Nunta in Iasi (5)
MIRESE IASI 2005
IULIE
FELICITARI Kriss 79!!!
FELICITATI Lorym!!!
FELICITARI Oana 8188!!!
AUGUST
FELICITARI Darria!!!
27.08 MexxaCuninia Civila
SEPTEMBRIE 1MIRESICA
24.09 NushulicaRestaurant Ciric Biserica Barboi
MIRESE IASI 2006
03.06 Ralnied
09.09 Enderbaby Restaurant Recital
Ramonika
Igireada
Puricoasa
Mexxa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47471" target="_blank">Nunta in Iasi (1)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51820" target="_blank">Nunta in Iasi (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53969&whichpage=1" target="_blank">Nunta in Iasi (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54925&whichpage=1" target="_blank">Nunta in Iasi (4)
quote:
Originally posted by enderbaby
Salutare fetelor,
Am revenit si eu ... am fost putin pana la mare si inapoi !
Lizuca
si cum te-ai distrat nu ne povestesti nimic??
nunta
noi doi
Raspunsuri
Darria spune:
Multumesc fetelor pt. incurajare
Eu reactionez altfel la nervi: mananc toate tampeniile posibile si mult, nu plang.
Fetelor nu vom pleca nicaieri dupa nunta pt. ca nu poate sotul(m-am obisnuit sa-i spun), nu exista timp liber, ramane pe anul viitor. Dar nu-i nimic, nu asta conteaza. Decat sa plecam, sa nu ne tihneasca si la intoarcere sa-si puna mainile in cap mai bine nu plecam.
Apropo de dezgateala: el spune tuturor ca nu va fi nici un obicei si ca se va face dupa dorinta noastra.
Vor fi si poze dar va dura un pic ca tebuie sa merg sa le pun pe cd - nu sunt digitale dar promit ca dupa ce mi le da le voi pune si pe cd.
Abia acum am ajuns acasa, sunt ametita de umblat prin oras. Abia azi mi-am dat comanda pt. costumasul de cununie civila Il iau vineri seara, sper.
Mai vorbin noi ca cum incep sa-mi fac marturiile.
idei nunta
nushulica spune:
offf mai darria eram eu sigura ca ai sa ramai cu pregatirile pe ultima suta de metri dar chiar pe ultimii 10 metri??!!!
sper sa nu ai surpriza sa nu fie gata costumasul vineri seara ca doar asta iti lipseste...
da i-a zi-mi rochitza aia o ai sigur???
nunta
noi doi
Darria spune:
Fetelor am facut cateva marturii, am pus bomboanele intai in ciolofan(din ala finut, cu floricele formate din linii) - sunt dragute si le fac asa. Sper sa le termin in aceasta seara pe toate, fac 80 de bucati.
Am uitat sa va zic: azi mi-am luat casuta din Moll(etajul 2), e draguta si se asorteaza cu barul - costa 500.000 lei. La parter sunt cu 700 -800.
idei nunta
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
offf mai darria eram eu sigura ca ai sa ramai cu pregatirile pe ultima suta de metri dar chiar pe ultimii 10 metri??!!!
sper sa nu ai surpriza sa nu fie gata costumasul vineri seara ca doar asta iti lipseste...
da i-a zi-mi rochitza aia o ai sigur???
nunta
noi doi
Daaaaaaa rochitica este dar nu prea stiu cum sa-mi prind voalul, pe ce suport? Rezolv eu si aceasta problema
Nuuuu, costumasul va fi sigur gata vineri sera, ca e foarte simplu si e usor de facut.
idei nunta
nushulica spune:
voalul ti-l poate prinde coafeza direct in coc cu agrafe poti sa vb cu ea dar nu ai nici o coronita??nici macar din flori?
nunta
noi doi
Darria spune:
Stiu ca mi-l prinde coafeza(la Carmen ma zmotocesc) si voi avea atasati de voal trandafirasi naturali. Nu am luat coronita pt. ca nu am la ce par sa o prind si apoi eu vreau sa-mi prind altfel voalul - la coronita suprafata este mai mare. Mi-am luat niste chestii din Moll pt. prins voalul pe ele dar nu stiam cum sa o fac - m-am dezmeticit si acum stiu
Gata, trec la facut marturii ca am luat o pauza(am fost in Metro pt. cumparaturi.)
si mai vorbim
idei nunta
Darria spune:
Gataaaa, am terminat marturiile Dupa 106 bucati facute(am nevoie de 70 dar daca tot aveam trandafirasi...) pot sa le fac fluerand
idei nunta
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
pai poate fluieri putin si pe la min sa-mi iasa si mie marturiile
nunta
noi doi
Hai ca iti explic cum le-am facut - mi-au luat cam 2 ore(adunat timpul), lucrez incet.
Am taiat cum a zis Lorym patrate de 20 cm latura(din ochi ca nu le-am masurat) si apoi am impreunat colturile cum unesti placintele(adica am unit colturile opuse). De la marturii la placinte e caleeeee lunga dar nu stiu cum sa-ti explic altfel Eu am folosit si ciolofan(din ala cu floricele formate din linii), nu am putut sa le pun direct in tul am mai zis eu ca am fluturasi la creier. Am pus coala de ciolofan peste tul, facut unirea, legat cu trandafiras si apoi cu panglica.
Au iesit dragute, dintr-o cutie de 3,5 kg pt. 106 marturii a cate 7 bombonele fiecare am folosit mai putin de 1/2 cutie. Iti spun ca sa stii cat sa cumperi in functie de cat ai nevoie.
Ai reusit sa intelegi ceva? Ca de obicei doar eu inteleg ce explic
idei nunta