Bebelusi de nov-dec 04 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA, si eu am patit aceeasi faza!!!!! numai ca asa-zisa "prietena" nu ma suporta, ca atunci cand eram noi in gloria noastra, si mergeam pe la discoteci, ii furam totii tipii care ii placeau ei!!! fapt, pt. care nu am pus la suflet, o sa vada si ea cand osa dea nastere unui copil, ca in unele cazuri recuperarea este mai indelungata si mai grea....cine nu are copil nu intelege....aaaa.....ce test a dat Felis??? n-am fost pe faza...mi-l trimiti si mie????? parca era de franceza??? abia imi mai testez si eu cunostintele.... ..adresa este: onytza81@yahoo.com...daca se poate desigur..sper sa nu fie ceva strict profesional, nu am urmarit discutia!!!!! cu burta, ia-o usor, fa ca mine, DE AZI INCEPAND - consum multe fructe, legume si lichide, fara paine si dulciuri!!!! pupic

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Am pus poze in albumul 3 (am o inspiratie ... ).Sa nu ne ocoliti !

http://community .webshots.com/user/pascu110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Diana, ai un spatiu in plus la adresa...d.rept pt care s-ar putea sa te ocoleasca careva.
Eu insa nu, asa ca iti spun ca ai o scumpete de baietel, care-ti seamana tare (si ma oftic!!!!!!!! Numai DAvid nu-mi seamana
Sa-ti traiasca minunea! (MAi, si ce dintisori la vedere are)

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Mai scriu o data adresa .

http://community.webshots.com/user/pascu110

Mergi la inceput

Simona ,ura ,imi zice si mie cineva ca-mi seamana copilul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor, in chiveta am pus-o de nevoie, ca-n cadita ei + un lighenas erau puse la inmuiat rufele pe care le-a murdarit in ziua de Sf. Marie cand n-am putut sa spal. Iar pe ea am gasit-o cu pampersul plin, dar si pe spate asa ca riscam sa-mi alunece din brate.

Simona, mie mi-au intrat aceeasi banuti pe card. Ana are 72 cm acum si 8.600 kg.
Diana, nu merge si pace linkul acela!
Onitza, Felis da test de italiana. Ia spune cine-i invidioasa aia din Moreni, sa-i dam noi na-na!
Ioana ce replica , tine-o tot asa sa ne razbuni pe noi cele insemnate cu burtica!
Eliza, in capitolul trecut te-am scris pe o listuta cu mamici fara burtica, pe Raluca n-am scris-o ca ea ori face parte din categoria bonelor ori poza este de acum 2 ani sau trucata.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

DIANA, tu esti o frumoasa, si fie-tu o minune de ingeras!!!! Sa-ti traiasca!!!! imi place cum ii sta in salopetica din poza 2 cu palarie!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Vezi, intelegi ce simt eu??????

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

RAspunsul meu anterior era pt. Diana...
Oti, DAvid are 80 cm si 11,7...Cred totuusi ca-s cam la fel... DAr nici nu mai conteaza. Sunt prea frumosi.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

OTI, pozele sunt facute cumva la Moreni????? Anuta era cu tataie????? ce mandru e de nepotica lui!!!! si are si de ce!!!!! mey, are fata ta niste ochi albastri!!!! e ochioasa nu gluma!!!!!! are sa franga ceva inimi!!!! ANUTZAAAAA, felicitari pentru primii dintisori!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput