doctorul Gheorghe Burnei

doctorul Gheorghe Burnei | Autor: Ana_Alx

Link direct la acest mesaj

cum dau de ortopedul Burnei?are cabinet particular ? stie cineva? ca nu as vrea sa alerg dupa el prin Budimex ca e lume buluc la el

Nimeni nu stie ??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufimic spune:

ana, din pacate nu te pot ajuta cu o informatie concreta, dar daca as fi in locul tau as cauta dupa numele lui pe Yahoo, Google sau alte motoare de cautare, sau si mai simplu, as suna la Budimex sa intreb daca are cabinet particular sau sa cer numarul de mobil.

iti doresc mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Si pe mine ma intereseaza!Am fost la Budimex si am intrebat la receptie.Mi-a spus ca ei in concediu pana pe 15-20 si ca are consultatii martea dupa ora 14,dar ca trebuie sa-ti iei bon de ordine de dimineata.Am intrebat si de cabinet particular si mi-a zis ca nu crede ca se duce undeva.Cred ca am sa merg marti dimineata sa vad daca pot sa-mi iau bon de ordine.Daca afli ceva de cabinet zi-mi si mie te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Nu am aflat nimic..nici nu am mai sunat...sa imi zici si mie daca iei bon de ordine si daca e multa lume.mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaP spune:

Salut!
Pe dr. Burnei il gasesti la Budimex la etajul 1 in spital nu la policlinica. Dimineata il astepti ii spui ce problema ai si te trimite la camera de garda sa il astepti pana isi face vizita. Noi am fost fara asa.
Sanatate multa!

Madalina si Edis

Mergi la inceput

Madalina multumesc.Stii cumva daca in fiecare zi putem sa facem figura ?

Mergi la inceput

Cred ca da. De fiecare data cand am fost acolo l-am vazut. Noi mergem la dr. Neagoe.

Madalina si Edis

Mergi la inceput

multumesc mult Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Madalina,ti s-a parut mai bun dr.Neagoe?Am fost si noi la el,dar am inteles ca Burnei are mai multa experienta.

Mergi la inceput

Da pentru noi este mai bun. Dr. Burnei este mai expeditiv, mai ocupat, cu gasca de studenti dupa el. Am fost si noi la el.
Dr. Neagoe este mai tanar cu idei noi si mult mai comunicativ. Iti explica sa intelegi, chiar cu desene

Madalina si Edis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Dr Burnei este mereu ft ft aglomerat, de aia e si nevoie de bon de ordine de dimineata, ca sa ai sanse sa intri la el.
Intr-adevar are program de consultatii marti de la ora 14 si mai e o zi de dimineata , nu retin care.
Nu cred ca are cabinet particular ptr ca mai mereu este in spital( chiar si in concediu venea pe acolo mai in fiecare zi)
Daca nu este ocupat( dar e cam de fiecare data) te poate consulta si in afara zilei de marti.

Pe data de 19( vineri) era sigur in spital, avusese o operatie.

Noi suntem tot la dr Neagoe. Si asa cum a zis si Madalina, imi place de el ca explica foarte mult. Desi Dr Burnei are mai multa exeprienta te lasa cam in ceata, si mergi pe mina lui doar stiind ca este un dr bun... are prea multi pacienti ca sa dea prea multe explicatii ce si cum.
Daca vrei sa vezi citeva discutii despre Dr Neagoe, vezi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49242&SearchTerms=luxatie,congenitala,de,sold" target="_blank">aici

Acum dr Neagoe este in concediu pina dupa 15 septembrie.
Dar ce problema are copilul tau?
Sanatate multa

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput