Copilasii din 2002 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna,

vesti de la Anina_n:
fetelor am vb cu Nina la telefon si nu are o veste buna, dar o sa va explice ea mai multe cand revine acasa din spital, in mare problema este:
"Crsitina e internata in spital cu diabet, si o sa urmeze totul restul vieti injecti cu insulina ."
Nina va tranzmite la toate salutari, multa sanatate si sa avti grija de pitici vostri.

Anina_n multa sanatate, refacere rapida la Cristina si sa reveit acasa, imi pare sincer rau pt cele intamplate.
sofia bine ai revenit acasa, si m abucur ca sunteti bine, pacat de concediu vostru... dar lasa ca faci voi altul.
sinzi, da mai, a cresut fenomenal si mi emi s aparut la fel, Michael zice ca nu ca tot pici si e si nu i se pare deloc ca sa maturizat .
Lucia inteles cu gradinita... am schimbat poza si la Messenger
ruxandra_sb ai fost cu ochelari la fixat, nu e bine sapui leocoplast ca poti strica inclinatiile la ochelari... asta zice medicul meu ... acuma tu faci cum vrei...

Pupici si mamici si la pitici

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nina, ii dorim Cristinei sa vina acasa repede, sa se insanatoseasca si sa zburde cu verisoarele ei cat mai curand!!!!
Sa stii ca eu am avut o prietena in copilarie care era dependenta de insulina (avea o seringa speciala pe care o purta peste tot si avea alarma cand era timpul pt injectie, si-o facea singura) facea si sport, era foarte isteata si populara o iubeam cu totii!!!
Si tata si soacra mea au (dar nu sunt dependenti de insulina) e o boala care se tine foarte bine sub control si nu trebuie sa te consumi mai mult decat e nevoie!!!!

Gabb, parca s-a mai si ingrasat baietul!!!! E tare simpatic!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gabbriela, durerea Aninei trebuie sa fie asa mare incat nici un cuvant nu cred ca ii va aduce alinare. E mult prea mult, chiar imi vine sa plang si ma gandesc ce cruda e viata uneori cu oameni care nu merita asa ceva.Tot ceea ce sper este sa descopere totusi o cale pentru ca fetita sa nu se chinuie toata viata. Desi soarta pare hotarata eu sper din tot sufletul sa existe totusi ceva salvator.Ce pot sa mai spun altceva in afara de sanatate sanatate si iar sanatate la toata lumea si in special micutei Cristina si celor care au atat de multa nevoie!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaLiviu seducatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Nina sanatate multa si va asteptam cu vesti mai bune!
Lucia bravo pentru Liviu!V-ati pregatit pentru gradi?
Elena drum bun!Multumim mult !
Sofia eu vroiam o lumanare cu cifra si cu barbie.Am gasit cu cifre dar vroiam ceva mai special.
Va place ce-am pregatitpentru sambata?http://community.webshots.com/photo/425719028/438115606MZExWm
Mai tarziu o sa ma uit si eu pe pozele voastre.Acum va pup.
pe curand!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi

Mergi la inceput

Cris de abia astept sa vad palaria in capul ei!!! Nu am vazut papusi Barbie la metro, unde sa mai caut???? erau numai de la alte firme...(betty, lucy si io nu mai stiu!!!)

Am pus si noi poze http://community.webshots.com/album/438080769xjxttB
de la plaja de azi si cu elefantii prietenii nostrii!!!

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cristina, multa sanatate.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Crig multumim de felicitari.Ne-am pregatit atat cat am completat fisa medicala si am facut examenul coproparazitologic si atat. Am fost la gradinita si ne-am interesat, ni s-a spus ca putem incepe pe 5 sau pe 12 si ne-am hotarat pentru 12. Nu stiu cum va reactiona Liviu dar desi la capitolul teorie referitor la gradi sta f f bine, la pusul in practica va fi cred muuuuuult mai greu.Am vazut pozele voastre, mi-a placut la nebunie cea in care David ii ofera Mariucai flori.Spor la pregatirile pentru aniversare!Sanzi am vazut si pozele voastre, atata balaceala ar trebui sa ii prinda foarte bine lui David si sa ii intareasca organismul.Dar voi inca nu ati renuntat la carucior? Sunteti deja cavaleri, oferiti flori si va plimbati cu caruciorul de bb?Noi de la varsta de un an jumate nu mai stim ce e aia carut.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Lucia noi inca folosim carutul si cred ca il vom folosi pana pe la 4 ani...
Pentru ca mergem foarte mult pe afara, distante mari pe jos, si car foarte multe cu el...
De ex azi am plecat de acasa la 16.30 si am ajuns la 10 seara...iar in el am asa : o gentuta cu haine de schimb (tricouri, bluzon, pantaloni, chilotei, sosete, si tenisi), o sacosica cu jucarii (basculante, masinute, lopatele) o stica cu apa plata, o sticla de ceai, un recipient pentru mancarea de seara (pe care o luam in parc) servetele umede, si inca cateva nimicuri...

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Wow, chestia asta e chiar super. Dar sa inteleg ca in situatia asta nu mai doarme la pranz sau doarme afara in carut sau la plaja? Cred ca e un lucru extraordinar sa poti sta atat cu el afara.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Lucia, David doarme acasa...
Dimineata plecam pe la 9 la plaja si la 13-14 suntem acasa, mancam si la culcare...pe la 16 se trezeste, luam o gustare si iar pe drumuri!!!
Ne intalnim cu gasca de prieteni in parc, si de acolo ne strabilim traseul, fie la plaja, fie facem turul lacului tabacariei (care dureaza cam 2 ore) fie mergem in Mamaia (stam destul de aproape) pana la capat pe jos, fie la Cazino, acvariu...
Dar asta e programul de vara (si cam 2-3 zile pe saptamana mai sarim o plimbare ca avem altceva de facut)...iarna inghetam atata afara!!! DAr ne prinde toamna tarzie!!!!

Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri

Mergi la inceput