Sus... in Scandinavia (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nu lulucii azi nu muncesc in aarhus ci acasa in esbjerg, si e ploicica marunta din cind in cind si innourat, asa ca...... ai baut ! in zori ! da lasa ca e bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

URAAAAA!!!! Merge netul si la mine!!! Mey daca ati stii ce greu e fara voi!
Ne-am bucurat ca avem leptop nou-cel vechi(vorba vine, ca era doar de 6 luni) s-a ars ceva in el, a iesit fum, l-am dus cu noi la americani, ca era de acolo, in garantie, ni l-au schimbat, a mers snur 2 zile dupa ce am ajuns acasa, apoi stop, se blocheaza. Nimeni de aici nu indrazneste sa intre in el, e si in garantie, acum sa vedem ce zic cei de la dell, din Buc., poate nu se baga nici ei daca e din America. UFFF, apoi modemul crapase saracu' si cei de la rds ziceau ca e bun, ca ccc comp nostru astalalt care merge e prost . Pana ne-am dus cu modemul la ei si l-am pus in brate, am primit unul nou care merge...si uite asa sunt iar cu voi! Sa bem pentru asta!

Ok, merg acum la o plimbarica cu asta mica si mai tarziu incerc sa pun ceva poze si o povestire scurta, ok? Hai ca nu va duc cu zaharelu'!

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, io chiar n-am timp!

lulutza
, 1 g e plenty!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
ajunsei si io acasa mai devreme, imi plecara si musafirii din ro (acu' s-a zis cu mancarea gatita, iar revenim la restaurante si la semipreparate) asa ca iaca-ma-s in poienitza cu forte noi.

fratilor, de ce incepura sa cada avioanele astea ca mustele bre? Adineauri mai cazu unu in Venezuela, sunt 150 de francezi morti, cica 17 persoane erau din aceelasi sat. se vede ca luna asta nu prea trebe sa luam avionu' ca "a inceput de ieri sa cada, cate un Boeing ..."

bre vere narancea, sau soro janina, citii si io ce scrisasi la diaspora....si imi amintii ca taman citii azi un articol care iti dadea dreptate intr-o privintza. Io-te acilea un fragment, mie imi placu fraza aia bolduita

CEARTA INTRE PREOT SI PRIMAR. Apele au venit de la deal si au inmuiat casele si gospodariile, insa nu si inimile oamenilor. Caci, dupa spusele primarului Constantin Tucu, satenii sunt carcotasi si rai. Se uita care mai de care sa vada cine ia mai mult din cele aduse si declara ca fiind pagube produse de inundatii si cele care au fost distruse de trecerea timpului. "Oricat le-ai da, nu sunt multumiti. Casele facute din chirpici au fost afectate, cele din caramida, nu. Insa fiecare a inceput sa se planga si sa sporeasca pagubele in fel si chip. Noi vom incerca sa refacem podurile si drumurile", povesteste primarul despre galceava ce s-a iscat. "Le-am dat apa plata si ne-au reprosat ca nu le-am dat apa minerala. Ca vecinul nu are asa de multe stricaciuni, si-atunci de ce a primit tot atatia saci de ciment ca si el, care are casa mai vatamata?" Le spune pe toate repede. Fuge apoi si ia teancul de procese verbale, in care oamenii si-au declarat pagubele. Scriptele arata negru pe alb: 40 de case afectate, dintre care 22 mai grav. Vorbele borastenilor spun altceva. "Dar cine sa se mai inteleaga in satul asta, cand nici cu preotul nu ajungem la capat?" Se codeste sa ne zica ce s-a intamplat, dar insistam si omul incepe sa ne povesteasca: "Parohiile au primit grau si haine. I-am spus preotului sa colaboram, mi-a zis ca nu e treaba mea si ca imparte el ajutoarele. Dar se zvoneste ca si acum in podul bisericii sunt niste haine primite. Am auzit ca oamenii au inceput sa se certe pe sacii cu grau. E o mare zapaceala", declara primarul. Intrebati, oamenii raspund unii ca ar fi primit, altii ca au fost nedreptatiti si nu au vazut bob de grau. Preotul a fost de negasit.
www.jurnalul.ro/articol.php?id=4169" target="_blank">sursa

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Bon jour popor!

Intru repede la raport sa va spui ca m-am mutat in botu lu' sefu si e inca stresant, ne ferim nene unu de altu (io de el si el de mine) ca nu se stie care-i al de toarna pe-aici . Adevaru e ca sefu a vrut sa ma mut io acolo ca ailanti is mult mai rau ca mine , si deci a ales raul al mai mic (evident de inaltime in metri) .

Lilanda, vrei safran? Pune-te mama scumpa si planteaza branduse la toamna si la primavara o sa fii plina de sofran, ca altfel te usuca la buzunarel.

Narancea, spune drept ca io n-am avut timp de citit din urma, tu ai avut ceva operatie recent de ne ceri sa te strigam Janine?

Mihaela, ai pus pozele alea? daca da, trimitemi-le si mie rogu-te.

Restu, ati fost cuminti si ati beut omeneste? Io am fost la niste preteni in WE care au facut visinata si fiindca io acolo n-am beut nica din cauza de am primit la pachet, care pachet l-am uitat in geanta asa ca m-am trezit cu el la work, si sa nu va spun ce bine-mi prinde!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, bonsoir...am in cap melodia lui ocebine: llama, llama dalaillama...
Alba, sa nu-mi zici ca din brinduse iese sofran, ca acu' ma apuc de plantat si in fata si in dosu' casei ...oare un visin n-o prinde???? Hehehe, cit despre mutatu' linga sef, asta miroase a promovare: asa ca e rost iar de una alta pe-aici
doruletz, da' mult mai stara musafirii tai!!! Io zic de-acu sa incepi cu programarile pentru baby-sitting...te-ai scos
itsmenutzo, deci am soufissant...(iaca scriu mic, da' sa stii ca mi-e mila de tine cu-nvatatu'!!! Mai bine te faceai doftor!!!
narancea, cica de miine se face frumos si in departamentul matale de la Esbjerg/Århus...oriunde-ai fi!!!
mihaela, hai mama cu pozele alea, ca acusi dam in diabet!!! :-))
De Adeluci nu mai stim nimic??? De mara iar!!! (da' ea e bizi cu servicu'!!!)
Pup iu ol

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

N-am nascut inca! Maine ma internez,o sa-mi provoace nasterea pt ca domnul fiu refuza sa se uite-n ochii mei si pt asta-i dau o bila neagra, na!Tremur ca varga si-s in stare de soc de fro doua zile pen'ca sunt sanse destul de mari ca totul sa se sfarseasca cu cezariana de urgenta,dupa un travaliu d-ala de vreo 40 ore(lichidul amniotic s-a dus de-acu' doua zile, col complet inchis..nu mai dau amanunte, ca sunt ingrozita..Cretinii astia de suedezi nu vor sa-mi faca de la inceput cezariana, cica sa incercam intai varianta cu inducerea...)
Atat am avut de zis.O sara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Katarina, mami, tinem pumnii strinsi aicea, sa iasa baietu' mai repede....Stiu ca-i greu tare cu doftorii, da' in caz de urgente (doamne fereste) se mobilizeaza ei si umbla spirt!!! Uuufff...hai ca acusi esti mamica!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Katarina, nastere usoara si un bebe mic dragut cuminte, mancacios si sanatos! si o Milka buna
Nazdravan fiu! Ca al meu, care pana la urma a ajuns la cezariana de urgenta si a fost mult mult mai bine!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Katarina..tin pumnii si eu...nastere usoara si rapida...bebeu mincacios.

Lilanda, mai am filmulete cu llama,llama Mai vrei???

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput