bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Coco, in primul rand bine ai revenit!
Imi pare rau ca a trebuit sa incepi serviciul, imi inchipui cum e.

In legatura cu intalneala, eu am propus 2: una doar cu mamici, si alte cu bebeii.
Prima va fi intr-un restaurant ceva, scopul fiind sa ne relaxam, deconectam.
Iti dai seama ca daca venim cu bebeii, s-a dus linistea si relaxarea noastra, si adio mancare.

So, pana acum avem urmatoarele locatii:
Shorley
La mama
Pzza Hut
Tri Archi

Eu personal prefer "La mama".
Incepem votul.
Cine e de acord cu " La mama"?

Lavinia, eu tare mult vreau sa vii. Trebuie sa gasim o solutie pentru Natalia.

Anda, where r u?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

hehehe, i-am dat azi vreo 5-6 lingurite de piure de legume fara nimic decit putin ulei de masline. la prima s-a cam strimbnat, apoi le-a luat fara pb. sper sa ii placa si asta. dar vaaai, cita munca pt. un pic de piure, pe bune!!! 2 ore am tot stat prin bucat sa termin. s-au dus zilele cu 3 -4 min de supt oriunde, oricind si oricum. asta e! dar nu ma voi grabi. ii voi da miine 40g de piure, apoi 60 si tot asa pina ia mai mult, apoi ii bag si ou fiert, apoi si carnita, si brinzica de casa. si mai vedem. multumim de tips, Lavinia . sper sa vrea si fara lapte sau unt, asa cum le-a luat azi. vedem.

da, Patricia, ce vremuri mai, eram putin gravide amindoua. ce frumos!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ok cu LA Mama, de fapt eu vin in oricare din locatii.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Bun! Acum haideti sa stabilim ziua, ca e foarte important sa poata cat mai multa lume.
Coco, te pun pe lista, da?

Shobo, e bun inceputul. E bine ca il inveti fara sare si fara unt.
Mai incolo, dupa cateva luni poti pune putin unt, dar nu acum, e too soon.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Da da la restaurant nu vin nici eu cu copilul,nu de alta dar sa stau intr-un loc cu ea pt mai mult de jumatate de ora maxim e imposibil.Imi trage de sticla,pahar,farfurie,se intinde pe masa,sub masa ...mai mult m-as chinui decat relaxa.Intalnire cu bebei propun intr-un parc,nu in week-end ca atunci iese tot romanu cu copilu',cainele,bunicu la plimbare.Si asa pe dupa-amiaza pe la orele 16.00 sau dimineata pe la 11.
Crinule mama si eu vreau sa vin dar chiar nu am cum.Nu am cui sa las fata si la baby sitter n-am curaj.Dar de saptamana aviatoare imi vine jupanul,un stres in plus,dar bun la casa omului,uite mai imi face un copil,una alta,o mancare,mai aspira,cumparaturi.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Plus ca eu nu-mi scot tzatza chiar asa oriunde....

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Daca vreti, si daca ne permite vremea, facem intai intalneala cu copiii, iar apoi cand pot mai multe dintre noi si cealalta.
Mie imi e indiferent.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Deci ramane LA mama? Stiti cumva daca astia au terasa la locatia de la Ateneu, caci ar fi mai frumos la o terasa; cand am fost acum un an nu am stat decat innauntru si nu am bagat de seama;
Daca de poate sa nu fie vinerea asta ca am programare la stomatolog (cica si-a rezervat o ora juma pt mine); Eu propun in cursul saptamanii viitoare, cam pe un marti (adica week-endul e ful, si sa nu ne serveasca aia pe fuga, luni sa nu mai ramana deserturi si altceva din week-end si sa ni le bage pe gat- da acuma nu dati cu pietre dar pe la unele restaurante, poate mai putin prestigioase asa fac, cu ciorbele cel putin) si ma gandesc ca dupa amiaza, incepand cu un 4 am putea sa ne intalnim; Stiu ca mai vine una, mai pleaca alta, dar sa avem timp sa ajungem, si sa nu trebuiasca sa fim pe fuga inapoi la baita si biberon (eu cu cine il las pe Andrei nu se baga la asa ceva, decat la tinut in brate si plimbat).

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput