Sus... in Scandinavia (71)
Raspunsuri - Pagina 13
narancea spune:
auzi, acu braila e lauza ?
nu luluci, am brinza daneza, adusa din copenhaga, pt omu nostru de aici, ca e danez statzionat, si sa ii mai fac si eu o bucurie, i-o fi si lui dor de acasa...
arboria spune:
io fac de zor bagajele
e incredibil cate inutilitati tinem pe langa noi!!!
si io ma dau mare ca nu prea ma leg de lucruri, ca le arunc de nu se vad, daca nu le folosesc o vreme.
am aruncat cu sacii si inca as mai avea. dupa ce ccc ca traim in cativa metri patrati, ii mai ocupam si cu tot felul de prostii
ufff
doruletz spune:
bravo Katarina, sa-ti traiasca Alex! sa nu uiti sa mai dai p'acilea cand ai timp sa ne povestesti si noua cum faci fatza noului membru al familiei
(asta a inceput sa-mi dea si mie cosmaruri acu', ce-o sa ma fac io cu un 'crazy frog' oracaitor in brate?! ) )
vere narancea pai tu te dusasi la Katiuse si tot cu grasele de pe forum pierzi vremea?
Julia, deci asta e ultima ta saptamana de romanika? d'acu va deveni doar destinatie de vacantza. Bravo, tinem pumnii la adaptare usoara!
am fugit la TV,
narancea spune:
na dorele, baaaaaaa katiuse niet aici la moskova, sunt plecate la produs...
eu sunt bait cuminte maaaaaaaa de asta nu ramin eu gravid va voi !
mara03 spune:
buna seara dragutilor!!!
io sunt in continuare depasita de evenimente, parca trece timpul pe langa mine si nu-mi lasa si mie doua minutzele de ragaz...
sunt singura acasa din nou, ca si saptamana trecuta de altfel si ca si saptamana viitoare (Ionu' se plimba prin belgia din nou), tudor a cazut rrrrraaau de tot, si-a lovit nasucu si gurita, acum are nasu vanat...in rest toate bune si frumoase, azi ca sa evit o frumoasa depresie am fugit la cumparaturi in mures...
acum sa va iau la mana pe fiecare:
katarina, felicitari pentru bebe alex! refacere usoara! te asteptam cu povesti.
arborico, pregatiri usoare in continuare si calatorie placuta daca nu ne mai vedem prin poienita pana pleci.
rayu, insanatosire grabnica lu' boubou mic si nacajit. si tudor cred ca urmeaza sa-mi faca o bucurie din asta...numa' atat imi mai trebuie...
narancea, fain hotel, fain halat, fain pat, faina camera, fain baruletz, fain fotomodel cu cioc.
lilanda, doruletz, adela, irimell, lena, liris, mihaela, carmen, tata lu' toma, itsme, alba, everybody, multe tzucaturi aveti de la mine, ca tare va du doru' cand nu apuc sa intru sa va citesc macar.
sa nu ma uitati, ati auzit voi??? si sa-mi lasati dimineata ceaiul ala bun pe-o banca-n poienitza, ca vin io sa-l beau, da?
unu
doi
trei
mara03 spune:
a trebuit sa mai scriu ceva ca nu-mi placea 666-le ala de la contoru' de mesaje...
unu
doi
trei
arboria spune:
quote:
Originally posted by narancea
agigea ia numai bagaju de cunostintze cu tine, restul lasa totul...
mare dreptate ai!
de-aia si arunc atat cat pot
am probleme cu bagaju de cupil, ca ii trebe stramutat esentialul (care pt el inseamna TOT), sa ii fie trecerea mai usoara
cu mine nu-s probleme