Bebelusi de nov-dec 04 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

ptr MIRIA CRISTINA POZE RECENTE

si sa stii ca-s faine, eu m-am uitat, dar cu Vladutu bolnav...n-am avut timp sa postez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FETILI, CRED CA AM FACUT-O DE OAIE!!!!! ...sa va povestesc....sa vedeti ce nebuna sunt!!! voi sanu faceti ca mine!!!! COOKIE, auzi????? asa, i-am dat lui paul sa pape acum, TOCANITA DE CURCAN!!! dar tocanita era facuta de fapt pentru noi, oameni mari.....dar tot i-am dat, sa vad daca accepta si ii place....initial am vrut sa ii dau putin sa vad cum accepta, dar a primiti asa de bine ca deschidea bine gurita, iar eu tuta, i-am dat in continuare!!!!!! Pai, sa vedeti cum am facut tocanita, ca sa va luati si voi cu mainile de par!!!! am fiert aripile de curcan, apoi am desfacut carnita de pe aripi, in bucati nici mici nici mari, apoi , le-am calit...si le-am pus deoparte. AM calit in oala in care am facut mancarea, ceapa cu morcovul, taiat rondele, si am stins cu zeama in care au fiert separat cartofii....am lasat sa dea in clocot...am calit si cartofii un pic sa se rumeneasca si i-am bagat in tocanita....am adaugat ardei, dovlecel, mazare si carnea sa se inmoaie in tocanita, am pus si paste de tomate (un pic) sa dea culoare, deloc haina, deloc delikat!!!!!!! si am lasat sa fiarba la foc mic, cu capacul acoperit!!! a iesit super, pe bune!!!dar pentru noi, o facusem!!!!
In fine, si i-am dat!!!!!! fetili, cat rau i-am facut????? daca pateste ceva???????? daca o sa il doara burtica?????? mama neastamparata ce sunt!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Acum se joaca cu halba de bere!!!! ce-o fi vrand sa imi spuna????? noi ne pregatim de iesit un pic la plimbare!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Ana ca face apa nu caca. A slabit si vreo 300 grame, aseara avea 38.8 acum 37.4. In curand mergem la doctor ca nu se mai poate, de-abia se mai ridica in picioare.

Onitza, stai linistita alti bebelusi au papat sare de la 4 luni, iar pe la tara sunt hraniti cu lapte de vaca si contine sare. Doar de mazare nu stiu ce sa zic, eu nu i-am dat.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

OTI, imi pare rau ca trece Anutza prin asta!!!! din ce povestesti, e posibil sa iasa vreun dintisori cu bazdac????
E prima data cand i-am dat si eu mazare....

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Felis, multumim mult, esti tare draguta. Pupici lui Mihaita.

Bits, Danette, frumosi copilasi...si mamici.

De sapt viitoare o sa avem mai mult timp, acum am cam citit pe sarite dar o sa recuperam.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori, of, micunutii.

va pupam pe toti si va dorim zile frumoase,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Ia uitati cum o iubesc eu pe mami:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=ee3e&.dnm=87e1.jpg&.src=ph

Va pupam,

Mergi la inceput

DUTZI, sa-ti traiasca feciorul....Iustinel e scumpic foc, arata ca un barbat adevarat, mai ales in gecutza asta super; mi-au placut mult ultimele 2 poze, e dulce foc!!!!! aaaaa...tu esti sigura ca e al tau???? pe unde l-ai avut??? prin buzunareeee???? arati super!!!!! se datoreaza cumva si lui Iustin???? ca eu de cand a inceput Paul sa mearga de-a busilea, parca mai dau cate un kg jos...fara sa-mi dau seama!!!!! nu ca nu ma bucur!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

dutzi, da ce tandru e Iustin mey...frumusel foc si dulcel si ma si...

Onitzo, pai la un asemenea meniu pentru Paulica, mergea sigur o bere..d-aia se juca el cu halba...
pe cand sarmalele?

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze noi noutze
am si motto : "Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

FULGULEEE, sarmalele cand i-o da dintii!!!! n-are nici macar unul....seamana cu mine, mie si acum imi da o masea de minte!!! si doareeeeeeeeeeeeeee!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput