Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI,STEFAN!...sa cresti mare ,sanatos si frumos,sa-i bucuri pe ai tai parinti!... multi si tot binle din lume!

Noi am fost groaznici de tristi noaptea trecuta din cauza dintilor,si ce-am mai plans,marait de fapt...sunt chiauna...avem si nopi probleme cu mancatul...o zi e buna una rea...abia papam cate ceva...dar trec ei si dintii astia!

la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Lilia, va tinem pumnii azi sa fie totul bine si micuta sa reziste nemancata. Offf, cum naiba pot medicii astia sa cheme un bb asa tarziu stiind ca trebuie sa fie nemancat? Pur si simplu nu-mi vine sa cred...

Legat de poze, e vorba de albumul de grup, ca sa zic asa. Herra a facut un cont pe webhots unde sa punem toti cate o poza cu bb-ii. Celelalte poze le tine fiecare unde vrea, ori in semnatura ori pe prima pagina.

Andora, offf sper din tot sufletul sa fie bine azi.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Stefan!

Sa cresti mare, sa fi sanatos, voios, destept si sa le aduci lui mami si tati multe, multe, bucurii! (Frumos o sa fi precis!)

Si noi avem sarbatoare azi, tati schimba prefixul, implineste 30 de ani!

Haideti sa ma laud si eu, ca bebelina a avut teri realizari intr-o singura zi (ieri):
- a zis prima data "mama";
- a mers prima data tinuta de manute (pana acum nu mergeea decat tinuat de subtiori);
- s-a asezat singurica din picioare in poponel.

Din pacate pe ultima n-am vazut-o, mi-a zis mama ca asa a fcaut, dar eu am ratat, fiind la servici
De altfel, nici cand a zis "mama" prima data nu am auzit , noroc ca a repetat toata seara.

Uite aissa ca si bebelinele care o iau mai usurel (ca ale noastre) fac progrese, chiar bruste, asa ca nu mai trebuie sa ne necajim cand vedem ca altii o iau inainte!
Eu una eram tare suparata ca numai a mea nu zice "mama" si iata ca a zis.

A, si ca sa sarbatorim succesele de ieri si, totodata ziua lui tati, s-a trezit fata la 2,20 si n-a mai adormit pana la 3,45.
Dupa aia a dormit pana la 7,30, dar tot sunt chiauna.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Am uitat:
herra merci de sfat, o sa incerc a-i dau si eu carne/ou la masa a 2-a, dupa ce vine de afara.

Mi s-a parut foarte buna ideea sa punem poze in albumul comun pentru fiecare lunisoara, ca sa-i vedem cum au crescut.
O sa pun si eu poze azi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

deci facem cate un album comun pentru fiecare luna?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HERRA,super ideea...am pus si noi o pozica la 9 luni...la 10 vom pune maine,ca zi facem si noi 10 lunisoare.

la toti piticii si mamicile lor!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Naty LA MULTI ANI TATICULUI DE PRINTZESA!!! Sa se buucre mereu de o sotie asa frumoasa ca tine si de o bebelina pe care o FELICIT pentru tripla realizare ...
Acum mi-am dat seama ca nu stiu cand mi s-a asezat prima oara maimuta in fundulet din picioare.... rusine mie
Imi pare rau de noptile chiaunite ale mamicilor, noi am cam scapat momentan de asta insa nici nu vreau sa-mi amintesc.... A propos, va rugam si noi frumos sa ne treceti in listuta cu 6 . Saru'mana . Si tot in leg cu dintii, voua vi s-a-ntamplat sa va faca febra bebicii doar la anumiti dinti, de sus sau de jos? Sau e doar coincidenta ca a facut urat de tot doar la cei de jos? Ca sa stiu la ce sa m-astept...
Lilia inca o data bafta... Acum m-am trezit si eu, cum e Doamne posibil sa tii copilul nemancat si mai ales ne-baut atatea ore??? Doctorii astia au innebunit??? Dar ma gandesc ca la curajul Ameliei va trece ea si peste asta... Lilia multi pupici!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Multumesc mult Andreea si pentru urari si pentru aprecieri, esti o scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Naty "la multi ani" pentru sotul tau!Sa fiti fericiti cu printesuca voastra!!!
Si felicitari tizei mele pentru tripla performanta de ieri!

Andreea nu te mai gandi la raceala ca am cules-o de la Cluj nu de la voi!

Lilia tinem pumnii azi sa fie bine la spital!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Loreema 24 - welcome-back!
ce-i cu noul nick-name?

HELP - duminica suntem invitati cu Vlad la ziua unui baietel de un an; care a facut ieri vaccinul ROR...sa merg sau mai bine nu?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput