Bebelusi de nov-dec 04 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Raluca a pus pozele ca sa ne strice toata ziua !!!Eu am slabit dupa nastere toate kg puse in sarcina + inca 6 kg (aveam destule ce-i drept ) ,dar am ramas cu burta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Pe mine m-a vazut la un moment dat o prietena cu Alex in brate si mi-a spus: "aaa... ce bine, mai faci unul?" si se uita la burta mea
Ma apuc de sport, nu se mai poate ..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Fetelor cucuietelor, multumesc pt aprecierile la adresa mamei, am sa ii comunic si ei ca uite, pana si o vrajitoare rea, grasa, urata si batrana ca ea mai poate starni admiratie ! O se amuze maxim, si parca vad ca incepe si ea sa posteze pe forum, draguta de ea !
Cat despre burta Ralucai ..... (sau mai precis despre LIPSA ei) .... neu va spun cinstit ca mi se pare o RUSINE sa postezi asemenea poze! Adica, nu va suparati, dar sint poze care instiga la lucruri necurate gen abdomene si alte cele !!!!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus si noi niste poze de ieri de la 8 luni!.
Cele din baie sunt de cand a inceput diareea, si avea 9.3 kg ca in cele ieri este mai slabuta cu vreo 500 grame, da parca-i sta mai bine asa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

"Cat despre burta Ralucai ..... (sau mai precis despre LIPSA ei) .... neu va spun cinstit ca mi se pare o RUSINE sa postezi asemenea poze! Adica, nu va suparati, dar sint poze care instiga la lucruri necurate gen abdomene si alte cele !!!!"

"mai piscotule (Ralu)tu ai copil acasa?nu-mi vine sa cred"

de fapt eu cred ca Ralu vrea sa ne amageasca pe toate, dar cu toatele stiti ca sunte-ti niste dive, nu?, asa ca nu va lasa-ti doborate, fruntea sus si mai departe!!! (sa nu ma luati careva la); sa vedem poze si dupa al doilea bebel!!! (Ralu sa nu ma strangi de gat, e` doar o gluma, ai inteles?????)
dar stau si ma gandesc, oare pozele sunt de anul asta, sigur???
(cred ca azi m-a batut soarele prea mult in cap, caci numa` prostii spun!!!)
Simona si Mona intru si in clubul casnicilor; de cans am nascut-o pe Arisa n-am lucrat o zi; d-apai ce munca de-acasa nu-i ca si serviciul, ba mai grea!!!, si-apoi nu m-as descurca, sa ma duc si la serv., sa vin si-acasa sa ma iau de casa cu toate cele(curat, mancare, piata si altele), caci al meu sot vine si tarziu, si nici nu face nimica!!!(decat mofturi!), iar job nici nu am aici aici

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andrei doarme ,imi mai fac si eu de cap !
Otilia ,ai o frumusete de fetita !Ingenioasa cadita !
Am sa ma chinui si eu sa pun poze noi .

Mergi la inceput

Otiliav doamne ce ochi frumosi are; ii sta ff. bine in galben!; nu ar parea c-a pierdut cine stie ce din greutate; pai Ana o striveste pe Emily, ca pe-o gargarita

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Oti....Ana este mai grasunica decit David...cel putin ochiometric...asa mi se nazare...Citi cm are la cele aproape 9 kg?? MAi dar are niste o.chi........
Eliza, stai ma ca nu e chiar asa........Nu ai tu burta de " inca unul"...Asta e clar...

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Otiliav mey chestia cu ghiuveta m-a dat gata

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetili care si-au luat banii luna asta....Ati primit cumva ceva mai putin? Pt ca eu i-am luat azi si sunt mai putini....

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput