40 cu + sau - (2)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Luminita,suna urat "batrana",dar asta e realitatea....Io nu ma conformez de chestia asta....Ce daca?Asta e viata!Si io am fost tinerica si frumusica....acum s-a schimbat:sunt batranica si mai coapta...hehehehe.
..E adevarat ca ,daca eu la aproape 37 zic ca-s batrana,apoi soacra-mea la 70 ce e?Fosila?...hai ca nu vreau sa fiu rea,zic si io numa'.
..Fiecare varsta are frumusetea si "tineretea" ei.Sa fim sanatosi si sa ajungem noi la varste de astea de dinozauri....
Mik....e tare banculetul ala....Si cu toate astea eu tot acum,la varsta asta ,apreciez mai mult aceasta activitate decat cum era la 20(de fapt 22 si ceva,ca atunci am gustat io prima daca din mar)....
Hai sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iren spune:
Io tot va citesc, kiar daca am numa 25 de anishori de-abia implinitzi shi vreau sa zic ca asha incitant povestitzi voi de 40u asta, ca ma simt oarecum invidioasa shi mai ca de-abia ajtept sa am shi io 40 ramine totushi "mai ca"-ul ala
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Mey Iren sa nu spui asta niciodata. Bucura-te de fiecare clipa pt c oricum timpul curge invariabil. Insa atunci cand vei ajunge sa ai - 40 + e important sa ajungi sa ti se spuna: Iren...ce te invidiez...mai mai ca ....." vrei sa recitesti mesajul tau?
Nu uita sa zambesti astazi macar o data.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
iren spune:
quote:
Originally posted by marius
Mey Iren sa nu spui asta niciodata. Bucura-te de fiecare clipa pt c oricum timpul curge invariabil. Insa atunci cand vei ajunge sa ai - 40 + e important sa ajungi sa ti se spuna: Iren...ce te invidiez...mai mai ca ....." vrei sa recitesti mesajul tau?
Nu uita sa zambesti astazi macar o data.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Marius, io ziceam in sensul ca va vad atit de optimishti shi multzumitzi de viatza pe care o avetzi, incit 40u nu ma mai sperie atit de rau ca inainte
![](icon_smile_big.gif)
Iren dubla mamica
![](zana.gif)
![](aerobic.gif)
![](majoreta.gif)
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Ana68 spune:
Mey Iren si aici dau de tine?hehehehehehe.....bine te regasesc!Numa' 25 ai ,mama draga?Bey,da' tinerica esti....Ai sa vezi tu la 40 cum se aseaza lucrurile pe fagasul lor.....Sa fi tu sanatoasa!
Hai sa auzim de bine si sa aveti o saptamana minunata!
adrienne12 spune:
Ana draga, uita din vocabular cuvintul "batrin". Eu am intilnit si "fosile" de 30 si de 50 si doamne de 65 ani care erau inca sprintene si tinere la spirit (prof. universitara, care umbla prin toata lumea si citea enorm). Ce sa zic? Depinde de cheful de viata al fiecaruia. Cu silueta se poate sta prost si la 25 si bine la 40, depinde de regimul de viata al fiecaruia. Marius cu incetinutul timpului sint absolut de acord. Nu mai simt cind trece dar nu cred ca pt. cei de 25 ani sta in loc sau e perceput mai lent...Iren timpul oricum trece si fiecare virsta are frumusetea ei. Bucura-te de fiecare clipa. Personal ti-as spune bucura-te citi poti sa maninci orice fara sa pui pe tine :-) De la 30 in sus trebuie sa fii atenta la greutate :-) Bancul e e demential.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0cind era sammy bebe:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=/4c3aohiopile: http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=/f779
Ana68 spune:
Hehehheehhe.....Adrienne....cum sa-l uit,draga mea,cand incheieturile imi scartzaie,capul ma doare,daca ma aplec din mijloc risc sa raman indoita in pozitia aia,daca ploua e jale cum mi se umfla degetele si genunchii..
...hehehehehehehehe.....zici ca am 90 de ani nu 37...
Hai ca fac haz de necaz...
Ai dreptate! Fiecare varsta are frumusetea ei si,sincer,la cat de bine imi e acum,la varsta asta si la cat de minunat ma simt sufleteste,nu m-as mai intoarce la 20 de ani....Sau ma rog,as vrea sa arata ca atunci ,dar nu sa mai am varsta aia....Zic asa ca ....necazurile vietii te marcheaza iremediabil,cel putin mie asa mi s-a intamplat si zic ca abia acum,la 37 de ani,am gasit ceea ce am cautat la 25....Si mi-e asa de bine si sunt atat de multumita....ca n-as mai vrea sa traiesc varsta de atunci,a cautarilor,a necunoasterii,a nehotararii si incertitudinii....Imi doresc din tot sufletul sa ajung la o varsta inaintata,nu spun care...si sa fiu asa tanara la suflet cum sunt acum,sa nu ma transform intr-o baba acra,tocmai scoasa din butoiul cu muraturi...
Hai ca am deraiat....Sorry!
"Batraneilor",va pupez si sa auzim numai de bine!
cicuta spune:
Mey,Ana,mey!Dar,bine le mai zici,parca mi-ai citi gandurile,am trecut si eu prin diverse necazuri si suparari si abia acum pot spune ca ma simt linistita ,impacata cu mine insumi si intr-un fel realizata.aspun intr-un fel pt ca abia acum imi continui facultatea,deci iata ca pe langa faptul ca sunt o tanara mamica sunt si o tanara studenta,studenta care tb sa fuga la invatat caci am 2 restante.Pa,va pup si sa auzim de bine.
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
adrienne12 spune:
Cicuta bafta la examene. Nu pot decit sa admir pe cei care invata la orice virsta si sa inveti cind ai 2 copii mici asta da challenge. Ana, durerile ta;e spate si lipsa de enrgie vor inceta daca faci miscare: aeronic, gimnastica, jogging... orice activitate fizica. AM trait asta pe propria piele in special ca sint programator si stau cel putin 8 ore cu fundul pe scaun zilnic, dar acum fac "inviorarea de dimineata" la tv. cu Dennis Austin. Tipa e f. buna. Are 46 ani. http://www.deniseaustin.com.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
Ana68 spune:
Luminita....pai asa e in viata....eu ii mai zic la trebsoara asta si SIGURANTA....Bafta la examene si spor la invatat!!!
Adrienne...ce n-as da sa pot ajunge si io la o sala de aerobic,cum spui tu....Ar fi super fain...nu vreau sa-mi gasesc scuze si motive,dar la mine nevoile de ordin financiar ma imping la a-mi scoate din minte asa ceva,plus ca ma ingrozeste gandul de a-mi cara copiii dupa mine la o sala de aerobic sau fitness....Am asvut tentative de a face oleaca de miscare acasa,am facut si iti dau dreptate:m-am simtit mult mai bine....Am sa incerc sa reiau....Multam' fain de sfaturi,sunt bine venite oricand!
va doresc la toti numai bine!