Nunta in Iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nushulica sau celelalte fete, ar fi de folos ca atunci cand deschideti nunta in Iasi (6) sa faceti la inceput o lista cu cine are nunta, pe ce data, unde anume, sa stim si noi exact ce si cum, ca nu mai tin minte pentru toata lumea.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Puricoasa: marturiile sunt bombonele(de care vrei tu, se pot folosi arahide in glazura alba sau colorata sau altele deja invelite) imbracate in tul.
Daca ai timp sa citesti uite aici vorbesc fetele si poti vedea in albumul lor marturiile(eu am uitat sa le fac foto dar nu-i nimic o sa le fac saptam. aceasta ca mai am cateva):
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43310
poti folosi si altceva in loc de bombonele.

Ramonikaaaaa: cat mai degraba printre miresici

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Maaammma, fetelor, dar voi scrieti, nu gluma!
Eu am si eu nunta la anul prin iulie, dar parca nu ma gandesc chiar de pe acum la pregatiri. Bine restaurantul e restaurant, dar celelalte lucruri... mai incolo, prin mai. Csotumele le las pe ultima suta de metri, sa vad cat slabesc
Va pup

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puricoasa spune:

enderbaby restaurantul "Avantaje"este un restaurant dragutz intim,cu terasa,capacitatea e de 80-100 persoane ,eu am ales ceva micutz ca o sa fie putini invitatzi70 ,iar meniurile difera in functie de ce iti doresti sa contina deci plecarea este de la 700.00 lei vechi fara bauturi asta e meniul care a fost la nunta unei colege de a mea sambata acuma pe 20 august .Deci zic eu ca e avantajos ,pacat ca ea nu si-a aranjat sala mai cu gust ...in rest e numai buna pentru ce vreau eu

Mereu e loc de mai bine! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tot eu
sa va mai zic ceva despre nunta de sambata. in ziua respectiva a fost si ziua de nastere a mirelui. si prietena mea, mireasa, s-a gandit sa-i faca o surpriza. a strans ea 100 euro si a tocmit o trupa de dansatori sa danseze timp de vreun sfert de ora la nunta. mirele nu stia nimic de asta.
prima data au venit 3 fete imbracate in araboaice si au dansat vreo 7-8 minute. apoi dupa vreo ora au venit iar 2 fete cu 2 baieti parteneri, dansatori si ei si au dansat pe mai multe feluri de muzica, cum e dansul sportiv. a fost cireasa de pe tort a nuntii.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Darriamersi de detalii, , esti o dragutza!
Valeu ca scumpe mai sunt trebile astea ... sper sa gasesc ceva mai ieftin ca altfel ajung la sapa de lemn!

Uite asa imi place sa puna omul detaiat cat a dat si daca i-a placut ca sa stim si noi in ce parte sa o luam...oricum, mersi fetelor!

Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mai fetelor da ce mult mai scrieti voi aici eu nu mai pot sa tin pasul cu voi ca eu am o nunta de pregatitsa va iau pe rand
enderbaby eu zic ca daca nu stati foarte bine cu banutzii sa luati pe rand faceti o listutza cu toate cele necesare si le luati pe rand la fiecare salariu cate ceva asa am facut noi din luna martie ne-am apucat de cumparaturi adik din februarie ca primele lucruri pentru nunta au fost verighetele si am luat in fiecare luna cate ceva si uite acum mai avem o luna pana la nunta si nu mai avem de luat nimic decat tortul prajiturile fructele si bautura care se iau atunci
puricoasa referitor la paharele personalizate pentru miri-in primul rand ca eu stiu ca se fac numai pentru miri si nu pentru nasi sau ceilalti deci numai doua pahare si le gasesti de cumparat in toate magazinele cu accesorii nunta in mall pe la standurile unde se fac invitatii...pe toate drumurilereferitor la costurile unei nunti de 70 persoane ...eu o sa am nunta de 170 persoane si cred ca o sa ma ajunga in jur de 250-260mil max depinde...asa ca fac si tu cu regula de trei simpla si poti afla
darria intr-adevar cel putin intrarea si masa de primire la tine ca atat am vazut eu au fost superbe deci se cunostea mana unui profesionist asa ca sa nu-ti para rau dupa bani ai avut o nunta frumoasa cel putin din punctul asta de vedere
ramonika s-a notat o sa facem listutza si cu siguranta o sa te trecem si pe tine asa..preventiv,ok?
si acu sa va zic ce am mai intreprins astazi ca doar ma dor picioarele de mor de cat am umblat prin oras ca masina e la domnu ...asa...deci am fost la belvedere la cofetarie e prin cug ca mi-a zis cineva care a avut nunta sapt trecuta ca fac niste torturi super si ca aspect si ca gust si le aduc dimineatza la restaurant...pe naiba...alea de acolo mi-au zis ca nu aduc tortul decat max la ora 9 seara ca ei lucreaza pana la 10 au intr-adevar suporturi mai multe modele si sunt foarte frumoase in schimb am luat un tortulet mic de 1kg acasa sa vad cum e si nu-mi place deloce gretos de dulce si cremna aia de la mijloc stiti cum se face la diplomat sarlota aia sau cum se mai cheama e un soi de crema amestecata cu o frisca de cea mai proasta calitatenu va duceti acolo
asa ca tre sa merg sa mai caut pentru tort si sa mai gustpoate nu ma mai incape rochia pana la nunta
si mi-am luat si baloane albe si portocalii in forma de inimioara pentru masini si panglica mai lata din satin tot portocalie din care o sa fac niste funditze tot pentru masini am luat portocalii ca astea vor fi culorile nuntii tot florile lumanarile toate aranjamentele...de fapt somon zic astia ca se cheama da e un portocaliu mai pal
gata ca v-am zapacit destul pentru azi

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Nushulica, daca te rugam frumos, dupa nunta ne mai spui o data cat au costat toate treburile(mai ales decoratiuni) ca eu am gasit ce decoratiuni ai tu da nu era pretul scris ....ti-am fi tare recunoscatoare.
Dar repet...nu acu, ca poate n-ai timp ci dupa nunta si luna de miere!
dulce la toate miresicile!

Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by enderbaby

Nushulica, daca te rugam frumos, dupa nunta ne mai spui o data cat au costat toate treburile(mai ales decoratiuni) ca eu am gasit ce decoratiuni ai tu da nu era pretul scris ....ti-am fi tare recunoscatoare.
Dar repet...nu acu, ca poate n-ai timp ci dupa nunta si luna de miere!
dulce la toate miresicile!

Lizuca

eliza ti-am scris pm cu tot ce vroiai sa stii dar eu zic sa aspteti sa vezi ce o sa iasa la mine si daca iti place discuti si tu cu tipa

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Apropo de torturi, ca vad ca s-a discutat pe aici, ce parere aveti de cele din mall de la Kids Land? Stiu ca is mai scumpe un pic decat cele din targ, dar eu de fiecare ocazie am luat de acolo si nu s-a plans nimeni

Liliana

Mergi la inceput