca acus acus e si evenementul meu, prin iul 2006.
pt toate

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_C spune:

Darria casa de piatra, o nunta ca-n povesti si multa fericire!
Igireada, cand am inceput eu a aduna informatii despre restaurante si nunta toata lumea imi spunea ca se plateste un avans(100-300 EURO) care se scade la sfarsit din totalul meniurilor. Asa mi se parea si mie normal...numai ca am avut surpriza sa gasesc si restaurante la care pe langa pretul meniului se percepea o taxa de inchiriere ce trebuia platita la incheierea contractului cu restaurantul si care nu avea nici o legatura cu valoarea meniurilor. Taxa variaza de la un restaurant la altul( eu am intalnit doar doua astfel de cazuri), la unul ni s-a cerut 10 mil. iar altul 300 euro. Mai exista si acea "taxa neoficiala" (negociabila de la caz la caz)- asa numita "spaga" pentru restaurantele care sunt intotdeauna ocupate.Oricum noi am ales un restaurant care nu percepe nici o astfel de taxa, si sper sa gasiti si voi unul la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Daria si
Merci fain pt raspuns. Deci in principiu se scade la final din totalitatea meniurilor. Stiam si eu de restaurantele mereu ocupate, dar sper sa rezolve parintii nostri cu cate o cunostinta alta pe aici prin zona. Nu sunt foarte pretentioasa in ceea ce priveste localul, dar nici bodega nu vreau . Mai mult ma intereseaza biserica, dar trebuie sa ma gandesc din timp si pt restaurant.

Liliana

Mergi la inceput