Copilasi de martie-aprilie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

oana:cu intarziere...iti doresc multa fericire si tot ce e mai bun in viata.

spic de grau:foarte bine pusa la punct cu paginuta de poze.Mi-au placut foarte mult pozele artistice.S-a facut asa mare David!!!.Ai mai fost la control cu el?

Danitin:bine ai venit, sper sa-ti placa gasca noastra vesela.Nu sunt in masura sa spun eu asta, dar fetele sunt vesele foc.

Noi plecam la mare pe 4 septembrie.Sper sa fie frumos, ca innebunesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata cu intarziere ! Am ajuns la munca pe 7.30, dar ...m-am apucat de muncit !

Mi s-a parut mie oare ? Si ieri si azi cand am deschis pagina cu subiecte imi aparea ca Veve are ultimul subiect postat ! Dar nu era asa ! Veveeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne-ai parasit ?
Claule, azi vin muncitorii. Vor cumpara materialele iar de maine daramarea balconului. Sambata am doua nunti ( si ma duc la amandoua ), duminica vine Daria ( abia astept ), joi ( adica maine ?) ma intalnesc cu galatancele la o pizza....program nu gluma, ca sa nu mai spun de cat am de munca ....

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna! Vreau sa va intreb si eu ceva. Cum reactioneaya puiutii vostrii in contact cu alti copii. Lori a mea este dezghetata si nazdravana, dar doar in preajma adultilor. Cand mergem in parc si ne intalnim cu alti copii, se lipeste de mine si reactioneaza cu "nu,nu,nu" la orice tentativa a celorlalti copii de a se juca cu ea. Adevarul este ca e cea mai mica din grup, dar mi se pare mult prea retrasa si imi pare asa de rau cand o vad, mititica-mititica si cumva izolata de ceilalti. As vrea sa fie mai infigareata, mai indrazneata: Oare pot sa fac ceva in sensul asta?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ruprich...4 august?? cred ca ai vrut sa zici 4 septembrie, nu?? Ce fain de voi!

Laura, spor la munca! Mai ce de nunti ati avut anu asta! Noi am scapat de 4 dintre ele

Danitin, Raul al meu cand e afara si sunt mai multi copilasi in preajma lui el sta si se uita la ei cum s joaca cu jucarioarele lui Si mie mi-ar placea sa fie mult mai degajat, mai sociabil...poate daca mai creste!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor ,Laura dar esti harnica nu gluma.
Alex e tare dezghetata cu copiii mai ales ca ii plac cei de 3-4 ani numai cu ei sta daca ei au un grupulet hop si ea ,imprumuta fara frica toate jucariile a se citi se serveste,alearga cu ei ,cred ca e de le faprul ca noi iesim de doua ori afara si mereu sunt copii asa ca s-a invatat.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Danitin, Daria mea pana acum vreo doua luni nu se apropia de nici un copil si nici cu adultii nu era altfel. Acum , se joaca cu copii fara nici o problema, si la fel ca si Alexandra Oanei pe copii ceva mai marisori ii prefera. Cu adultii ( in special barbati ) inca avem retineri.
E doar o faza ai sa vezi ! E drept ca trebuie sa le explici fara sa insisti prea mult, dar o sa-i treaca !
Clau, avem 9 nunti. La una am fost in iulie, am mai taiat ceva de pe lista si au mai ramas 4. Noroc ca am facut credit pentru curatenie ca altfel mancam prin vecini !
Oana am inteles eu bine ? O duci pe Alex la camin ( sau cresa cum s-o numi )?

Mergi la inceput

Da Laura de maine

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Uoau, esti curajoasa ! E de stat? particulara ? da-mi si mie amanunte.

Mergi la inceput

E de stat ,e la doi pasi de mine curata frumoasa si laudata pe aici pe forum.Ce vrei sa mai stii ,program 8-17.30.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Ii primesc fara sa faca la oala ? cati copii sunt la o educatoare ? ce le dau sa manance ? o trimiti cu pampersi de schimb ?
Nu mi-o pot inchipui pe fiica mea 7-8 ore stand cu inca 10-15 copii mici fara sa iasa o batalie....sau ceva de genul.
E drept ca daca nu as fi avut pe nimeni de incredere cu care s-o las si eu as fi optat tot pentru cresa.

Mergi la inceput