Oligospermie(4) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 9
diciu spune:
princess..da categoric ii facea rau.....dar e f bun...o sa-i dau doar 10 zile cu pauze mai lungi...cert e ca si serviciul ii face rau...parca cara pietre acolo...dar el sta 8 ore in fata unui monitor...
princess spune:
Diciu, al meu sot era mai tot timpul somnoros si frant de oboseala, dar dupa ce a inceput sa ia ginseng, apilarnil si BioSeZn a capatat o energie de invidiat!Da-i si tu niste vitamine!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
diciu spune:
da..merci princess..apilarnil deja ii dau...o sa-i dau si ginseng si bio-sel-zinc..nu vad ce i-ar putea face rau...
energi totusi are...ca la munte in week-end topaia de energie...dar in cursul saptamanii...e lat...
AYSHA 2 spune:
Salomeea, in spermograma i-au iesit leucocitele la limita maxima admisa fiziologic si de aceea am facu spermocultura
Natasha, IUI voi face cu Cezara Bucur de la Giulesti Succes, daca intri si tu in serie, dar conf. experientei mele e f. important sa verificati sperma din toate p.d.v.pt. ca daca are un microb ca la noi, nu prinde BB si pierdeti vremea
Princess, daca asa i-a recomandat medicul, eu de unde sa stiu daca este mult sau nu ? oricum nu am gasit decat de 10 mg si o sa luam din ala
Greuceanu, noi avem un an de incercari, doua IUI la activ si analize cateva dar de fiecare data am descoperit cate o nenorocire
Oricum pt. mycoplasma tb. sa iau si eu antibiotic, dar Cezara deja imi daduse aceasta analiza de facut. Cred ca o voi face dupa tratament, ca sa vad daca mai este ceva
Va pup pe toti
marrina spune:
Sa va spun si eu un raspuns la intrebarea greuceanului.
De 8 ani ne chinuim
sa avem un
. Ce-i sigur e ca il vrem in continuare.
Tuturor
. De abia astept sa aud de noi succese. Ca de Titelu ma bucur atat de mult... Eu vreau sa ne scrie povestea lui de succes cu amanunte. Voi nu?
jubica spune:
Pup fetele,
N-am mai scris de mult,dar asta nu inseamna ca nu v-am citit,am fost mereu aproape de voi.
Am aflat vestea cea mare despre Titeluuuuuu si Melania,iar la fel ca voi as vrea sa stiu mai multe amanunte.
Titelule ne mai tii mult pe jar?
Noi am luat o mica pauza in ceea ce priveste proiectul pentru bb.(aprox.de o luna),iar pe viitor nu stiu ce vom face........deocamdata nu ma mai gindesc la asta.
O

pentru fiecare fata.
iepurila spune:
Pup si eu toate fetele,
Natasha, eu inca mai sper. La cate zile dupa ovulatie ai facut testul de ieri? Ca la cat de ramolita sunt....
Greuceanule, noi incercam de un an iar investigatiile le-am inceput de vreo 10 luni.
Jubica bine ati revenit. Nu trebuie sa te gandesti. Va veni bebe pur si simplu.
Referitor la analizele sotului. Noi le-am facut din start pe amandoua (spermograma si spermocultura) pentru ca asa ne-a spus medicul. Si tot el a mai zis sa repetam analiza. Dar nu stiu cand vom face asta. Mai astept sa-l mai droghez cu diverse. Poate.... cine stie....
Hai pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
greuceanu spune:
Ma bucur ca mi-ati raspuns fetelor.Vroiam sa-mi fac o parere.Si acum sa va spun eu cum sta treaba la noi.Avem 20 de ani de cand ne cunoastem si n-am facut nimic pt a evita o sarcina.De vreo 8 ani in schimb am facut totul pt a o avea.Si totusi n-am ramas gravizi.Pana acum trei ani am facut fel de fel de investigatii 2 FIV,apoi n-am mai facut nimic,doar ne-am gandit ce am mai putea face.Acum cu acest forum parca as mai avea ceva sperante.Si daca eu n-am renuntat de atata timp fetelor,nu vad de ce ati face-o voi care inca mai aveti atatea resurse.Si cand ma gandesc ca un singur gaga ar putea face o treaba minunata....Pupici.
thea_m spune:
Buna ziua voua!
Greuceanu cred ca Dumnezeu isi va intoarce fata si catre noi la un moment dat. Noi incercam de 4 ani. Am avut o sarcina extrauterina dupa 2 ani de trat. hormonal ( Undestor) si vitamine ( vit. E, Gingseng, Laptisor de matca) apoi am descoperit infectia cu staphilococ si streptococ, tratata cu zanocin si luat apoi Livercyn, Zn, acid folic ( toate 3 luni), am ramas iar insarcinata acum 4 luni, dar am pierdut sarcina. Am facut o inseminare nereusita, la sfarsitul sapt. viitoare ne asteapta alta inseminare. Tratamentul l-a terminat sotul meu de 2 luni. Vom vedea la inseminare ce rezultate are. Cam asta ar fi cu oligoastenoteratospermia lui, dar si belele mele sunt numeroase.
Natasha poate totusi mai e o speranta.
OanaM mi-era dor de vorbele tale, le-am si citit de cadn te-ai intors pe la diverse sectiuni.
Aisha suuces la inseminare.
Va pup pe toti si sa ii urmati cat mai repede lui Titelu!
Teodora
Poze
marrina spune:
thea m
Mult succes saptamana viitoare. O sa-ti tin pumnii de pe acum. Si sa auzim de un samburel la tine in burtica.