CLUBUL BRASOVENCELOR

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Facem ce facem si iar am ajuns pe a 4-a pagina!
Reveniti, fetelor, Brasovul va cheama!
May Day, may day, e cineva pe receptie????

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Wow... iubesc Brasovul ca si cum ar fi orasul meu natal. Sunt nascuta in Piatra Neamt (un Brasov in miniatura, cum imi place mie sa il numesc). Cativa ani in Brasov te fac sa te crezi norocos. Mi-e dor de Piata Sfatului... in sept vin acasa... de-abia astept sa ma plimb pe acolo. Mai ca mi-au dat lacrimile citind post-urile voastre.
Lumi... "cred ca m-am indragostit". Ai un baietel superb. Sa iti traiasca! Multumesc ca ati creat subiectul asta. Stiu cu siuranta ca nu cunosc pe multe dintre voi, dar simt ca vorbim despre acelasi lucru...aceleasi locuri... peste Dobrogeanu-Gherea din Racadau in spate la Star... in Schei (parca e din poveste Scheiul)... Stau pe Grivitei... fain oras fetelor....
Ciao la toate. Poate ne vedem in toamna.

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetele!!!
Ce imi place subiecyul asta!! Nu sunt din Brasov dar merg des acolo, si in Poaiana. E orasul meu preferat, parca esti in alta tara . E super, de cate ori merg uit de toate si ma simt minunat!! Mai povestititi!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Pai, in Brasov acum miroase a toamna....dimineatza aerul e mai rece si putin incetosat.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

xela multumesc. Ai facut scoala la bv?
Daisy mi-am adus aminte!
Cred ca daca ai plecat din Brasov de o vreme sau vii doar in vizita vezi doar lucrurile frumoase, sau iti aduci aminte doar de ele. Eu le mai vad si pe cele urite: gropi, mizerie etc. Cu toate astea e un oras pe care-l iubesc mult!
In week-end mai fac niste poze cu Brasovul si luni va invit la o vizionare!
Pupici tuturor.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Dragele mele,
Va ofer niste ganduri si imagini din iubitul nostru Brasov.
Enjoy,

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Servus,la toata lumea si bine v-am gasit!
Am deschis subiectul si dupa aceea am plecat acasa(in Bv),neavind timp sa mai intru, sa vad ce se mai intimpla.
Ma bucur enorm ca ne-am strins asa multe,sa ne mai depanam amintirile si sa vorbim de frumosul Brasov cu nostalgie.
Va povestesc cum a fost acasa,dar intii imi adorm printesa!
Pupici de la

Mama lui Elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

uffffffff...mai fetelor....abia astept,mai am un pic...in 11-12 sept....imi revad minunatia noastra de oras.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Lumi, am venit la facultate in Bv... in mai putin de doi ani mi-am facut buletin de Bv.... Vad si eu partile nashpa din Bv... dar prefer sa le ignor, caci niciunde nu e perfect....
In sept imi fac si eu un album cu Bv.... nu de alta, dar sa vada toti prietenii mei de aici din ce paradis am plecat...
Va pup pe toate!!!

... words are tools...

Mergi la inceput