ce masina imi recomandati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

1. Sa te gandesti serios la posibilitatea de a o aduce de afara, daca se poate din Germania. Este bataie de cap cu drumul si cu actele, dar in final tot iesi la un pret mai ieftin, si masina va fi in stare mai buna decat una din acelasi an luata din Romania, pentru ca va fi circulat pe sosele mai bune. (am facut o comparatie strict la masina pe care ne-am adus-o noi din Germania, aceeasi masina in Ro era cu 10-15% mai scumpa.)

2. Eu as opta pentru o masina de fabricatie germana, orice marca ti-ai alege. Sunt mai robuste, mai solide, mai sigure. Volkswagen, Opel...

3. Noi ne-am luat ultima masina Diesel. Este mai scumpa, dar daca circulati mult sa stii ca se simte foarte tare la consum.

4. Orice masina straina la mana a 2-a ti-ai lua, sa tii cont ca te va costa intretinerea mai mult decat la una noua sau decat la o Dacie.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Eu unul nu sunt pentru achizitionarea unei masini SH, mai ales a uneia de 5500 si cu portbagaj mare. Singura care ar putea sa indeplineasca conditiile astea si sa fie relativ noua este Cielo.
Varianta cu avans si apoi rate, inteleg, ca pica.
Cu putin peste banii astia, probabil ca, ati putea cumpara un Matiz (are consum mic dar nu prea are portbagaj) sau un Logan (cu portbagaj cat pentru doua masini dar cu un consum mai mare).

succes
ps.Pe www.autovit.ro va puteti face o parere despre ce SH ati putea cumpara la banii astia

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Eu am un Seat Toledo,l-am luat la mana a 2-a si sunt foarte multumita de el.Am dat pe el 5000 euro,este adevarat ca e din 1996.Are portbagajul mare,este TDI,consuma putin,iar piese nu prea am schimbat,si sunt si ieftine,plus ca arata f bine.
Anul asta mi-am luat un VW,caci asta a fost visul sotului,sa detina un VW.Poate gasesti un VW SH in banii astia,dar cand te duci sa cumperi,obligatoriu trebuie sa fie cu voi si un mecanic f bun,sa nu iei teapa.
Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

ana,am fost in aceeasi situatie ca si tine la inceputul anului.vroiam sa schimb dacia din 1996.dupa indelungi cautari,sotul a venit cu verdictul :luam cielo.nu am vrut in ruptul capului.pana la urma mi-am luat un cielo din 2001,cu 5.000 euro si imi dau seama ce proasta puteam sa fiu atunci.merge excelent,are dotari destul de bune,doar inchidere centralizata ii lipseste si geamuri electrice.consuma binisor,nu am de ce sa ma plang.pretul pieselor cam ca la dacie.nu-mi doresc o alta masina,crede-ma.
anca,ti-as recomanda un hyundai accent,care,cu avans max,leasing pe un an face aprox 10.500 euro(cu tot cu dobanda si asigurare full casco).are aer conditionat,inchidere centralizata,geamuri electrice fata-spate,oglinzi electrice,cul. metalizata,toate in standard.si garantie de 5 ani.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Multumesc pt. sfaturi, pe care le-am luat inseama si le-am studiat, dar la pretul acesta am vazut Renault Clio, ce parere aveti de el ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Chiar azi se duce sotul meu si ia masinuta noua, Renault-ul (Clio Fidji- a fost o oferta) pe care ni l-au adus. E Diesel, consuma f.putin si are portbagaj destul de mare, in plus a avut toate optiunile incluse in pret, vreo 9.100, nu mai stiu exact cat a costat. Niste prieteni si-au luat de curand aceeasi masina si sunt f.multumiti de ea. Depinde ce iti doresti, pe noi ne-a interesat ca masina de oras in special, sa consume putin si sa fie totusi incapatoare, sa putem fugi cu ea in week-end la mare, la munte. Poate daca vroiam sa investim mai mult, ne puteam lua o masina mai buna, un Passat mi-ar fi placut, dar dupa nevoi si dupa bani, noi nu am vrut sa facem rate si ne-am intins cat ne-a fost plapuma.
Per ansamblu, e o masina rezistenta (cititi despre testele facute cu Logan si cu Renault prin comparatie) si consuma putin si are tot ce-i trebuie, ABS, aer conditionat, volan reglabil pe inaltime, scaun la fel, etc etc.

Am citit si pe forumuri specializate si concluzia era ca barbatii care au avut si Clio si Fabia au preferat Clio, desi si Skoda are atuurile ei.
Eu una sunt incantata ca ne luam Clio si cred ca am facut o afacere bunisoara la banii astia.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Ua, buna intrebare. Eu subscriu la ce a spus Erica: WV.
Si noi de o luna ne tot invartim ce sa luam, avem maxim 8000 de euro.
Am avut un Renault 21 din '86, si in afara de cauciucuri, si alte mici alea alea, nu am avut probleme mari cu ea.

Noi vrem sa ne luam din Germania una, un WV Golf, care cu tot cu taxe si cheltuieli totale sa nu treaca de 8000 de euro.
Alegerea am facut-o dupa ce am intrebat oameni care se pricep f. bine la masini si la raport pret/calitate au spus ca WV Golf e cea mai buna alegere.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Asa este Chris,noi ne-am luat acum o luna VW Golf 4,este din 2002,full option,ne-a ajuns la 9600 euro cu totul.
Cum am mai spus, sotul meu este ffff incantat de ea.
Bafta sa va gasiti masina mult dorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Eu mi-am adus din Germania un Citroen Saxo, din 2002, tare dragutz, are portbagajul destul de mare, si consuma foarte putin. E o masina micutza, de gagici.... Acolo a fost 3500, dar cu adusul, taxe vamale, inmatriculare si alte cele am ajuns la 5300.
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Si noi ne-am gandit pe toate partile ce masina sa luam. Am luat in considerare variantele: Logan, Fiat Albea, Hyundai Accent, Renault Clio. Pana la urma am ales Daewoo Nubira II. De ce?
Logan - nu prea ne placea forma. E cam tanculet.
Fiat Albea - capac. cilindrica prea mica 1200. (noi venim de la o masina de 2500 cmc). In plus, am inteles ca are tabla f. subtire.
Hyundai Accent - prea micut in interior. Dotarea standard nu include casetofonul si boxele. Pretul prea mare. Service-ul extrem de scump.
Renault Clio- nu am vrut masina fabricata in Turcia. Varianta bicorp fabricata in Franta e prea mica.
Asa ca am ajuns la Nubira II. 10500 euro. Dotarile standard includ geamuri electrice fata-spate, aer conditionat, oglizi ext.electrice cu degivrare, etc. Motorul, cutia de viteze fabricate in Korea, iar tabla in Germania. Noi suntem foarte multumiti. In oras consuma cam 10 l /100 km. Afara, cu aer conditionat 6,5 l/100 km.

Mergi la inceput