Copilasi de martie-aprilie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor cucuietelor am avut o zi plina, nici pe net n-am stat...dimineata cu treaba la bucatarie, la amiaza am dormit si eu ca elefantu iar de la 5 suntem tot pe drumuri...azi a fost ultima zi de Zilele Aradului si am profitat din plin de distractie...am luat pruncu si taie-o...cand ne indreptam spre centru sotulache si-a adus aminte ca mamica lui l-a rugat sa treaca pe la ei sa-i ajute sa mute ceva...no bun, o luam catre ei..eu plina de draci, asta e...la ei am stat fff putin, spre bucuria mea ...nici nu va spun ca in momentul in care Clau mi-a zis gata plecam mi-a si trecut supararea :icon003 :icon003 Initial am vrut sa mergem pe strand unde se tinea concert cu mai multe formatii printre care Mandinga si Phoenix dar ne-am razgandit pentru ca prea multa lume o lua incolo si cum eram si cu piticu ne-am hotarat sa o luam spre Piata Avram Iancu unde speram noi sa nu gasim asa de multa lume...Surpriza aici era concert de muzica populara si fff multa lume ...no ce sa facem?? am hotarat sa dam o raita pe la tarabe sa vedem si noi ce au astia de vanzare...mama ce lucruri faine am gasit si ce ciuda imi e ca am vrut sa-mi iau un tablou tare ciudat facut din atza...am zis ca-l iau cand plecam si ciuciu cand ne-am hotarat noi sa plecam nu l-am mai gasit ...daca sunt bleaga asa-mi trebe :(((...am luat mici si am venit acasa sa papam linistiti...asa am petrecut noi ziua de azi

Ela, am vazut pozele! E dulce foc Cristinuta noastra si tot mai cretolina!

Hana, am vazut si pozele voastre de la munte! Mamica frumoasa!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cafea, cafea, cafea .....doar cu o tigara ca cica de azi ma las de fumat ( aiurea ). Cine vine ? Oana, Clau ? Voi erati mai matinale.

La pomana Daria a stat in curent ( cu toate ca m-am chinuit sa o pazesc ) si acum e plina de muci si maraita nevoie mare.AA, mi-am dat aseama ca a fost curent pentru ca duminica a stanutta toata ziua si i-a lacrimat un ochisor.
Toata noaptea am pazit-o ca nu putea sa respire si se trezea speriata si suparata ca nu putea sa doarma. Inca nu i-am dat antibiotic si sper sa nu ajungem la el. Incepea sa planga si din cauza asta tusea pana voma.....Cumplit. La lumina zilei parea mai bine, dar azi noapte mai aveam putin si plecam la spital. N-a facut febra de loc in schimb, ieri ne-am plimbat , am fost in parc, ne-am dat in leagan, dar noaptea......

Poate ii trece ...
Am vazut pozele cu Cristinuca zambareata si Hana plimbareata ( te-ai tuns nu ?)

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Neata fetelor si MEA CULPA ca am absentat atata dela scris ca de citit am semnat condica aproape in fiecare zi.
Eu vin la cafea dar sa fie tare mare si neagra ca sunt treaza de foarte devreme .....de la 3 dimineata.Alexuca mea dupa doua ut saptamani de maraiala aseara a facut 39 temperatura si ne-a speriat nitel [rima data ca avea doar 37.6 ardea groaznic la cap si gat iar in rest era rece rece si tremura toata.Am dat telefon la dr baga comprese supozitoare ceai mangaieri si.....antibiotic ...cu toate ca ne laudam ca nu am luat as ceva dar...se pare ca toate au un inceput .Azi noapte Ospamox si de dimineata am bagat Augmentin pentru ca la 7 avea iar 39 grade .Asa ca acum luam eferalgan,augmentin ,smecta ,algocalmin,si......nu dati ci pietre.....fenobarbital contra convulsiilor Doamne fereste!
Acum sunt turmentata si nu mai tin minte toate cele petrecute dar am vazut pozele Elei ,Hanei ,am citit despre cate vorbeste Daria si m-am ofticat...Malina care da tatzi la pausa....o scumpa ,Simo care pleaca la ocean(vreau si eu!!!!!!)Raul care nu mai e cuminte si musca ca si Tudor ..hihihi haios rau...si cu vorbitul la telefon ne inscriem si noi daca facem un club.
Simo si Alex e topita dupa pantofi se joaca in fiecare zi cu ai mei iar daca ii iau o pereche noua doarme cu ei de placere.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun ca intr-o luna au dat 4 masele si un canin care sparge gingia acum iar ieri in parc radea si am vazut ca una din cele 4 masele era intreaga si cu putin sange ca tocmai iesise,iar de temperatura nu stim ce ae ca nu tuseste nu stranuta nu pare o raceala stam si asteptam sa vedem ce e.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana, da' aveti cu ce va lauda nu gluma. Sanatate multa ! Poate doar explozia de dinti e de vina !

Mergi la inceput

Acum cateva zile imi cerea cineva poze cu Alexuca mea..
la un an si trei luni
aici doarme
cu mami in parc
visatoare

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

E superba ! Sa se faca bine repede ! Poza cu ea visatoare merita marita, sau facuta cadou la bunici de ziua lor !

Mergi la inceput

Ma bucur ca ti-a placut eu am facut-o iti dai seama ce mandra sunt.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Ai tot dreptul sa te mandresti! Mai ales ca tu ai facut si fata !

Mergi la inceput

Toate avem cu ce ne mandri.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput