bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doh... Crinuta, Garda moare dar nu se preda.
Si daca ramanem 10 pe forum si tot e ok, suntem acasa.

Doamnelor mamici si domnisoarelor bebelushe si domnilor bebelushi,

La bazar avem jucarii noi, dragutze si ieftine, ia mai aruncati un ochi:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54935&whichpage=1

In alta ordine de idei:
Irina a invatat sa faca "bau"
Apuca paturica ei cu amandoua mainile.
O trage peste cap
Sta asa pret de vreo 5 secunde si pe urma scoate nasul de sub paturica.
Pe urma iar o trage peste cap... 5 secunde... iar scoate nasul de sub paturica ... si tot asa:))

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Femeile din viata ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

wow

ideea asta imi venise mie dar doar sa ma uit pe la ele, nu sa nu mai intru aici... pe aici vad ca s-a cam lasat linistea. de ce or fi oamenii astia asa suparaciosi?... eu cred ca de fapt toate fetele sint extrem de obosite duopa 6-8 luni de bebei mici si se supara ff usor din orice. asta tb sa fie! dar vor reveni ele vreau sa cred.
...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

exact asta vroiam sa spun si eu, ca aici ma simt totusi ca acasa, cu toate .
supeeeer, cu Irina, hehehe, ce cresc mai bebeii! in urma cu ceva timp ma plingeam ca al meu nu stie sa doarma pe burta, eee. a invatat . acum stie cind sta pe burta sa se joace sa puna capul jos lateral ca sa se odihneasca... e super, ca asa nu ma mai striga mereu sa-l intorc . uite cum trec zile, luni, ani samd.

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

multi ani si sa traiasca cu numele cei si cele care poarta numele sfintei maria.

alexandra mea a avut azi de luat o decizie f. grea.
cu 2 jucarii in manute nu stia si nu se hotara pe care sa o molfaie prima.a castigat binenteles jucaria mai mare!a avut de ros la ea mai mult.

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am 2 propuneri: sa facem o intalneala doar intre mamici, asa ca pe vremuri. Mergem undeva sa mancam bine, sa mai punem niste kg .
Totul e sa avem fiecare dintre noi pe cineva care sa stea cu copilul.

A doua propunere este tot o intalneala, dar de data asta cu puii mici, eventual intr-un parc.
Ei, ce ziceti? Hai sa vad cum ne mobilizam.

Va dati seama ca prima intalneala este pt noi mamicile, pentru a ne ajuta sa ne deconectam.

Haideti, cine vrea, sariti repede.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Off Shobo, grea si bucatareala asta! Trebuie sa ma duc sa ii pun supa la fiert si sa ii fac dupa aceea piureul, caci eu il dau mai pe dupa amiaza!

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

asa e kita ... gata, se duc zilele cind in 5 min papa si nu tb pregatit nimic. ce sa facem... i-am pus niste orez instant in supa si vad ca-i place mult, a papat cam 130ml asa. SPER sa-i placa toate la fel. dar cind i-am propus sinul la 15 min dupa tot a mai luat, si parca ca de obicei . eh, om vedea cind pun si piureul de legume cum mai e. chestia asta cu supa cu orez e doar ca o zeama asa, banuiesc ca nu e chiar super consistenta. sau suge de placere? .

chestia cu intilneala e SUPER! SPER sa se faca, eu incerc sa ajung. numai ziceti o zi si vad si eu cum o conving pe mama sa stea cu el. numai sa fie dupaamiaza, ca lucreaza si abia la 5 poate ajunge. dar daca e weekend il las pe sot citeva ore :)).

aaa, inca ceva: voi faceti supa in fiecare zi? ca eu o fac pt 2 zile si o tin la frigider. asta ca nu pun inca cartof. dar cind o sa-l pun, mi-a zis soacra sa o fac in fiecare zi ca ala fermenteaza rpd chiar si la frigider.

hai ziceti cind si unde mergem??? ca noi in sept vrem sa mergem si pe la munte o sapt asa si sper doar sa nu se faca intilnirea atunci.

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Poze cu nazdravanul de Rayan: http://community.webshots.com/user/rayan22100

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Pai propuneti un loc, eventual tu Shobo, ca tu ai facut si in trecut rezervari, si eu vin cand vreti.
Haideti, mobilizarea!

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Sar Io! Imi este tare dor de voi...
Va inchipuiti ca vin ghiftuita din concediu, asa ca inca o masa copioasa in plus nu imi strica, ba chiar imi ridica moralul!

Insa nu mai stiu nimic din ce restaurante au mai aparut sau cum se mai comporta cele mai vechi, asa ca la propuneri stau pe banca de rezerva.
Dar neaparat vreau sa ne vedem!!!

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput