cazare in Bucuresti
Am vazut ca agentii care dispun de garsoniere in centrul Bucurestiului exista..nu prea multe serioase,dar sunt.Insa pretul imi pare cam mare pt o calatorie nu de afaceri.Eu voi veni cu copilul meu de 8 luni (la vremea calatoriei) si as vrea o garsoniera /apart.pt 1 sapt.Stie cineva vreo agentie imobiliara mai ieftina sau vreo pers. privata serioasa care inchiriaza in regim hotelier? Nu neaparat pe Magheru ,dar nici prea departe de centru pt ca nu vreau sa calatoresc prea mult cu mijloacele de transport cu carutul dupa mine.
Ma intereseaza zonele: Romana, Rossetti, Univ., Victoriei, Dorobanti, Stefan cel mare, Mosilor, Dacia, Sala Palatului.Pretul 15-22 euro/noapte.
Anca
Raspunsuri
narancea spune:
cum ma 15-22 euro pe noapte pe un apartament sau garsoniera in centru de bucuresti ? hahahahahaha poate o camera la cineva in casa de banii astia. serios...
auzi , pai n-ai zis de inchiriat ?
Natasa spune:
Din pacate, Narancea are dreptate. Nu cred ca o sa gasesti decit daca se ofera cineva de pe forum sa-ti dea o camera sau un apartament in timp ce pleaca in concediu. La periferie poti gasi si la pretul asta, dar in centru, slabe sperante.
Vanina spune:
Este vorba de inchiriat in regim hotelier si preturile variaza intre 25-75 euro/noapte.
Garsonierele sau ap sunt mobilate,si de regula au finisaje de lux.
Iar preturile astea sunt!
Am agentie imobiliara si cam asa e....
Strainii prefera asa decat la hotel.
Va pup
cait spune:
Asta stiam si eu k preturile sunt destul de piperate cea mai ieftina cand am cautat eu prin ianuarie era la 30 euro prin spate pe la universitate intr-un bloc mai vechi dar era mobilata.da si tu pe google romania accomodation si o sa-ti scoata toate preturile si tot ce este in bucuresti.
Aurelia spune:
Nu cred din pacate ca vei gasi ceva mai jos de 30€ in zonele acestea ,noi am dat in 2002 la piata Unirii 40€ pe noapate ,dar era ap cu 3 camere si am impartit costul cu un cuplu de prietenii care erau cu noi .
Nu mai stiu agentia ,tot de pe internet am luat-o si noi!
Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos
brindu spune:
hm,
vad ca s-au schimbat lucrurile de cind n-am mai inchiriat eu in regim hotelier. avem si noi o garsoniera pe calea victoriei, pe care dupa ce ne-am mutat o inchiriam in regim hotelier strainilor care aveau diverse legaturi cu ambasadele. si-mi aduc aminte ca o inchiriam cu 20-25 Eu. depindea tariful si in functie de perioada, cu cit statea mai mult cu atit costa mai putin. ma rog, ne facusem si noi un calcul de rentabilitate. e drept ca nu avea finisaje de lux, insa era totul nou.
acum sta fratele meu acolo, deci nu te pot ajuta in mod practic, dar cred ca mai exista si altii ca mine. poate cunosti pe cineva de la o ambasada si intrebi ? zic si eu...
brindusa si mihail