ce stiti despre club Mersin din Kusadasi? Am citit pareri contradictorii: cei care vand spun ca este superok hotelul; dintre cei care au platit au spus insa ca este trist. Daca stiti ceva despre acest club, pliiiz ceva informatii pt. ca arde si sincer, eu am incredere in postarile voastre.
Am stat si eu acum 2 ani acolo, si m-am simtit foarte bine, dar depinde ce-ti doresti. Hotelul nu are 4* asa cum sustin ei, are 3. Mie mi-a placut ca este mai intim, are doar 1 etaj, nu-mi plac hotelurile bloc. Este inconjurat de multa verdeata, are o curticica interioara, iesire direct la plaja.
Ce nu ne-a placut: in camera mirosea a ... peste, mai ales cand dadeam drumul la aerul cond. Apoi, fiind destul de multi romani in hotel, mancarea se epuiza incredibil de rapid; ai de ales: ori de prezinti fix la ora de incepere a mesei ca sa savurezi din toate felurile de mancare , ori nu ... si te multumesti sa admiri tavile golite cu maiestrie de conationalii nostri
Au o echipa draguta de animatie, care isi da toata silinta sa te atraga la tot felul de jocuri, dar nu te astepta sa te tavalesti de ras de la programele lor . Organizeaza gimnastica in fiecare dimineata, volei pe plaja etc.
Daca vrei liniste noaptea, cere o camera mai departe de restaurant.
Ideea e ca ne amintim cu placere, n-a fost ceva simandicos dar personalul hotelului si-a dat silinta sa ne fie pe plac tot timpul.