Ce legi?

Ce legi? | Autor: Stefana

Link direct la acest mesaj

O ruda a mea doreste sa deschida un "chiosc" de productie si vanzare de covrigi, gogosi, asa ceva. Ce legi trebuie sa citeasca pentru a nu omite nimic si pentru a fi in regula?
Are timp cineva sa-mi povesteasca ce si cum, care are fi pasii pana la punerea in functiune?
Multumesc!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

1. Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata . 2.Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului, republicata
3. Legea 359/2004, privind simplificarea formalitatilor la īnregistrarea īn registrul comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, īnregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice
4. H.G. nr. 166 din 13 februarie 2003 privind acordarea unor facilitati fiscale studentilor care doresc sa infiinteze o afacere proprie
5. Legea nr. 300 din 28 iunie 2004 privind autorizarea persoanelor fizice si a asociatiilor familiale care desfasoara activitati economice in mod independent

Si altele de conta pe care nu le stiu in momentul asta.

Cred ca cel mai bine este sa apelezi la cineva care se ocupa cu asa ceva (de ex. la mine)

Mergi la inceput