Bebelusi de septembrie octombrie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
danyce spune:
Herra, pai daca baietelul a facut deja vaccinul ROR, eu nu vad care e problema.A propos de pozele din albumul comun, l-am vazut pe Vlad si am constatat inca o data cat de scump e.
Andora, bine ai revenit! Chiar mi s-a parut suspecta disparitia ta si am intrebat fetele acum vreo 2 saptamani pe unde-ai disparut. Am crezut ca te-a papat "Dracula" la Sighisoara
.
Lilia, si noi va tinem pumnii dupa-amiaza.
Naty, La multi ani, sotului!Sa fie mereu fericit alaturi de voi!
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
La multi ani Stefan!
Mult noroc in viata! Sa fii cuminte si ascultator.
Ana_a petrecere frumoasa... Asteptam poze!
Se pare ca nu pot tine pasul cu voi ... cel putin la scris... ca de citit am tot citit...
Andreea superb camera piticei ... Asa ceva am de gand sa-i fac maimutei...
Lilia multi pupici Ameliei. Sper sa fie bine si sa te fi inselat tu...
Andora bine ai revenit... nu stiam ce e cu tine...
Naty felicitari gazei pt. realizari Si "la multi ani" sotului.
Mihaela petrecere frumoasa... iti spun de pe acum in caz ca nu mai ai timp sa dai pe aici... Abia astept sa ne spui cum a fost, ce a ales Alexia si... pozele, normal.
Ellen multa sanatate... Mai aveti un pic... Ati taiat una din bolile copilariei de pe lista ... Eu cred ca le fac odata cu maimuta mea (defapt si al meu sot)... sa vezi atunci distractie...
Noi nu prea avem noutati... doar ca iar suntem singurele acasa... tati iar e la peste ... Asa ca pana duminica ne facem de cap si bantuim pe forum...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
quote:
Originally posted by danyce
Herra, pai daca baietelul a facut deja vaccinul ROR, eu nu vad care e problema.A propos de pozele din albumul comun, l-am vazut pe Vlad si am constatat inca o data cat de scump e.
multumim!
in legatura cu ROR-ul: ma gandeam daca e bine sa intre Vlad in contact cu baietelul ala de-abia vaccinat; ca Vlad va face vaccinul abia peste 2-3 luni, iar din ce am citit eu in prospect vaccinul contine virusi atenuati, nu morti...
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
![](ilovey.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
Va multumesc din suflet!!!pentru toate urarile!Mi-au dat lacrimile...de dimineatza am reusit sa intru un pic si apoi mi-a cazut netul, acum Stefan doarme si eu ma gandesc cu placere ca a venit momentul mult asteptat sa facem tortul cu o lumanare. Va multumesc ca existati!Am foarte mari emotii...si cu siguranta nu prea sunt coerenta in ce scriu...oricum ma bucur din tot sufletul ca suntem prietene virtuale si impartim aici cu toate si bune si rele!
Oh...vreau sa va spun ca e atat de minunat sa vezi pe atatea pagini ca cineva iti ureaza din suflet "La multi ani" pentru puiul tau iubit...oh...nici nu ma asteptam sa am atatea emotii!!!Va multumesc!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Stefan - primul an din viatza mea
ana_a spune:
Noi sarbatorim evenimentul abia duminica deoarece soacra mea vine maine noapte din America a fost plecata 2 luni si tine neaparat sa vina si ea la o felie de tort asa ca am amanat totul pentru duminica.
Mihaela, distractie maxima in caz uit pana vine cheful vostru - turta - asteptam poze.
Si eu voi face binenteles poze, abia astept si voi veni sa le adaug in album.
Vreau si eu sa pun poza in albumul colectiv, dar nu am fost pe faza cand sa spus userul + parola, poate ma ajuta careva cu un PM.
Trebuie sa mai citesc o data din urma si revin cu completari!!!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
ellen spune:
Ana, si distractie placuta. Sa ne dai si noua o feliuta de tort
. Asteptam cu nerabdare poze de la aniversarea primului anisor.
Herra, in legatura cu vaccinul nu stiu ce sa zic. Am inteles ca dupa vaccin pot sa apara chiar si bubite pe corp, exact ca si cum ai avea boala doar ca intr-o forma foarte usoara.
Eliana, multumim mult. Pai voi de ce nu faceti vaccinul daca nu ati avut bolile copilariei? Din cate am inteles se manifesta mult mai rau daca le faci cand esti adult. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ana_a spune:
Mihaela(roandre) sa stii ca mai nou si Stefan isi baga degetelele in guritza pana in gat...nu stiu de ce...parca si-ar provoca voma...eu am impresia ca ii place senzatia asta nu neaparat dupa ce mananca...si ma bucur ca inca nu a vomitat...Oricum, este clar ca la mijloc se afla gingiile inflamate!Multa sanatate papusii Alexia care e o minunatie de fetitza!!!
aissa, am vazut poza de pe albumul comun, ce dulce dulce e Alexandra in poza!Ptiu sa nu fie de deochi!!!
danyce, ca tot esti tu bucatareasa sefa poate ma ajuti si pe mine cu o reteta de ciorba de peste
De mult ma bate gandul sa invat a gati asa cevammmm tare imi place, am mancat la diferite ocazii(revelion mai mult) pe la altii...dar eu acasa nu am gatit ca nu stiu cum se face...poate ma ajuti tu si imi dai o reteta testata gata...
tyaa multa sanatate bebelinei si felicitari de la noi pentru mersul singurica!! Atatia pasi singura...eu zic ca merge!!! si in curand va alerga!
Naty si eu am ajuns sa-i dau pireul de legume ca fiind prima masa principala, in locul fructelor de la 10 mananca acum pe la 12 legume si mananca mult mai bine! Felicitari pentru realizarile facute!Ai sa vezi cum o sa te surprinda de acum in colo in fiecare zi cu ceva nou!!"La multi ani" si din partea noastra pentru tati!
anamari, lasa ca si Lia e mare si frumoasa foc!In curand o sa te surprinda cu noi realizari!!!Tu cum te mai simti?Ce face BB din burtica?
Andreea si Doru, felicitari pentru noua camera a Nathaliei!E superba! Si albumul este minunat!Felicitari inca o data din partea noastra!!!
andora bine ai revenit!!!
ellen ma bucur ca bebelina este bine!sanatate multa!
Lilia, asteptam vesti!Pupici!!!si curaj!!
CRISMIR va urez sa va iasa repede dintisorii care va chinuie!Si noi am avut cateva nopti nedormite!Si au iesit intradevar 2 dar eu sunt sigura ca durerea venea de la cei care inca nu au iesit.Pupici!
Noi luni dupamasa mergem la vaccin...abia astept sa scapam!!!
ellen, elyanne multumesc pentru PM.
Am sa pun si eu o poza, de indata ce gasesc una mai reusita.Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Ana ti-am mai trimis si eu un pm...nu vazusem ultima ta postare!
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
mcm spune:
La multi ani! pentru Stefan
Ana, sa va bucurati de copilas.
Lilia speram ca va fi bine pana la urma chiar daca chinul se lungeste.
Eu incerc sa ma uit la pozele din albumul comun dar nu prea merg toate pozele. Poate reusesc sa postez si eu una.
Vroiam sa va intreb daca se pot da ciuperci bebelusilor, pe la 10-11 luni. A mai fost o discutie pe forum si spuneau ca ar fi interzise dar eu nu vad de ce din moment ce le iei dintr-o sursa sigura (ma refer la crescatorii) si nu cred ca sunt mai grele decat carnea daca asta ar fi unul din motivul pentru care nu se dau la varste fragede.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)