Un alt inger imprumutat are nevoie de noi sa traia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

M-am intalnit ieri seara cu tatal Alexandrei. Este un om foarte obosit. Alearga intre spital/serviciu/magazine. Ar avea nevoie ca ziua sa aiba macar 72 de ore, ca sa isi poata permite sa doarma macar 6.

Alexandra este in spital de cand s-a nascut. N-au dus-o deloc acasa, mamica ei a ramas cu ea intr-o rezerva de la Budimex. Viorel imi spunea ca inainte sa se nasca ii comandasera mobila, carutul... Au sistat acele comenzi pentru ca inca nu au certitudinea ca le vor putea folosi.

am stat si eu 2 zile si jumatate in spital, dupa ce am nascut. Imi doream tare mult sa ajung acasa. Ma gandesc la mama Alexandrei si nu pot decat s-o plang in sinea mea pe aceasta femeie care e condamnata la o inchisoare atat de subtila: cum sa se desparta fie si macar pentru 2 ore de fetita ei? Incerc sa mi-o inchipui lasand-o pe Alexandra cu vreuna din bunici, cat sa dea o fuga pana acasa, sa faca un dus... Nu reusesc, stiu ca daca as fi in locul ei as incremeni acolo, langa patul copilei, pietrificata de teama ca daca plec as putea sa n-o mai gasesc cand ma intorc.

Marti Alexandra si parintii ei pleaca la Budapesta. Acolo operatia ii costa doar 12.000 de euro din care au reusit sa stranga 7000. De restul va face tatal rost, numai el stie cum. Au cumparat biletele de avion pentru ei si pentru un medic care ii va insoti. Zborul va dura 1h15 min.

L-am intrebat cum l-as putea ajuta si mi-a spus: "nu stiu. Eu banii o sa ii gasesc. Vad eu cum ii dau inapoi."

Este atat de pretioasa sanatatea copiilor, ca doar privindu-i pe micutii astia, chinuiti peste masura, realizezi ce mare dar de la Dumnezeu e un copil sanatos.Martea viitoare trebuie sa ne gandim la doua fetite scumpe: Sabina si Alexandra. Refuz sa ma gandesc ca vreuna din fetele astea va lipsi la Colinda de Craciun pe care i-am promis-o vikingai.

Haideti mamici, o ajutam pe Alexandra in vreun fel? Mai avem energie? Va rog... ca si cum v-as ruga pentru copilul meu.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Anda , eu locuiesc foarte foarte aproape de Budimex , circa 20 de min distanta pe jos deoarece locuiesc in Drumul Gazarului .Daca vrea , poate veni sa faca dush la mine .Sau daca are nevoie sa-i duc ceva dar peste doua zile ca nu am voie sa-mi misc piciorul pana atunci .Ea poate veni oricand , si azi .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Witchie, citesc, citesc si imi dau seama ce suflet mare ai !!! Esti extraordinara si ai enorm de mult de daruit.
Nu pot decat sa iti spun cat sunt de onorata ca te-am cunoscut personal ... Sunt convinsa ca Alexandra va reusi sa aiba tot ce are nevoie si pentru ca tu existi si te lupti pentru ea.

Toata admiratia pentru toate mamicile si toti taticii care se vor apleca si asupra acestui caz atat de aproape de un final fericit.

Doamne ajut-o si pe Alexandra !
Gabriela

Mihaita Hogas are nevoie de tine !

Mergi la inceput

"Doamne, ajut-o SI pe Alexandra" of Gabi, ma faci sa plang, zau asa....

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Are cineva vreo idee proaspata despre cum am putea incepe o campanie simpatica de strangere de fonduri pentru Alexandra?

Teledonul si bazarul ies din discutie pentru ca deja Comunitatea are la activ cate 2-3 anul asta.

Ia sa vedem... :)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre subtilele inchisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinan spune:

Witchie, o fundatie si sponsorizari de firme???

un bazar de caritate, international, pe ebay = e mult de lucru .... dar merita incercat. cind am avut ideea pentru Bella, eu propusesem sa fie axat pe artizanat si lucrari d eartizanat si arte plastice, donate...

propaganda in Israel si pe siteurile evreilor din strainatate dat fiind ca operatia va fi acolo ?

contactate revistele destinate tinerelor familii, din Ro si pus mici articole ?

aproape toate tarile au fost lovite anul acesta de tot felul de tragedii dar ma doare sufletul sa cred ca resursele noastre de imaginatie s-au terminat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Din pacate pe [url=http://pages.ebay.com/givingworks/index.html]eBay[/url] licitatiile caritabile pot fi organizate numai de organizatii non profit din SUA.

Ar fi necesar sa se compuna texte care ar putea fi trimise la ziare, biserici, fundatii, etc. atat in limba romana cat si in engleza.
Daca le compune cineva, eu o sa incerc sa trimit prin unele locuri.

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Nu mai vine nimeni in vizita pe aici?

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput