Copilasii din 2002 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Multumim, seducatorule!

Nu stau mult, am venit doar ca sa ma dau mare cu pozele cele noi din semnatura. Plec la mare la 5. Acu e aproape 3, se pare ca sunt creizi. Sunt doar creata si mintea mea urmareste spiralele parului. Ne vedem curand cu poze de la mareeeeee!

bebe si puii:

Poze noi de la Ploiesti, de la ziua Sofiei, din parc, din casa, de la nasi

Trageti cu ochiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi avem musafiri si DAvid e tare fericit!!!!
Cris, vezi ca am pus pozele in webshots!!!!
Am fugit ca avem treaba!!!
La mare vremea nu prea e de plaja

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaVig spune:

Gabriela, promit ca voi trimite poze de la petrecere si mai multe amanunte.
Va pup

Mergi la inceput

Noi avem musafiri, dar care e scuza voastra pt ca absentati???
David e foarte fericit ca are casa plina si pierde noptile intr-o bucurie!!! A vazut juma din terasele din Mamaia si deja are pretentii unde vrea sa iesim1!!!

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna,
Sinzi_ana, chiar asa, iale la rost, unde absenteaza toate , eu mi-am anuntat absenta... trebe sa tocesc politica US si istorie... doamne urata e politica... in fine sa lasam astea...
DianaVig abea astept sa vad pozele.. o zi buna
sofiabebe vacanta placuta si sa sti ca eu nu pot vedea pozele .
Julian la gradinita saptamana trecuta a facut la opere de arte margele:
- pe un siret sau snur, se lipeste in capete scoch sa fie mai tare, si dupaia se insiruie pe el, macaroane colorate, margele sau cereale... Julian a insiruit cereale si macaroane.
Astazi la opere de arte au facut o plansa:
- Plansa, se lipeste orice fel de decoratiuni... nu a vrut nimic altceva, cu totusi ca a avut la dispozitie si macaroane, margele, puf colorat...

In rest tot ca el, suntem tot la faza repeta tot... si incepe chiar sa ma inpresioneze curajul care la capatat si increderea in el... abea astept sa port si eu cu el conversati cum purtati voi cu pitici vostri.
Pupici si o zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Gabb, imi plac tare mult operele de arta ale lui J!!!! Bravo!!! E un artist!!! hihi!!!
DAr ei nu au vacanta?
Eu sunt un pic trista, ca ieri am fost la educatoarea lui DAvid de la gradi, si ea pleaca definitiv in Grecia!!! Si va avea alta educatoarea, si tare rau imi pare, ca nu stiu cine va fi, iar Alina era asa o scumpa si o draguta si DAvid o iubeste mult mult!!!!
Si alta chestie ciudata...nu stiu cum sa mi-o explic...
Zilele astea am avut multi musafiri, si DAvid a fost centrul atentiei si alintatul tutror...preferatul lui fiind Alin, din bratele cariua nu a mai coborat si care ii facea toate nazurile...
Aseara a sunat tati si ...nu a vrut sa vorbeasca cu el la telefon!!!! Nu am reusit sa il convingem deloc, si mereu era innebunit sa vorbeasca cu RAdu la tel...acum NU NU NU!!!! Radu era tare dezamagit...
Oare ce s-o fi intamplat???

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Si alta chestie ciudata...nu stiu cum sa mi-o explic...
Zilele astea am avut multi musafiri, si DAvid a fost centrul atentiei si alintatul tutror...preferatul lui fiind Alin, din bratele cariua nu a mai coborat si care ii facea toate nazurile...
Aseara a sunat tati si ...nu a vrut sa vorbeasca cu el la telefon!!!! Nu am reusit sa il convingem deloc, si mereu era innebunit sa vorbeasca cu RAdu la tel...acum NU NU NU!!!! Radu era tare dezamagit...
Oare ce s-o fi intamplat???

Ma gandesc ca ar putea fi asa: a fost rasfatat si i-au fost indeplinite toate dorintele => si-a luat-o un pic in cap si face pe "durul".

Sau: daca a petrecut clipe asa placute cu Alin (presupun ca este un baiat mare/barbat), nevoia sa de prezenta masculina a fost implinita. Un fel de substitut pt tata.

Sau: eu am observat ca atunci cand sta mai multe zile fara noi, de exemplu cand e plecat in vacanta doar cu bunica, nu vrea sa vorbeasca cu noi la telefon decat in primele zile. Apoi nu; parca ne-ar pedepsi cu nu suntem cu el.

Sau: nimic, fiind doar o coincidenta.

Sunt doar pareri.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sinzi nu iti fa plrobleme, asa se intampla in special cu baietii, daca gasesc un "inlocuitor" pt figura masculina car elipseste mai mult din imagine se ataseaza de ei. Imediat ce vor pleca musafiri, si el va fi cu tine singurel, si va suna Radu 99% o sa vrea sa vb cu el. La ani astia copii se simnt vinovati si pt ce nu fac, poate ca in capu lui David e ceva ce nu intelegi tu, poate el se simnte vinovat de plecarea lui Radu si acuma incearca sa il inlocuie cu altcineva. Vb cu el, pune poze, inregistreaza pe radu la tel si punei conv de mai multe ori... nu dispera se va rezolva.
Gradinita... lasa ca poate si a doua invatatoare e una tanara si copii imediat se ataseaza la noua situatie... sa ne povestesti daca ii place la David de noua invatatoare, si cel mai important sa ne povestesti daca iti place tie de ea.
Julian si gradinita... ce vacanta sa aiba nu ii tot in vacanta marti, miercuri, joi, vineri, sambata duminica? El nu merge decat lunea la gradinita... din septembrie 23 va merge si luni si vineri... iar imedita ce implinieste 3 ani o sa mearga 4 - 5 ore. Pana atunci nu mil primeste , cu totusi ca e avansat tare pe langa pitici de 3 ani... dar asa au zis: "Ori la clasa pregatitoare pt 5 ani, ori sta la pitici pana implineste 3 ani si dupaia se muta la gruma de 3 ani" am zis Ok.. atunci sa astepte, decat sa ii tulburu copilaria cu prostiile lor.
Gata ma duc sa imi termin de aspirat, si dupamasa plecam la cumparaturi cu Janice si micuta Kate... vai vai... cu doi puradei prin magazine...
Pupici si sanatate la toti si toate, la bebici si la bebice

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sanzi si eu sunt de parere ca se pot da multe interpretari comportamentului lui David, care sunt convinsa ca e doar de moment.Adica e chiar posibil sa se poarte asa ca sa pedepseasca plecarea tatalui, sau ca sa arate ca a fost rasfatat de cineva ce a inlocuit tatal in mintea lui, sau a fost pur si simplu o toana sau a vrut sa arate ca il doare faptul ca tatal nu e langa el, sau cate si mai cate. Azi a fost asa, maine sigur ii va trece.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaLiviu seducatorul

Mergi la inceput

Da, si eu ma gandesc ca a fost prea alintat si a vrut sa se razbune un pic pe RAdu ca nu mai vine odata acasa...mai ales ca gasise o prezenta masculina asemanatoare...
Oricum taica-su a inteles...desi nu prea i-a convenit...
Azi dimineata am fost la plaja si erau niste valuri superbe si DAvid incantat nevoie mare...de abia l-am scos vanat de frig din apa...

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput