bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

kita, da, cred ca de la pere e! ai grija! si mie mi-e frica de pere, strugyuri, prune. de asta o sa-i dau mai incolom, 7-8 luni.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

LMA tuturor Mariilor si derivatelor!

Crinuta e un scumpic Rayan al tau, imi place ca e vesel.

Shobo, Magga, eu am inceput diversificarea cu supica in care i-am pus in primele zile una-doua masuri de orez cereale (sau chiar orez fiert in supa si pasat). Dupa cateva zile o manca f. bine si cu placere, asa ca i-am pasat si legume (dovlecel, morcov, ardei, albitura, mai putin cartof caci pe asta l-a acceptat mult mai tarziu - cam dupa o luna; initial daca ii puneam cartof se scutura si isi facea greata, era tare haios), crescand treptat consistenta de la "ciulama" la pireu. Supa i-o fac si acum pentru doua zile, chiar daca ii pun cartof (cateva cubulete) si nu mi s-a parut sa-l baloneze. Dupa 10 zile am inceput cu fructele, pe care in primele 2 saptamani i le-am dat sub forma de compot. La fel ca si Crinuta, i-am dat direct pireuri, fara sa ma mai complic cu sucuri. Puteti insa sa le dati suc de fructe intre mese.

Shobo, ce-s aia biscuiti dextrinizati?

Alina Maria, si eu am inceput sa-i dau cate o cojitza de paine si roade la ea de numa', dar tot asa, sub supraveghere.

Gabry, hai nu te mai supara si tu ... Apropo de nick-ul tau, stii piesa lui Vasco Rossi cu acelasi nume? E superba! Ti auguro un bel viaggio e spero di leggerti presto sul forum :)

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Kita, perele si prunele sunt laxative, deci se poate sa-l fi deranjat la burtica.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, tortul a iesit foooarte bun, chiar daca nu era foarte aspectuos. am pus si eu mai multa frisca deasupra, sa nu se vada ca e stramb.in legatura cu intalneala, as veni la cea cu bebei, insa la cea doar pt mamici n-am cum. al meu papa aproape numai san, rar il mai convingi la cate o gustarica, si vrea si des, asa ca n-am cum sa-l las acasa. ma tot uit la poze si nu pricep unde e Rayan, e in pat? nu ti-e frica sa nu impinga pernele si sa cada, ca il vad foarte activ ?
La multi ani Mariilor

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, ma bucur ca a iesit bun tortul, poate pui si poza.

Rayan nu e in pat, e pe canapea, si asa cum ai vazut inconjurat de perne, scaune si tot ce vrei, ca asa cum ti-am spus si aseara, escaladeaza tot, asa ca, vrem nu vrem, trebuie sa ne luam masuri.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

La Multi Ani tuturor care au numele Maria!
Ma inscriu si eu la intalnirea cu mamici si bebei,caci la cealalta numai intre fete,nu am cum s-o onorez,cel putin nu saptamana asta.
L-am votat si eu pe Seb.
Eu m-am inundat in bucatarie,asa ca am avut de lucru azi!Am mancat pe fuga si doar mancare rece,ma simt deja obosita si abia a trecut jumatate de zi.
Va pup!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Imi place de Rayan ca e vesel; Andrei e mai tot timpul serios, zici ca se cenzureaza la zambete, si cand zambeste e pentru putin timp, pana iau aparatul dispare;
Rayan se simte bine in bluzitele acelea caci si eu il tin in casa tot asa imbracat; problema e ca eu le-am luat albe si i-am dat fructele imbracat in ele asa ca s-au patat si nu mai ies nici cu Vanish.

Apropos, voi cu ce scoateti petele?

Shobo, eu fac supa o data la doua zile si ii pun si un cartof, reteta lui AC (dar nu le toc marunt asa cum scrie ea), ci le pun intregi la fiert la oala subpresiune cu 700 ml de apa (oala e mare de vreo 7 litri), si cand supa e gata scot ce nu se paseaza, si le pun la blender si apoi adaug supa in functie de consistenta pe care o vreau; ii dau cat vrea sa manance azi cat e cald iar restul il pastrez in frigider pana maine, iar cand nu mai vrea, le arunc; Supa i-o dau cu lingurita pentru ca nu vrea din biberon, iar daca imi mai ramane cativa ml acolo ii completez cu apa si ii fac laptele praf;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

petele mele ies cu vanish oxi:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Femeile din viata ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Multumim celor care ne-au felicitat si le uram si noi din tot sufletul La multi ani! Mariilor si numelor derivate de aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kita, ai dreptate, e foarte vesel. Daca nu era el, probabil ca o luam razna de mult.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput