Oligospermie(4) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Ma zbat de vreo 2 ore sa gasesc Zn de 50 mg, aoleu mooor, dar gasesc eu pana la urma va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Am si rezultatul la spermocultura : are mycoplasma hominis prezent ! asta ne mai lipsea ! bine-inteles ca m-am si documentat si am aflat ca este responsabila de infectiile uro-genitale la barbat si la femeie, iar la barbat poate da, ati ghicit, probabil, sterilitate.Matei zicea ca este responsabila si de prezenta anticorpilor antispermatici
Luam antibiotic amandoi si dupa 10 zile repetam analizele .Voi ati mai auzit de bazaconia asta? Se trateaza usor ?
Eu trebuie sa fac si culturi de col. Tb sa ma duc la un ginecolog, nu ? Si de acolo la un laborator
Va pup sa-mi mai treaca ca m-am enervat deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Aysha, cum ati ajuns la spermocultura? Erau multe leucocite prezente la spermograma sau cum de ati facut spermocultura?
Te intreb pentru ca urologul i-a zis sotului meu ca nu are sens sa faca spemocultura daca numarul leucocitelor e ok, asta insemnand cica ca nu ar fi nici o infectie...
Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

PREZENT.Daca prezenta ar fi un criteriu de scapare as fi on line tot timpul.Noutati nu am.Am urmarit evolutia lui Titelu de la inceputuri,ar face bine daca ne-ar monitoriza si sfatui, dar cred ca de acum intervin alte prioritati la el.
Vin cu o propunere:Sa spuna fiecare de cand incearca sa ramana insarcinata.Sa ne formam o parere.Nu incep eu pentru a nu va descuraja.Dezlega-ne Doamne ca am gresit dar parca nu asa de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Greuceanule, io ma spovedii pe la capitolele anterioare, dar ma mai spovedesc, daca vrea baiatul..... N-am decat un an vechime in cautari, deci nu sunt un caz prea interesant. In prestare fara mijloace de protectie am 10 ani....
Salomeea, al meu era la limita maxima cu leucocitele din spermograma, dar tot a facut-o la sfatul Moisicii, mai ales ca al meu are o fistula anala, mostenita de la socru-miu si asta duce la infectii.
Noi ne-am trezit cu un stafilococ alb la spermocultura si l-am tratat cu zanocin, sper...
Aysha, eu mycoplasma mi-am facut-o la Cantacuzino la o supeeer doctora, se spune c-ar fi cea mai buna de acolo. Trimitere n-am avut de la nici un doctor. Daca mai vrei, iti mai spun ce stiu pe tema asta. Noi stam bine si cu anticorpii antispermatici.
Daca la mine a iesit negativa mycoplasma (si ureaplasma), pe el nu l-am mai testat si nici in spremocultura nu a iesit prezenta ciudatenia asta.
NATASHELUUUU, cum e ????? Taci de fericire sau.....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Nu OANA, nu de fericire tac, dar nici nefericita nu sunt, chiar daca testul e negativ, cred ca in cei 2 ani de incercari mi s-au tocit si emotiile (ca sa raspund si la intrebarea lui greuceanu: eu am inceput sa 'ma caut' pe la dr. de acum 2 ani, am ramas insarcinata anul trecut dar sarcina s-a oprit in evolutie la 6 saptamani).

"Dezlega-ne Doamne ca am gresit dar parca nu asa de rau." la asta ma gandeam aseara eu, greuceanu, am gresit si eu in viata mea, dar parca nici chiar asa...

AYSHA, pana la urma te-ai hotarat cu cine faci inseminare? Iti calc si eu pe urme cat de curand!

Iepurila, esti o scumpa, si eu as fi vrut ca testul de ieri sa fie stricat, mama lui de test, dar cel de dimineata a fost la fel de stricat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Natashica, cuvintele mele sunt vorbe goale, dar stii ca sufleteste sunt alaturi de tine!
De gresit, eu am gresit atat de mult pana la 30 de ani, incat cu fiecare 'pedeapsa', parca mai urc un picusor in ochii lui Dumnezeu, incat sufletul meu din cata neliniste a adunat, se umple putin de liniste curata.
Am ajuns greu sa vad astfel lucrurile, dar de cateva luni asta scot pe gura si asta e si in sufletul meu. Oare ma apropii de momentul iertarii?
Om trai si om vedea ce ne-a fost harazit....
Singurul lucru care sta in puterea noastra, este sa mergem inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Fetelor,capul sus,stergeti lacrima din coltul ochiului si haideti sa mergem mai departe.Vom trece si peste problema asta pana la urma.Bine ca ne avem unii pe altii,cand unii cedeaza ceilalti ii trag dupa ei,cand unii reusesc le dau sperante celorlalti.Trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

M OANA, Greuceanu, cuvintele voastre nu sunt goale, dimpotriva! Bine ziceti, mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Seara buna, dragii mei si va pupicesc pe toti!
Natasha, nu fi suparica prea tare, chiar daca uratele alea de teste au iesit neg. Vine ea si vremea noastra, stai linistita!Noi suntem aici alaturi de tine!
Flavia, eu cred ca operatia sotzului tau a adus ceva imbunatatiri in spermograma; ai vazut si tu ce "ravagii" a facut Titelu!
Iepurica, si tie iubita, o saptamana excelenta!
Aysha,s-ar putea ca infectia sotzului sa fie cauza spermogramei mai proaste, asa ca vedeti ce rezultate o sa aveti dupa tratament!... Zinc de 50 mg nu este cam mult?
Diciu, poate sotzului tau nu ii facea bine BU, asa ca eu zic ca e mai bine ca a intrerupt!
Greuceanu, multumim pt. incurajare si ca sa-ti raspund si la intrebare, noi incercam de vreo 3 anisori, dar oligospermia am descoperit-o din oct. 2004.
Oana, cred ca tu ai cele mai mari sanse pe aici printre noi; chiar ca este un mister cum nu ai ramas atata timp, din moment ce esti sanatoasa!Hai, te asteptam cu vestea cea mare!Sparge gheata!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput