40 cu + sau - (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
april spune:
eu de la ulcer am pus 10 kg, asat in urma cu 10 ani, si de abia acum am reusit sa le dau jos cand am scapat de ulcer si colita. ma rodea stomacul de eram mai mult cu capul in frigider pana am ajuns
printesa mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Vai fetelor/ si baietilor eu am cam ramas repetenta ca nu am mai trecut de mult pe aici pe la voi 40+/- , dar azi m-am distrat rau citind din urma. Sa stiti ca bunica mea nu a mincat ulei de masline si nici prea multe legume ca deeeeee era fata de macelar deci la ea FRIPTURA a fost baza si sperantza toata tineretea, apoi au fost si ani mai grei cei de dupa razboi cind deja nu mai aveau macelaria si apoi cei din perioada Epocii de aur .. dar ea se descurca .. isi cumpara "friptana " de la restaurant. Insa a fost mereu slaba si nu a luat nicioadata medicamente , adica iti zicea sa-i cumperi dupa care ea tot cu ceaiurile de plante medicinale se trata. In februarie face 91 ani si in afara ca mai face confuzii
( adica de mine cam zice ca sunt fata ei si nu nepoata ... dar e de inteles ca m-a crescut cind eram mica -mica), e super sanatoasa ...
Eu cred ca astia din bazinul mediteranei traiesc mai mult si pt ca un paharel de vinishor tot au baut pe zi si apoi sa nu uitam ..
.... Ca eu vad ca toti astia de trec peste 100 ani si ii arata aici la TV au curtea plina de copii si nepoti .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
nora2005 spune:
Bun gasit, tuturor!
Sunt si eu o tinara mamica cu copil adolescent (18 ani )...
Ma indrept cu viteza spre 40, in ianuarie 16, ce vine !
again..
Cred ca tineretea sufletului e cea mai importanta. Si mai cred ca daca as avea un partener (dar sunt divortata si...), si eu as mai face un super-copil. Aviz barbatilor tineri si liberi! Am luat-o cumva inapoi, ca nu arat nici de 30...citeodata...avantaj eu.
Ma simt foarte tinara...dar inteleapta, cum spunea cineva .
Sper sa ma primiti si pe mine in club forty!
Sa vedem intotdeauna in oameni...OMUL!
Ma bucur ca v-am intilnit!
Nora
adusca spune:
psttttttttt, iar am fugit din spital sa intru o tara pe forum, nu ma spuneti la nimeni.
e o plictiseala acolo, tulaiiiii, mananc si dorm, mananc...(de Nicolae Labis)
moamaaaaa de-as avea un laptop ca-n poza din semnatura me', iui ce m-as mai da huta pe internet, m-ar durea la basca, si nici acolo.
no, va pup si las' ca mai fug io, ca inca mai am demaraj
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
april spune:
sanatate muuuulta. adusca.
si nu mai fugi din spital, ca-ti ducem noi un laptop
printesa mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Cineva zicea ca un semn sigur de imbatr..pardon, de trecerea timpului, este atunci cand lumanarile de pe tort costa mai mult decat tortul La voi cum e cu...tortul?
http://community.webshots.com/user/tora97
monagan spune:
Bine ai venit nora2005.Nu-ti fa probleme cu 40, ptr. ca intr-adevar trebuie sa ne fie sufletul tanar.Iti doresc numai bine.
MG
monagan spune:
Rufus, la mine lumanarile costa mai mult decat tortul, sau torturile s-au mai ieftinit??????
MG