Bebelusi de martie - aprilie 2005 (20)

Bebelusi de martie - aprilie 2005 (20) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Asta e listuta. Mai astept inscrieri!

Livia Lorelai (n.18 ianuarie, 1,617 kg.)
Maya Lorelai (n.18 ianuarie, 1,642 kg.)
Mihai Alexandru Ninocikap (n.17 februarie, 4 kg., 52 cm., APGAR 9)
Stefan Catalin Cameron (n.23 februarie, 3 kg., 48 cm.)
Stefan Costin Ellinia (n.25 februarie, 2,9 kg., 50 cm., APGAR 10)
Irina Maria Betilina (n.27 februarie, 3 kg., 49,5 cm)
Alicia Caramella (n.1 martie, 2,8 kg., 50 cm., APGAR 9)
Sylvia Eloise Mary-Jane (n.1 martie)
Sonia Mara Ariadnabr (n.2 martie, 3,580 kg., APGAR 9)
Bernhard Alessia 105 (n.2 martie, 3,970 kg., 56 cm., APGAR 10)
Alexia CatXO (n.5 martie, 4,3 kg., 54 cm.)
Melissa Ioana Claudia_2803 (n.7 martie, 3,180 kg., 51 cm.)
David Emil Erix (n.9 martie, 3,850 kg., APGAR 10)
Rares Andrei Andrruzza (n.10 martie, 3,5 kg., 53 cm., APGAR 9)
Alessandra Giuliatm (n.10 martie, 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10)
Brien Constantin Dariaevelin (n.10 martie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10)
Loriana Danitin (n.10 martie, 3,4 kg., APGAR 8)
Vlad Antoniu Coco (n.11 martie, 3,4 kg., 52 cm., APGAR 9)
Eva Maria Ana71 (n.13 martie, 3,3 kg., 51 cm., APGAR 9)
George Alexandru Simonnete (n.13 martie, 2,750 kg., 47 cm., APGAR 9)
Bianca Ecaterina An-k (n.14 martie, 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9)
Darian Gabriel Ako (n.16 martie)
Rares Mihai Ako (n.16 martie)
Ema Ioana Anca Micaela (n.17 martie, 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10)
David Andrei Smmiha (n.18 martie, 3 kg., 50 cm., APGAR 8)
Alexandros Xenofon Zuzunaki (n.19 martie, 3,820 kg., 52 cm., APGAR 9/10)
Rares Mihai Carmenduta (n.21 martie, 3,7 kg., 52 cm., APGAR 8)
Mara Rp (n.22 martie, 3,5 kg., 49 cm., APGAR 9)
Ioana Alexandra Rrox3 (n.23 martie, 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9)
George Coral (n.24 martie, 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9)
Nicola Adriana Raluk (n.26 martie, 3,350 kg., 48 cm., APGAR 9)
Julia Diana Marox (n.29 martie, 3,110 kg., 48 cm., APGAR 10)
Karen Hiroral (n.30 martie, 3,148 kg., 51 cm.)
Iosif Kathywsha (n.31 martie, 3,8 kg., 52 cm., APGAR 9)
Rada Valentina Carmissis (n.2 aprilie, 2,6 kg., 49 cm., APGAR 9)
Stefan ClaudiaH (n.3 aprilie, 3,4 kg.)
Daria Gegea (n.3 aprilie, 3,3 kg., 50 cm., APGAR 8/9)
Antonio-Haruki Mihaela Imai (n.4 aprilie, 3,320 kg., 51,5 cm., APGAR 10)
Gabriel-Stefan Gabrianah (n.5 aprilie, 3,8 kg., 54 cm., APGAR 9/10)
Adina Nicoleta Giliutza (n.7 aprilie, 3,450 kg., 49 cm.)
Thomas Daniel Gabrielaveres (n.8 aprilie, 3,230 kg., 49 cm., APGAR 10)
Thea Ioana Crangutalil (n.9 aprilie, 3,5 kg., 50 cm.)
Daniel Corrinutza (n.9 aprilie, 3,3 kg., 50 cm.)
Emilia Alexandra Geta Sava (n.11 aprilie, 3,6 kg., 51 cm., APGAR 9)
Jenny Simmypo(n.13 aprilie, 3,1 kg., 49 cm., APGAR 9/10)
Irina Ana-Maria Andira (n.14 aprilie, 3,950 kg., 51 cm., APGAR 8/9)
Alexandra Adela 20 (n.14 aprilie, 3,310 kg., 50 cm., APGAR 10)
Ioan Rares Oanamaria Luiza (n.14 aprilie, 4,180 kg., 53 cm.)
Alexandra Adseana (n.15 aprilie, 3,6 kg., 53 cm., APGAR 9/10)
David Ocrainic (n.17 aprilie, 3,750 kg., 51 cm.)
Mihai Cosmin Danuta t (n.20 aprilie, 3,250 kg., 50 cm., APGAR 8/9)
Antonia Maria Teodora Racz (n.20 aprilie, 3,450 kg., 52 cm., APGAR 9/10)
Vlad George Shumi (n.20 aprilie, 2,860 kg., 48 cm., APGAR 10)
Bogdan Lali74 (n.20 aprilie, 1,650 kg., APGAR 6/7)
Letitia Medeea Oanamc (n.21 aprilie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 9)
Andreea Maria Andreoti (n.21 aprilie, 4,1 kg., 52 cm.)
Adela Maria Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,550 kg., 47 cm., APGAR 9)
Rares Ionut Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,950 kg., 48 cm., APGAR 9)
Radu Ligia 13 (n.22 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 9)
Alexander Christian Lantana7 (n.22 aprilie, 3,720 kg., 52,5 cm., APGAR 9/9)
Cezar Georgian Adrianafedorca (n.23 aprilie, 3,850 kg., 56 cm., APGAR 10)
Dalia Larisa Lauradaria (n.24 aprilie, 3,1 kg., 52 cm., APGAR 10)
Alexandru Mamacita (n.25 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 10)
Delia Loreen (n.26 aprilie, 2,8 kg., 49 cm., APGAR 9)
Miruna Ioana Miska (n.28 aprilie, 3 kg., 48 cm., APGAR 9)
Sara Narcisa Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)
Vladimir Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)
Delia Melissa Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)

Acum suntem 36 si 32

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48054" target="_blank"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48283" target="_blank"> Aici am inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48498" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48896" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49250" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49659" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49997" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50554" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50895" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51300" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51708" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52007" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52286" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52593" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53102" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53589" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54100" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54596" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54835" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55025" target="_blank">19

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Daria tratatul asta de psihopatologie e nou, se mai gaseste prin librarii? Daca zici ca e bun l-as vrea si eu, in special pentru Mariuca. Ni se intampla sa nu prea mai stim ce si cum sa facem in anumite probleme...

Adriana multumim pentru urari, abia peste o saptamana plecam. O s-o recuperam intai pe Mariuca de la tara si sper sa-i treaca bine bronsita Ioanei pana atunci. Dependenta de dulciuri sunt si eu! Dar de mult! Cand tin regim asta e suferinta mea cea mai mare. Am mereu pofta de dulciuri si cum sunt peste tot o gramada si care mai de care mai apetisante e de-a dreptul tragic.

Ligia Hai ca apar si eu ca la intrunirile AA Si eu sunt Scorpie!! Asta e, nu-i cale de mijloc. Daca esti o persoana directa si sincera, iti afirmi, sustii si respecti parerile esti scorpie, asa ca sunt mandra ca-s scorpie Plecam la Sinaia. E o premiera pentru noi sa mergem asa in statiune, dar m-am gandit ca-i numai bine cu fetele. Le ducem cu telecabina sus si avem si asfalt sa plimbam caruciorul. O sa vada si Mariuca Pelesul. Inainte sa avem copii mergeam mereu cu cortul, o vara - un masiv. Am umblat destul de mult cu rucsacul in spinare si ne-a placut mult. De cand o avem pe Mariuca am preferat marea pentru ea si plimbari pe alte meleaguri pentru noi. Anul trecut le-am imbinat si am facut un circuit in Turcia cu masinuta noastra. Am vizitat o gramada si am stat la Mediterana intr-o mica statiune super. Inainte sa parasim Turcia am fabricat-o si pe Ioana Asa ca acum mergem ca familistii la munte, in statiune. Sper sa ne simtim bine. Pentru vara viitoare avem planuri mai mari.

Mamacita deochi si zodiac? Ma uimesti! Si eu simpatizez cu zodiacul, dar in deochi trebuie sa marturisesc, nu cred deloc.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am uitat sa va zic cum am pacalit micuta gurmanda Ieri i-am amestecat morcovul cu orez si le-a papat cu mare pofta. Astazi intentionez sa-i dau orez amestecat cu piure de piersici fiindca nu mananca prea bine de cand ia medicamente. Cred ca i-au cam taiat pofta de mancare, asa ca vreau s-o ispitesc cu gustul de piersici. Sper sa o ajute si la umplut pampersul, ca ieri nimic.

Am vazut acum cateva zile ca cineva o saluta pe Lati74 si nestiind cine e m-am apucat sa caut, poate n-am vazut eu cand a aparut si trebuie sa o trec pe lista. Dar n-am gasit nimic. Luminati-ma si pe mine, va rog, n-as vrea sa ignor pe cineva!

Marox te asteptam! Nu-i posibila convietuirea, fie ea si virtuala, fara mici conflicte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Noi am avut trei zile super aglomerate!Joi am fost in vizite, vineri am primit vizite si ieri am avut un mare eveniment in noua noastra familie:pentru prima oara de cand s-a nascut Letitia, dupa ce i-am facut baita, a papat si am adormit-o, eu si sotul meu am iesit in oras cu prietenii!!!!Am mai iesit noi, dar nu seara...Am stat de la 23.00 pana la 3.00 si parca eram in vizita in alt oras,nu mai stiam ce localuri au mai aparut,terase noi,strazi noi... a fost super.Printesa a ramas cu bunica si cand ne-am intors era in aceeasi pozitie in care am lasat-o, cuminte fetita are mama!!!
Am apucat sa citesc ce ati postat ultimele zile, dar zau daca mai stiu cui trebuie sa raspund, incerc totusi:
Dariaevelin, am primit PM-urile, multumesc, ti-am trimis si eu raspuns, desi nu cred ca le-ai primit caci altfel ti-ai fi dat seama ca le-am primit eu pe ale tale.Iti multumesc mult de ajutor!Am vazut si pozicile cu Brien, un dulcic si un scump si seamana cu mami lui ca doua picaturi de apa!
Adrianafedorca, si eu sunt ahtiata dupa dulciuri, chiar am luat-o razna, nu ma mai pot opri!Daca gasesti un leac sa-mi spui si mie ca intru in disperare,in loc sa dau jos kile, eu pun din ce in ce mai multe Chiar aseara, am papat o inghetata absolut imensa si culmea e ca nici nu imi fac procese de constiinta, chiar savurez fiecare inghititura, abia cand fac dus sau deschid dulapul cu haine imi vine sa imi tai venele si sa fac ture in jurul blocului, dar pana acolo...cale lunga...si mai bag o inghetata!!!!
Gabrianah, super baietelul tau, sigur iti va mai da mult de lucru...

Nici noi nu pupam fetita pe gurita, in rest nu cred ca a ramas vreun locusor nesmotocit!

Dariaevelin, spor la facut bagaje (si noi am trecut prin asta si stiu ce inseamna).Te sfatuiesc si eu sa iei patutul, noi l-am luat si a fost foarte bine!Concediu placut!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Rrox3, ma alatur si eu asociatiei si imi permit sa propun denumirea SD(Scorpii Declarate), si nu imi e rusine, din contra, sunt mandra ca stiu sa imi impun punctul de vedere.Poate ca uneori ar trebui sa fiu mai diplomata, dar...
Admir modul vostru de a va petrece concediile, noi am fost o singura data cu cotul si am suferit cumplit.Mie imi e foarte frica de gongi si de insecte si eram absolut terorizata ca ar putea intra "ceva"peste mine in cort, noaptea.In plus sunt dependenta de dus, de apa, suntem campioni in bloc la consumul de apa si nu pot sa merg in salbaticie sa ma spal la lighean...Poate intr-o zi imi voi invinge "piticutii" de pe creier si ma voi putea bucura de frumusetea naturii.

Fug ca plange printesa

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

oanamc am primit doar un PM de la tine,iar azi,pe al doilea.Ai gasit gradinitele? Paginile scanate ti le trimit pe mail,dar sa nu ma injuri daca-ti umplu casuta.
rrox cartea se gaseste si in librarii,e cam 400 mii. Eu am imprumutat-o de la biblioteca si mi-am xeroxat-o si mi-a iesit,cu tot cu legat,200-250 mii(nu mai retin exact).
rp multumim de aprecieri si nu fi trista.Sunt convinasa ca inca sunteti la fel!iar Mara e o imensa bucurie.
Aseara Briem a inceput sa "vorbeasca" cum n-a mai facut-o pana acum: "tai-tai-tai", "lai-lai-lai" ,"dai-dai-dai","de-de-de-de" si a tinut-o asa o jumatate de ora.Am inregistrat repede pe camera video si m-au podilit lacrimile.Nu seamana deloc cu ganguritul,par a fi cuvinte.Iar cand a venit Mircea acasa,i-am pus si lui inregistrarea si a fost asa de emotionat,de nu mai putea vorbi. Va spun sincer,nu seamana deloc cu ganguritul,pare a fi vorbire in stadiul incipient. Am citit in psiho ca e etapa lalatiunilor,si cred ca asta e,numai ca m-a marcat tare de tot.
Azi i-am facut o poza cand isi tinea singur sticluta de ceai. O s-o atasez.
Cartea am incercat s-o pun si in albumul meu yahoo,dar nu poate citi nimic,asa ca sterg si va trimit pe mail celor care doriti.

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Rrox eu am salutat-o pe lati74. O gasesti in capitolul anterior,la pagina 4,spre sfarsit.

Daria si Brien

Mergi la inceput

Daca aveti vreme sa va uitati peste link-urile cu cazarea din jud Sibiu,v-as ruga sa-mi spuneti parerea sincera. Mai subliniez ca nu cautam hoteluri,cabanele sunt mai pe genul nostru.

Daria si Brien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna mamici si "scorpii declarate".
Ma bucur ca nu sunt singura in club.

mamacita si eu cred in deochi. Eu sunt cea care ma deochi! Raducu inca nu mi-a facut surpriza, dar ma astept! Singura chestie la mine merge cu imbracatul a lenjeriei intime pe dos. DAr pe Raducu nu pot sa-l imbrac cu pampersul pe dos.
Des[re zodia lu Radu am citit f putin Uite mi-ai dat o idee!

rrox3, si noi va trebui sa ne schimbam stilul de concediu. Noi faceam circuite. Majoritatea in tara, pt ca mi se parea airea sa ma pling ca nu am vazut diverse tari, cand eu nu-mi vazusem tara mai deloc (mai putin in excursiile de copil, facute cu clasa). La anul si noi intentionam sa vedem marea, dar probabil la Bulgari!

dariaevelin, arata acceptabil in poze ceea ce ati gasit la Ocna Sibiului. Oricum, sper ca s-a schimbat in bine statiunea in 2 ani! La Paltinis arata chiar f bine, si pretul e mai mult decat rezonabil. Bafta si concediu placut!
Cum se numete cartea aceea de 400 mii cu psiho?

rp, acum revazind pozele mi-am amintit ca Mara era pe lista mea de favorite. Acum e si mai draguta! Intr-adevar super fain centrul de activitate.

gata, merg sa dorm ca sunt zombie, ca Radu azi noaptea nu stiu ce a avut dar s-a trezit din 2 in 2 ore.

La Multi Ani pt Mariile dintre noi pentru maine.

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

dariaevelin,multumesc,am primit mail-urile si imediat ce ma lasa Alex le citesc.
Voi incerca sa ma uit si la cabane,dar acum urmeaza baita si nu stiu daca mai am timp.Maine...
Asta era,eu dadeam free sus,nu jos in tabel,multumesc inca o data.
rp,multam de aprecieri;parul meu e cu doua nuante mai inchis(nr.7-saten blond,cu reflexe roscate),dar ma vopsesc nr.9 de 14 ani,doar din amintiri iti mai spun cum era parul meu...Am mai variat nuantele,roscat imi sta f.bine,din pacate nu rezista nici pe departe atat de bine ca blondul.
propunerea oaneimc e super,sa apartinem SD!
rrox,de deochi n-am ras niciodata,pentru ca am vazut cu ochii mei,repet,si nu o data,iar eu sunt omul probelor palpabile.Cu zodiacul...hmmm,intruneste de multe ori caracteristici comune celor nascuti intr-o anumita perioada,an,ascendent etc.,dar la fel de multe ori o da in bara rau de tot,stiu din proprie experienta,dar ma distreaza sa-l citesc.Oricum recunosc ca exista o serie de elemente paranormale pe care,pentru binele nostru cotidian si linistea interioara,e bine poate nu neaparat sa le ignoram,dar sa nu scotocim prea adanc printre ele...Oricum,ne putem insira mult la discutii pe tema asta si ar fi prea off-topic.Dar ca o SD ce ma aflu,mi-am declarat parerea si motivatia,dar nu am pretentia ca toata lumea sa creada la xerox ce gandesc eu;la fel,sunt dispusa sa aud contraargumente,dar daca nu ma conving,raman la starea initiala...
Vacanta placuta la Sinaia,sunt convinsa ca o sa fie super.Ani de zile,mai exact de cand aveam 3 ani si pana la 16,vara de vara ne duceau ai mei cu cortul prin tara.Erau vremuri mult mai sigure si frumoase(sigur,gustul copilariei fericite),tara neafectata de afaceristi cu gatere si vile rezidentiale...Vacante memorabile;sper ca si eu sa-i pot oferi lui Alexut cel putin o copilarie la fel de fericita ca a mea.Hai ca m-au luat melancoliile si iar o uimesc pe Roxana
PS:oanamc-si mie mi-e frica de gandaci,dar rau

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici si pitici!
Nu am mai intrat de mult pe forum si nu am apucat sa citesc ce a-ti scris, dar promit sa recuperez!
Asta seara as vrea sa urez si eu:
"La multi ani!,
La multi bani!,
Sanatate cat mai multa,
Si noroc macar un strop!"
tuturor celor ce poarta numele de Maria, atat mamicilor cat si piticilor!
Noi suntem bine, azi am facut 5 luni jumatate, avem 6,8 kg si multi cm! De miercuri avem si noi 2 dinti! Acum mancam in principiu cat mai multe, desi de cateva zile din cauza racelii si a antibioticelor ne-a cam scazut pofta de mancare.
Am reusit sa aducem la zi albumul nostru cu poze, asa ca acum putem sa ne prezentam si noi oficial. Ne gasiti la adresa:
http://community.webshots.com/user/betinacio

Acum va lasam ca mergem la baie si revenim maine!

Va pupam si sa auzim numai de bine,

Betilina si Mariuca (27 feb)

Mergi la inceput