Sus... in Scandinavia (71)
Raspunsuri - Pagina 6
narancea spune:
nu mai stiu nici eu unde am stat si unde nu, ca atunci umblam mult dubaiul, se pare totusi dupa poze ca stateam la palas, sus pe acoperis era piscina aia unde e poza, dar am stat si la jumeira beach si la burj si mai era unu imi placea linga stadionul de curse de cai, cum dracu ii zicea metropolis sau asa ceva. ce viatza era prin 98 -99 pe acolo, erau o gramada de barmanitze romance pe acolo, paradis nu alta hahahahaha era un loc cyclon, misto.
tzin minte ca am ajuns noi acolo prima si prima data, si la aceiasi fabrica era un neamtz din hanover, alex, gras si mare, inalt, si un betzivan ceva de speriat, dar foarte simpatic si de viatza. si sefu meu de atunci, lucram la o firma trasnita rau, intreaba :
- alex tu esti aici de 3 luni, au astia ceva gagici pe aici ?
alex ridica din umeri, zice nu stiu, nu cred, dar am auzit eu de un bar ceva la arab tower ( era un hotel cu ceva bar si discoteca ) zice nu stiu unde este dar luam un taxi si ne duce ala.
hahahahahahahahaha cind ajungem acolo aia la intrare totzi cu respectul cel mai mare : hello mr alex !!!!!! si toate curvele inauntru helllooooo alexxxxxxxx !!!!!!!! il stiau si gindacii de pe peretzi hahahahahaha era clientul al mai mare
si avea o vorba neamtzu rideam de muream, dimineatza il intrebam la fabrica : alex ce ai facut aseara ? si el - I was fucking bussy ! hahahahaha
nu am mai trecut de mult prin dubai, trebuie sa ma adun o data sa ma duc si pe acolo
Rayuela spune:
neatza Scandinaviaaaaaaaaaaa!
gata cu soarele p'aci,am avut 3 zile,io zic sa nu ne obraznicim!
Narancika,dementiala faza cu terorismu in Romania
Adelutz,tot nici o noutate de la Katerina?LA mine nu a venit inca nici un mesaj,dar bebe cred ca a sosit!
Lilutza,spor la invatat,muama,cite eleve prin poienitza,oare itsmiutza chiar invata sau se face?
Mihaela,hai odata cu povestea,ca ne ameninti de ceva vreme!Marutza,spor la lucru,vaz ca intri mai rar,dar macar vii sa ne saluti prin poienitza!
doruletz,nu ne faci si o revista a presei despre ce s-a petrecut la Taize?Cu ce zic frantuzii?Ca de presa romaneasca sint satula.
Pupam tulmond!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
Arboritzo,bine de tot bancu!Seamana cu ala,cica un masochist catre un sadic:Bate-ma,loveste-ma.maltrateaza-ma,zgarie-ma,pocneste-ma!
La care sadicu:NTZ!
liris spune:
quote:
Originally posted by narancea
dar am stat si la jumeira beach si la burj si mai era unu imi placea linga stadionul de curse de cai, cum dracu ii zicea metropolis sau asa ceva. ce viatza era prin 98 -99 pe acolo, erau o gramada de barmanitze romance pe acolo, paradis nu alta hahahahaha era un loc cyclon, misto.
ia povesteste !! e misto la burj, asa cum am vazut eu la TV? nu e scump de ususca??!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
narancea spune:
pai nu are cum sa fie altfel decit ca la televizor hahahahaha daca l-au aratat inseamna ca au filmat realitatea. e drept ca si noi cind am intrat inauntru prima data tzin minte ca am ramas mutzi, si nu eram venitzi cu pluta. e scump, dar cu asta ne-am obisnuit, avem de la firma un diners club care rezolva orice hahahahaha vorba lu nevestiq, al dracu, zice ea, tu cind pleci stai numa la hotele unu si unu, si cind mergem in vacantza vrei sa ma parchezi la ibis hahahahaha adevarul asta este, in privat, chiar si daca ai avea bani cu sacu, nu te-ar lasa inima sa-i arunci pe hotele din astea, sau business class-uri pe avioane, ca cinstit sunt bani aruncatzi pe fereastra, daca ii muncesti te doare inima.
eu le-am incercat pe toate hahahahaha am niste figuri in mine cind intru pe acolo ca zic aia mama mama ce barosan o fi asta hahahaha ca tot noi astia mai saracii ne place sa ne dam mari, dam bacsisuri bune, comandam ce e mai scump pe meniuri, sa parem ce nu suntem hahahahaha - totul pe banii firmei.din cind in cind te simtzi rich guy for one week.
tata lu Toma spune:
Intamplare adevarata :
Acum cateva zile, am reclamat la Directia Pasapoarte, in format electronic, ca pasaportul meu nu a fost gata la termenul stabilit de ei si ca, conform unui afis de pe peretele sectiei de politie de unde trebuia sa-l ridic, o sa mai dureze mult si bine.
Stupoare ! Mi s-a raspuns (tot in format electronic) ca ma pot prezenta la sediul din N.Iorga intre orele cutare si cutare sa-mi ridic pasaportul.
M-am prezentat, l-am luat si inca nu-mi revin !
Creca tre sa beu ceva ... visez ...
_
Sunt moderator dar ma tratez
liris spune:
nici nu ma gindeam ca platesti tu ... ca doar romani suntem. ne cunoastem ... bine ca esti liber cu bugetu. eu n-am avut parte de bugete grase, dar barbatu meu da ... si-a facut de cap la hoteluri care mai de care.
si ne uitam noi asa prostiti o data pe discovery la burj al arab si ne gindeam...hmmmmm...hmmmmm, si ca cum o fi sa calci pe acolo, una alta ... si evident ca sotul meu a cetit si niste preturi fuga-fuga pe Internet, sa vada daca mergem sau nu...si am decis ca nu ...deocamdata. cind trecem de al 4 -lea milion, poate...
tata de Toma, cu o floare, in opinia mea nu se face primavara, dar oricum este o mica victorie....
io cu birocratia si termene de la 2 la 6 luni...m-am invatat si-n Olanda. aici se pare ca nimeni nu se grabeste si toata lumea are tot timpul din lume.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Rayuela spune:
tatalutoma,vezi bre ca se intimpla minuni si la Romanika,numa electronizat sa fii!
Pfuuu,ca mi-am adus aminte ca trebe sa-mi prelungesc si io pasaportu romanesc,da asta numa daca o sa fie alegeri anticipate,ca altfel nu mi-e de prea mare folos.
tata lu Toma spune:
"cu o floare, in opinia mea nu se face primavara"
Si-n a mea la fel ! Ba chiar ma tem sa nu ma trezesc din vis si sa piara brusc aroma delicata a floricicai ...
"vezi bre ca se intimpla minuni si la Romanika"
Vaz, da' mor de ciuda ca dureaza al dracului de putin minunile astea romanestile ! Realitatea e o cremenala si le stranguleaza mintenas ...
_
Sunt moderator dar ma tratez
doruletz spune:
n'ziua
venii si io la spartu' targului sa fac galerie pentru Katarina! cine are vesti? hai Katarina
Rayu, uite ca dau acusi raportu' despre ce zic frantzuzii ca si asa am stat aseara pana tarziu sa caut informatii pentru amicii mei din ro.
Aci mai spusera azi ca cica i s-a facut autopsia lu' fratele Roger si gasira 2 lovituri de cutit, una superficiala si una grava (mortala adica) care i-a sectionat traheea si neshte artere. Concluzia fu ca loviturile au fost intentionate si nu accidentale. Insa asta era mai mult decat evident dupa ce madama in cauza isi cumparase cutitul cu o zi inainte (au gasit si boutique-ul de unde il cumpàrà). Probabil voia sa-si faca o salata de rosii si avea nevoie de un Laguiole original (neaparat!).
Insa pentru moment, respectiva nu recunoaste ca ar fi fost autoarea loviturii mortale. Cica p'aia mai usoara o recunoaste da' nu si p'ailalta mai grava (la aia o fi fost diavolu' de la Tanacu, mai stii?!!) S-a mai cerut o expertiza psihiatrica insa se pare ca va fi declarata responsabila de actele ei chiar daca i se recunosc anumite deviatii spre paranoia. Ea zice ca o urmareau franc-masonii si ca ar fi vrut sa-l avertizeze pe preotul Roger ca il urmaresc si pe el (hehe, pai obsesia asta cu franc-masonii cei rai e frecventa in ro, chiar or fi toti bolnavi?!).
Pana una alta nu se pune problema eliberarii femeii si probabil ca risca inchisoarea pe viata. Eee, in felul asta s-a asigurat si ea de o carte de rezident permanent pe teritoriu francez... si cati nu alearga dupa o fitzuica d'asta
Uite articolu' acilea
Oricum, nebuna sau mai putin nebuna, Cocosila zice ca si fundamentalismu' religios care pare sa fi pus stapanire pe foarte multi dintre co-nationalii nostri are o importanta aci. Ca nu degeaba se succed actele d'astea nebunesti, ba Tanacu, ba Taizé, in curand o sa se explodeze vreunu' ca sa le faca in ciuda la franc-masoni. Multe lume nàcàjita....
Iaca inchei revista presei cu un citat care se potriveste aci, e din Steven Weinberg, unu' mai sarac cu duhu' care lua premiu Nobel pentru fizica:
"Cu sau fara religie, oamenii buni vor face bine iar cei rai vor face rau; pentru ca cei buni sa faca rau însa, ei bine, pentru asta îti trebuie o religie."
Gata am repede la lucru (ca daca mai scriu mult p'acilea am sanse sa ocup primele locuri pe lista celor ce ii asteapta arderea pe rug la intoarcerea in Ro )
mai vin io