Aspirante optimiste (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

Buna fetelor! si eu sunt optimista ca si voi si ce sa spun nici nu concep sa nu am macar un bebe. e adevarat ca nu muncesc din greu pentru asta de foarte mult timp cu toate ca am ceva anisori. dar cu rabdare... invat din experienta voastra si merg inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ardit, felicitari! Asta da veste! Ne dai curaj si noua! sper sa te urmam in curind toate.
Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina cit mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata dragutzele mele.
Sunt la serviciu, dar mi-as dori sa fiu in pat sa dorm pe o asa vreme.....Astept cu interes weekendul, poate reusesc sa ma odihnesc si eu.
Va pupic dulce pe toate fetele.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fete cucuiete, iar ati dat bir cu fugitzii?!
Sa va povestesc. Luna trecuta mi-a venit ciclu de 3 ori. Pe 4 (cand eram la mare si m-a tinut pana pe 10; pe 23 si m-a tinut pana pe 28. Iar pe 31(cand am aflat de mama, a venit iar) pana pe 4.
Asa....
Acum mi-am pus un tampon pentru ca ma doare burtica. Vine iar.
Mai, fratilor, mi-am disperat barbatu' care a facut urmatorul calcul 3(ori/luna)x 7(zile cat ma tine)= 21. Alte 7 zile/luna sunt ciufuta. asa ca mai are si el liniste doar 2 sau 3 zile. Depinde de cate zile e luna.

Radetzi si voi..ca rad si eu. Si ma gandesc ca tre' sa ajung la dr. neaparat.
Acum va pup!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la toate fetele.

Ancuz mama, ia sa te iau eu de manuta si sa mergem la dr ca si eu trebuie sa ajung neaparat,dar parca numai am nici timp de dr.

fetele si va urez o zi buna

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dimineata dragelor,

Anca iubita, mergi la doctor, e cam drastica socoteala sotului, e bine ca ai puterea sa te amuzi.

Eu sunt cam cu moralul la nivelul solului, uneori si mai jos. Aseara am tras o repriza de plans, pentru ca am dus listuta noastra la biserica si preotul nu era acolo, nu am avut cui sa o las. Pe langa asta mai am si alte probleme, stiti cum e nu vin niciodata singure. sunt in cautarea unui servici (pentru ca tocmai mi-am dat demisia), am o bunica in spital, ne-am mutat in casa noua si inca nu m-am acomodat, si nici bebe nu vrea sa vina.

Sunt in pragul unei depresii. Noroc cu sotul meu care e un scump si incearca sa ma incurajeze mereu.

Cam asta e starea mea de spirit in perioada asta.
Hai ca nu vreau sa va intristez, o sa-mi treaca in cateva zile, nu obisnuiesc sa am stari d'astea, in general sunt destul de vesela.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

neata fetelor....sambata o sa duc si eu la bisericutza mea de suflet listuta cu noi fetele...e o biserica din satul homoraciu...la 10 km de valenii de munte...si mi-e tare draga...
o sa ma rog pentru toate...
Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele mele...va multumesc din tot sufletul pentru urarile voastre. Ati fost, sunteti si veti ramane cele mai adevarate prietene. Sa nu uitam ca fara voi nu as fi reusit. Astazi la ora 16.00 mergem la nenea doctoru. SPER din toata inima sa fie totul bine. Bunica-mea zice ca e sigura ca e bine. Ca stia ea ca babele...
Ce sa zic? Sunt atat de fericita incat nici nu mai am cuvinte. Voi pleca la gravidute dar nu voi putea pleca de langa voi. Voi mai trece pe aici sa va mai ridic moralul si sa va amintesc ca numai crezand cu adevarat veti putea reusi.
Va doresc din toata inima mea sa simtiti cat mai curand ceea ce am simtit eu cand am facut testul...
Va sarut cu drag, pe toate si va strang bine-bine in brate ca ....
POATE SE IA !!!!!!!

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Adar, poti scrie in cateva cuvinte, ce problema ati avut? Care a fost cauza infertilitatii?

Pup si te asteptam cu vesti dupa vizita la dr.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Draga Adar...iti tin pumnii sa fie bine azi la doctor!
sa stii...chiar m-am gandit ce-ai simtit cand ai vazut testul...si sa vezi azi cand ti-o zice doctorul ce fericita vei fi!...
sa ne zici maine neaparat...
multi pupici si pentru micul bebeu...

Mergi la inceput