40 cu + sau - (2)
Raspunsuri - Pagina 4
marius spune:
Daaa...chestia cu sportul cred ca este utila. Uite eu toata ziua cu fundul im masina, apoi la birou apoi in masina apoi la birou.... acum masina este in service si am luat bicicleta lui fiica-mea si am asa o atractie sa ma urc pe bicicleta desi sunt tot transpirat cand ajung. Poate pedaland imi descarc un pic si din stress.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
Mersul pe jos face bine, daca exista si timp disponibil pentru plimbat.
Spre exemplu, azi, cand am plecat spre casa de la servici, tramvaiele erau oprite, asa ca...am recurs la mersul pe jos, care m-a mai "dezmortit" dupa 8 ore de stat in fata calculatorului.(la servici)
Si mersul cu bicicleta e bun, numai ca e cam periculos pe sosele...Mie mi-ar place sa locuiesc intr-un oras mai mic (spre ex. Beius) sa pot merge cu bicicleta...ca aici, la Oradea...nici gand!
Simina
album foto1 si album foto2
Ana68 spune:
Marius...hehehehehe...ai trecut la doar doua pedale de la trei...Din cate imi amintesc soferii in general au probleme cu mijlocul din cauza statului mult jos ...Nu te-a certat fiica ta ca i-ai luat bicicleta?
Adi,bine ca nu stai in Bucuresti....ca ce te faceai daca stateai in Drumul taberei si trebuia sa ajungi la servici pe platforma de la Magurele?...Doamne-fereste!....
Sa va pove si io : unde am locuit eu pana sa ma mut in Timisoara aveam de parcurs o distanta de vreo 40 de minute de mers cu transportul in comun pana la servici...Ei bine,a fost o perioada cand a trebuit sa merg pe jos si faceam cam 1 ora si 20 de minute....Dus-intors erau 2 ore 40 de minute...Noroc ca ajungeam dimineata la 8 si plecam seara la 19.Dupa cateva zile de mers asa mi s-au facut calcaiele butuci,de nu am mai putut sa le folosesc si a trebuit sa umblu pe varfuri...Asa ca mersul pe jos e sanatos,dar nu in exces....
Sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
adrienne12 spune:
Ana, fa exercitii acasa cind dorm copii sau in fine, gasesti tu un pic de timp liber. Eu o vreme am mers la gym la pauza de prinz dar de fiecare data intirziam caci nu poti sta acolo 30 min apoi dus si intors... asa ca am renuntat. Acum la prinz fac inconjurul terenului d golf pe care e firma 9cam vreo 3 km). peisajul e placut si e deal, se urca se coboara. AJung inapoi traspirata. Am un coleg care vine cu bicileta pe protbagaj, la prinz se schimba si merge cu bicicleta.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
polux spune:
Uite si aici o Concita Zapacita, cum spune sotul, de 38+, in buletin.(pardon ID).Dar daca ma intreaba cineva de varsata acum un an, spuneam, acum fac 37 , dar la anu voi face 36, si apoi 35. Hei, nu radeti ca nu ma intorc chiar pana la origini, merg inapoi doar pana la 30, apoi iar incep sa cresc.
LA MULTI ANI pentr Marius la aniversarea celor 14 ani. Sa fiti fericiti si sa va bucurati la maxim de viata.
Liliana
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Mersul pe jos face bine, daca exista si timp disponibil pentru plimbat.
Spre exemplu, azi, cand am plecat spre casa de la servici, tramvaiele erau oprite, asa ca...am recurs la mersul pe jos, care m-a mai "dezmortit" dupa 8 ore de stat in fata calculatorului.(la servici)
Si mersul cu bicicleta e bun, numai ca e cam periculos pe sosele...Mie mi-ar place sa locuiesc intr-un oras mai mic (spre ex. Beius) sa pot merge cu bicicleta...ca aici, la Oradea...nici gand!
Simina
Hey Simina, ce faci printre batrani? In Beius n-as umbla cu bicicleta, ca mi s-au parut mai nervosi decat in Oradea... La Budureasa mergeam pe jos minim 5 km zilnic, dar a fost zi cand ne-am dus si 10! Insa mi-am rupt caruciorul, deci gata cu drumetiile, oricum incep serviciul de luni.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
cicuta spune:
Buna dimineata,la toata lumea!Draga Gabi,superbi copiii,sa-ti traiasca!Te rog mult spune-mi unde este Budureasa,am vazut pozele tale de acolo si mi-au placut tare mult!Multumesc!Pa!
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
adi2003 spune:
Salut! Pai ma invart si eu pe aici, mai citesc parerile celor mai mari ca mine cu ceva...Da ce, subiectul nu e intitulat "40 cu + sau cu -"? Nu se specifica cu cat peste sau sub aceasta limita.
Am zis de Beius pentru ca acolo mi-am petrecut majoritatea vacantelor, cat au trait bunicii si dupa cativa ani. Acolo m-am plimbat cu bicicleta cel mai mult, ca prin Oradea, ai mei nu aveau curajul sa ma lase...
Chiar azi noapte m-am visat in gradina bunicilor...Off ce vremuri...As vrea sa dau timpul inapoi, macar putin, sa mai traiesc momentele de atunci, dar nu se poate. Doar pozele ma mai aduc in acea atmosfera. Amintiri...amintiri!
99% ca intru in concediu de luni, macar o saptamana. Sper sa n-am parte de vreme ploioasa ca aceasta...
Simina
album foto1 si album foto2
gabibarta spune:
Cicuta, Budureasa e in jud. Bihor, intre Beius si Stana de Vale. Primele poze au fost facute la Stana de Vale, la Izvorul minunilor.
Simina, unde pleci in concediu? Sper sa ai timp mai frumos decat acum Beiusul e tare frumos, linistit, intr-o zi am facut o exursie cu copiii acolo, le-a placut si lor.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
april spune:
La inceput apropierea varstei de 40 de ani (mai am inca...) m-a speriat putin. E drept ca vad altfel lucrurile decat la 20 si m-am schimbat. Eu zic ca in bine. Cred ca m-am "maturizat".
Nu ma simt batrana la cei 37 de "anisori" dar parca as vrea sa stea putin timpul in loc. Macar la varsta asta. Asa, vreo 4-5 ani. Mai am multe de facut ACUM.
"Simt" altfel viata, parca o pretuiesc mai mult decat in urma cu 15 ani. Vad partea plina a paharului, incerc sa imi construiesc fericirea din lucruri marunte, aparent neinsemnate, dar care in final imi dau o stare de bine, de implinire.
Eu cred ca fiecare varsta are avantajele si dezavantajele ei. Ar trebui sa ne bucuram de fiecare etapa a vietii, cu bune si rele,pentru ca la batranete sa privim totul cu un zambet in coltul gurii si sa spunem: CE FRUMOASA A FOST VIATA!
Antonela &Andrada